17 aprilie 2021

În ipoteza tot mai vehiculată a înşurubării lui Geoană drept candidat al Licuriciului, Cioloş poate fi - eh bien - luat în considerare drept... "pozitiv"

 ... desigur, numai la turul doi şi numai în eventualitatea în care naţionaliştii reali nu ar avea deloc sau nu ar reuşi să-şi plaseze propriul candidat în turul doi. Pentru care se spune că ar fi fost deja selectată "perechea de gemeni": Chioveşi, şi Geoană (respectiv de la PnL+UE/PPE şi de la PSD/Ciolacu+Licurici). 

În ipoteza în care candidatul naţionalist n-ar exista (/ pentru turul doi) şi acolo s-ar strecura Ciocloş, şi considerând plauzibile punctele 1) şi 2), atunci Ciocloş ar fi de votat la balotaj cu Chioveşi ori cu Geoană - desigur, boicot (neparticipare) la vot dacă "perechea de gemeni" prestabilită ar intra în finală.


Cei trei sunt toţi licuricişti. Chirieac pe faţă, Vâlcu aşea, mai sotto voce, iar Guşă face pe imparţialu'. Aşa că trebuie receptaţi în cheia asta.

("Mixich* real-Big Pharma" tace-n păpuşoi: sare cu postări din 11 taman în 15 aprilie, şi reporneşte cu banalităţi: pentru el "n-a existat" scandalul Cîţu-Voiculescu; mi se pare semnificativ dar... nu desluşesc sensul

* "de la numele croat Mikšić" (el se dă drept aşa ceva dar... asta o şi fi?)

3 comentarii :

Anonim spunea...

Bogdan Chiriac daca era femeie , s-ar fi numit o CURVA mai perversa decat insasi Codrin Stefanescu...alta stoarfa ! Valcu asta , pe bune-i doctor ca si Mugur Ciuvica sau este medic...tot ca Civica ? Intrebare ca, poate te pricepi : cum sa fac s a intru pe site la aia de la Veghe Patriei ca...vad ca nu se permite accesul ?

Riddick spunea...

Vâlcu are diplomă de medic, a mai şi profesat... cândva, dar acum trăieşte din propagandă. Cică ar avea şi o firmă (cabinet medical? dar poate nu "propriu", ci e doar patron acolo).

Intră fără frică.

PE MOZILLA FIREFOX dă clic pe "vezi detalii" apoi pe "ignoră riscul" şi nu se întâmplă NIMIC deosebit.

PE CHROME dă click pe Detalii apoi pe partea subliniata (la mine apare îngroşată) din fraza care apare: Dacă îți asumi riscurile de securitate, poți să accesezi acest site înainte ca programele periculoase să fie eliminate. La fel, niciun pericol.

Siteul este "lucrat de cineva", să-i alunge cititorii.

Riddick spunea...

Eh... ar trebui să ai antivirus la calculator, ŞI SĂ FIE ACTIV. Nu numai "pentru aici", ci în general. O fi totuşi "şi ceva" pe-acolo, la site.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: