01 noiembrie 2020

Lèse-majesté

(Margareta, nu "Maria")

Omu' e fenomenal, îl "ia" de departe pe Lucilius.

Din 2018:

9 comentarii :

Riddick spunea...



Despre:

Presedinte interplanetar si intergalactic, seful religiei iluminarii si echilibrului

https://www.facebook.com/viorelibogdanfenomenommareommarecaracter/

Riddick spunea...

Una dintre tacticile Sistemului este infiltrarea cu bizaroizi a "mişcării pentru adevăr" (The Truth Movement). Chiar dacă nu se revendică ei înşişi ca atare (drept "militanţi"), sunt citaţi şi folosiţi pentru a discredita dezvăluirile reale care prin gravitatea lor par "neverosimile". "Lipite" de elucubraţiile de origine psihotică sau scenaristică, devin şi ele, la rândul lor, "dubioase".

https://en.wikipedia.org/wiki/COINTELPRO

Riddick spunea...

("AUM" este o incantaţie tibetano-budistă, nu "ACUM" cu c-ul omis; "mondial"...)

"Eu sunt marele voievod trifazic al omenirii!!
Eu sunt marele voievod trifazic universal al planetei E.A.R.T.H. GAIA cu pălărie magică iluminată.
Toate ființele trebuie să mi se supună mie necondiționat. AUM"

https://www.facebook.com/viorelibogdanfenomenommareommarecaracter/posts/3054022374712862

Anonim spunea...

Multi nebuni exista pe plaiurile mioritice ...daca-l vede LOrban , parca vad ca-l ia la Victoria sa-i fie purtator de cuvant : NU-L MAI INTREABA NIMENI NIMIC , CHEAMA 112 INSTANTANEU !!! Adica , exact ca in cazul acelui Lefter Popescu...

Riddick spunea...

(-: (-: (-:

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI : mergi la pariu ca , atunci cand al vor prinde pe criminal { caci ...este posibil sa-l si prinda vreodata } , acesta se va declara ...crestin ? In plus , mergi la pariu ca membrii comunitatii in care a trait vor declara incepand cu bunicii , invatatoarea sau chiar primarul si seful de post ca , era un copil bun ,un om bun , un crestin adevarat . Doamne , cat urasc abuzurile si "gafele" cu voie sau fara voie , facute d e catre slujbasii " JUSTITIEI " : la ora asta chiar ar fi trebui ca pedeapsa capitala sa existe de...minim zece ani !

Riddick spunea...

Cu cadavrul incendiat "în câmp", una din două: ori e atât de prost încât a crezut că pe DN6 "nu-i chiar aşa trafic, şi nici camere", ori e foarte periculos şi arogant şi a vrut "să lase un semn". Rămâne de văzut "ce fel de semn", în ce scop. Mai degrabă varianta a doua, prea-l fac scăpat şi ancheta şi presa.

- - - - - - -

DUDA ZILEI

Cadavrul găsit pe DN6 a fost incendiat cu intenţie, să atragă atenţia.

Mass-media pare că a căutat să deturneze pista principală - că incendierea a fost "semnătură" şi nu "acţiune pe grabă". Altfel nu ar fi apărut titluri gen "cadavrul incendiat găsit într-o valiză aruncată pe câmp" (mai apare şi varianta "într-o pădure"). DN6 nu-i "câmp", este o şosea - "a şasea ca importanţă" - care asigură legătura cea mai scurtă între Bucureşti şi Turnu Măgurele. Câmpul începea abia după şanţul de la marginea DN6, în care a fost incendiat cadavrul.

Locul este destul de aproape de trei puncte de trecere a frontierei cu Bulgaria (Turnu Măgurele, Zimnicea şi Giurgiu). În plus "concluzia" anchetei preliminare, că "ar fi trecut două ore" între crimă şi incendiere, pare să aibă ca scop extinderea razei de căutare a autorului/autorilor: în 2h o maşină se poate deplasa circa 150-180 km faţă de punctul respectiv, venind ori plecând (e clar că s-a folosit o maşină). Dar cum "s-a stabilit" momentul morţii, cadavrul fiind "aproape total" carbonizat?!

Riddick spunea...

Ei, da. O să fiu atent la "caracterizarea personajului", şi la ce canale TV induc percepţia "creştinismul nu mai este nici pozitiv, nici de actualitate".

Riddick spunea...

Concluzie.

"Dacă te afli în deplasare cu maşina, fie doar ca şi pasager, EVITĂ CU ORICE PREŢ 'OPRIREA LA VEDEREA UNUI EVENIMENT NEAŞTEPTAT'. Mai ales seara târzie, dimineaţa devreme sau noaptea. Desigur, cu excepţia unui accident de trafic, când TREBUIE să acorzi primul ajutor, să anunţi la 112 şi/sau să preiei DOAR victimele deplasabile. ORICE ALT TIP DE EVENIMENT, poate fi periculos - autorii poate mai sunt prin apropiere şi ar putea elimina martorii."


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: