29 noiembrie 2020

Aceiaşi care susţin că Pământul este "suprapopulat" pretind că vor să ne salveze vieţile prin vaccinuri


5 comentarii :

Anonim spunea...

DA , AU DREPTATE : PAMANTUL ESTE SUPRAPOPULAT CU SLAVI , AFRICANI , CHINEZI , EVREII , INDIENI SI PAKISTANEZI , DUPA UMILA MEA PARERE FIRESTE , CU UNGURI !!! Atentie : nu-s rasist sau homofob ci , doar un cetatzean ingrijorat d e suprapopularea planetei !Dar una-i una , alta'i alta .Cum dracu' sa aiva USR chiar si-n sondajele cele mai optimiste...20% ? USR simplu sau USR-Plus...cine dracu sa-i voteze taman p' astia chiar oarasean fiind si chiar daca-i unul din... trei ? Pai , in special orasenii stiu deja cu ce se mananca USR-ul deci , chiar nu cred ca vor lua 20% chiar daca i-ar vota si PSD-ul asa cum se asteapta toata lumea .Poate doar asa ar putea " sari " de 20% insa peste 30 % , greu de crezut..Alege-s-ar prafu d e Nicusor Dan si " inventia " lui : USB transformat in partidul " serviciilor " mai bine zis a unor sefi din astia , in USR . Populatia urbana stie asta deja !PNL-ul da-i in ma-sa ca s-au lins pe bot d e minim 4 milioane de voturi ale pensionarilor si { cu toata scuza pandemiei } nu cred , ca vor mai pupa vreodata treptele Parlamentului .Fireste nu vad bine nici PSD cu Ciolacu lor cu tot . Chiar cred ca , daca va da Dumnezeu s a ninga si sa viscoleasca in 6 Decembrie , sa fie si niscai polei pe strazi sa se riste careva sa iasa din casele unde i-au tintuit ordonantele lui Arafat+Vela si Johannis+LOrban . Intrebarea mea este : la un numar mic de votanti prezenti la vot , va tine careva cont { din afara ca aici...ramane cum am stabilit in 27 Septembrie } , ca " alesii " in astfel d e conditii , n-au legitimitate ? Cu vaccinul este alta treaba mai ales ca pot face ca-n Slovacia : nu te obliga nimeni s a te vaccinezi insa , nici afara din casa , nu mai ai voie sub nici un motiv ca...PAC ca-n WWII , caci acesta este deja ... WWIII !

Riddick spunea...

...Numai că ăia care "fac planurile mari" nu au ales vreo naţie anume, ei vorbesc despre "maxim 50 de milioane de locuitori/de oameni, în armonie cu natura". Ori, asta ar însemna eliminarea a peste 90% din omenire. Scrie clar, pe Pietrele-Ghid din Georgia: https://en.wikipedia.org/wiki/Georgia_Guidestones

Nu ţine nimeni cont de câţi vin la vot, dacă vin trei şi votează doi PnL şi unul PSD, câştigă PnL, care ar avea 66% din mandate. USR ar avea 17-18% în sondaje, cu şanse de creştere (cică...).

Nu văd de ce ar fi interdicţii dacă vaccinaţii... sunt deja protejaţi (...cică).

Riddick spunea...

rectificare: "maxim 500 de milioane"

Anonim spunea...

Ia de colea :
Incorect Politic
Tâlhăria e stabilită! 13 noi generali la SIE și 8 noi generali la STS cu 5 zile înainte de alegerile desfășurate pe softul STS
Sia-tunci , pentru ce dracu s a mai iesim din case ? Vad ca la americani deja figura patita de catre Trump este considerata tentativa de lovitura de stat iar astalalt arata ca :
Samizdat
Se confirmă raidul Armatei americane la Frankfurt împotriva fermei de servere CIA: 5 militari americani uciși!
Si air intreb { retoric evident } DE CE MAI EXISTA INCA VOTUL CETATZENESC DACA TOT ISI BAGA NASUL ...GENERALII AMRICANI SAU ROMANI ?

Riddick spunea...

Abia acum am văzut comentariul, "se rătăcise prin platforma Blogger". L-am publicat pe 3.XII (azi).

Ăia făceau porcăriile şi fără promovare, "nicio problemă".

Am dubii cu "raidul/descindere", şi mai ales cu "cei cinci morţi". O fi fost "ceva", dar nu aşa cum a apărut "dezvăluirea".

Dacă nu-i suficient votul cetăţenesc, o fi revoluţia. Cetăţenească.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: