20 august 2021

Pe şleau.



Nu mai pun placa cu "60.000 de morţi" ca acum 31 de ani, mesajele alarmante le croiesc pe profilul de individ pe care - cred ei... - au reuşit să-l obţină de atunci până acum.

5 comentarii :

Anonim spunea...

La my angry rants . Cred ca fiecare SECUNDA , avand " PNL " { ieri m-am convins ca-i d e fapt...PDL } la guvernare , duce in groapa nu doar acest partid de impostori politici ci , insasi acesta tara pentru care , familia Bratianu , toti cei cinci sau sase bratieni , s-au luptat si-au tras sfori politice cum si pe unde-au stiut ei mai bine , pe unde au putut , pentru a o mentine intreaga si vie . Nu-s mare patriot si nici macar { evident ca nu-s } nationalist insa , guvernare mai proasta , mai dezlanata , mai fara perspective sau predictibilitate adica , mai lipsita d e orice element de liberalism , n-am vazut nici macar pe vremea celor 15.000 de " specialisti " ai lui Milica Constantinescu si-ai lui...Zoe Petre .S-o faca la un fel caci , fara suparare : ROMANIA NU ESTE GUVERNATA CI ,DOAR GHIDONATA PE F.B. P.S. Am amintit despre cei cinci sau sase Bratieni deoarece , l-am adaugat si pe acel Bratianu aparut ca din spumele marii dupa 1990 . Tipul cu...CARTOFI , CARTOAFE , CARTOFORI . Culmea este ca , tuturor politicienilor romani ajunsi in lumina reflectoarelor dupa '90 , chestiile alea spuse de " BRATIANU RELODED " li se potrivesc...MANUSHE !

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI... Cel putin asta : " PNL este un promotor al valorilor româneşti, al tradiţiilor româneşti, al personalităţii şi identităţii româneşti, al caracteristicilor specifice care ne dau unicitate. PNL este un partid care susţine instituţii fundamentale în societatea românească: Biserica, familia, satul românesc, cultura românească. " ASTA-I CU ADEVARAT CADUCA ! Iar spusele lui LOrban " la fel ne vom manifesta de-acum înainte", confirma temerile tuturor ca astia sant exact ca PSD-ul lui Ciolacu , astia nu se vor schimba niciodata .

Riddick spunea...

MASONII Brătieni ca şi începuturile partidului lor au fost bine încondeiaţi de conservatorul Mihail Eminescu, în versuri şi în articole de presă. Persistă o falsă imagine de patriotism în jurul lor. Cu Brătianu-Cartof e altceva - ăla s-a trezit şi i-a denunţat.


© my angry rants:
"LOrban sau că_Cîţu ?"
Pâi nu aşa se pune problema. Varianta cea mai bună pentru România este cea în care PnL s-ar scinda, ori măcar ar deveni aproape total disfuncţional. Cu scindarea e mai greu. Rămâne varianta a doua, şi efectul ar fi mai pronunţat dacă ar fi o victorie a facţiunii LOrban. Care n-ar însemna "victoria conservatorilor din PnL", fiindcă aşa ceva nu există. Partidul este irecuperabil pentru Cauza Naţională şi ca întreg şi pe părţi. Dacă ar fi fost ceva valoros acolo, demult ar fi sunat goarna şi s-ar fi manifestat...

-----------------

Daa, platforma "conservatoare" a lui LOrban, oare unde era ea până acum?!

Anonim spunea...

Te contrazic prietene ! Cea mai buna varianta ar fi...sa se anuntze ca , asa ca-n '47 , toti cei banuiti c-ar fi fost membri PNL " liberali " de mucava , vor fi pusi la munca silnica FARA JUDECATA { ca atunci }pentru a incerca sa recuperam cat d e cat din paguba pe care-au lasat-o caci PAGUBA VA RAMANE CHIAR SI DUPA CE SE VOR...SCINDA NEMERNICII ASTIA ! Am vazut nu stiu pe unde un fel de sondaj CURS parca unde , PSD-ul era cotat cu...34% simpatie /incredere si intentie de vot . Ma cam indoesc de asta caci , ori ca-l rupi cu bataia iar apoi al si talharesti pe unul , ori stai pe margine privind tamp asa ca Ciolacu...tot aia e deci...or avea dar nu 34 % asta daca romanii nu s-au tampit iremediabil .

Riddick spunea...

"Precum vasele comunicante", idioţenia majoritară RO se revarsă dintr-un bidon al Sistemului în altul. Sau "teoria pendulului" - din '90 pendulăm perpetuu între false alternative. Bleah...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: