21 octombrie 2020

The Deep State psycho


(Nişte agenţi corupţi ai DEA - agenţia antidrog americană - nu obţin de la un traficant mita "în natură" nici după o amânare prost digerată, "şi-atunci...". Scenele nu sunt justificate logic în film, poate doar prin devierile multiple ale lui Stansfield. Repostare, "pentru replici". Că tot invocă unii "îndatoririle de serviciu".)

I like these calm little moments before the storm. It reminds me of Beethoven. Can you hear it? It's like when you put your head to the grass and you can hear the crawling and you can hear the insects. (
Stansfield)

Check out Brahms. He's good, too.

(5:24)
- There's cops outside, we better go.
- It's the cops outside. We better go. You stay here.
- What you want me tell 'em?
- Tell them... we were doing... our job.

11 comentarii :

Anonim spunea...

Da' ce-ti veni sa amintesti TOCMAI de aceasta faza din LEON ? Vrei cumva sa insinuezi ca SI LA NOI , Politia este fix ca aia din film sau ca , sefii acestei politii au aceleasi preferinte muzicale atunci cand isi fac traba pentru care sant platiti ca ale lui Stansfield-Oldman ? BLASTFEMIE !!! Daca domnul Coarna n-ar candida pe listele PSD sau a nu stiu cui , pentru un mandat de deputat { se pare ca acum fiind pensionar MAI isi poate permite sa faca politica partizana } , asa ar striga cat l-ar tine bojocii si pe deasupra ...te-ar si amenintza direct cu procese pentru , tentativa de defaimare a unei institutii a statului de drept adica...FIX CA-N FILM . Una peste alta astazi voi revedea { a cata oara oare ??? } acest film GENIAL prin insasi banalitatea unui fapt banal . P.S. Sper ca nu-i o ironie la adresa faptului ca , Traian Berbeceanu , este pe lista scurta a lui Johannis-LOrban pentru Prefectura Bucuresti nu de alta dar , acum s-ar da adevaratul sens al acelei chestii antice : CE ARE SULLA
CU...PREFECTURA ?!?

Anonim spunea...

La MY ANGRY RANTS : citind ce scrie acolo , n-am putut sa nu ma-ntreb : astia se cred in WWII ? Nici macar in Irak , americanii n-au mai folosit tzevile de 82 sau 120 pentru a ilumina zona { traim inca in sec.XXI } si-n plus doar un tampit ar folosii aiurelile alea fireste daca costul de stocare n-ar fi pre a mare si n-ar trebui sa scape neaaparat de ele . Uite cum si din RECICLARE ,se pot scoate bani buni , aviz amatorilor chiar daca-i doar din 10 August ! P.S. Ai grije caci , pentru a putea folosii acele lovituri ai nevoie de cateva " ingrediente " : cartuse de fund , incarcaturi suplimentare si mai ales focoase . Pana si astea costa...sa scapi de ele ! Am " lucrat " cu-asa ceva la viata mea deci...cam stiu despre ce vorbesc .

Anonim spunea...

La DUDA ZILEI ai atins atatea subiecte incat nu pot spune altceva decat ca-i ...GENIALA ! SUbscriu insa acelei chestii de la inceput : SA MOARA MA-SA AIA DIN GERMANIA ... SI EL S A MOARA DE DORUL EI SI-A LUI FRAU CARMEN !!!

Riddick spunea...

Coarnă este pensionar de la 46 de ani şi "pe caz de boală" - cică a avut un cancer şi l-a depăşit. Pensia era deja de vreo 4000 de lei ("aia de boală"!) şi cel puţin încă pe atât mai lua de la sindicatul poliţiştilor.

Nu cred că ăsta m-a "inspirat" acum, dar dacă mă gândesc bine cred că - subliminal - da, promovarea lui Berbeceanu ca prefect de Bucale. Ex-comisar, şi care-i plăcea să se recomande drept "om de teren" (razii, filaje - "Stansfield"). Da, ironia este intenţionată! ;-)

Ăştia din RO nu trec de nivelul "manele" ori Dolănescu, n-ajung ei până la Beethoven&Brahms.

Filmu-i beton, pe lângă Gary Oldman alţi "stâlpi" sunt Jean Reno (Leon) şi Natalie Portman (Mathilda) care are aici primul său rol în filme.

Riddick spunea...

"angry":

De la Active News:

Acordul-cadru a fost atribuit în august, însă MApN a publicat doar acum anunțul de atribuire. Înțelegerea, parafată pe 10 august, prevede că Romarm va livra între 1.000 și 8.680 de bucăți "Lovitură 82 mm cu bombă de iluminare" și între 1.600 și 9.300 de bucăți "Lovitură 120 mm cu bombă de iluminare".

Cred că e vorba despre "paraşute luminoase", alea stau sus şi ard destul timp. M-a surprins cantitatea (vreo 20.000 cu totul), aici nu-i vorba despre "refacerea stocurilor", aici e vorba despre "întocmire de necesar" spre... uz de front.

la "DUDĂ":

L-a surprins întrebarea, el nu-l mai vrea pe Orban (poate pe Ciucă?), iar ăla de la USR face jocul Licuriciului, care el îl vrea pe Ciucă:

Adevărul: Cătălin Drulă (USR) spunea că premierul Orban a picat testul onestității după ce a criticat USR pentru presupusul vot la Iordache. Dacă USR va condițona intrarea la guvernare de numirea altui premier, ce veți face, sunteți dispus să nominalizați altă persoană?
Iohannis: Nu comentez spusele altor politicieni.
Adevărul: Ludovic Orban rămâne prima variantă de premier pentru dumneavoastă?
Iohannis: Da.

Riddick spunea...

"întocmire de necesar" spre... uz de front

Acum vreo 2-3 ani s-a anunţat suplimentarea locurilor la facultăţile cu specializarea "medicină militară", la un total de vreo 400 locuri/an. Ei, aici este în mod evident "pregătire pentru CEVA". PATRU SUTE PE AN?! Hmmm...

Anonim spunea...

Dumitru Coarna declara cu guritza sa ca , la data cand s-a pensionat MEDICAL pe motiv de cancer { totusi dupa atatea sedinte de chimioterapie ...are o podoaba capilara de invidiat . am cunoscut oameni care dupa doar trei astfel de "sedinte " nu mai aveau nici sprancene } avea deja 27 de ani d e munca in Politie . Un calcul matematic
simplu , de clasa a II-a demonstreaza fara putintza d e tagada ca , daca scadem 27 din 45 rezulta ca , dl. Coarna ar fi fost angajat in Politie la...18 ani . Oare si activitatea domniei s ale in sindicat este trecuta c a vechime in munca de...Politie ? Pai , chiar daca ar fi fost doar militian inainte d e 1989 NIMENI nu-l angaja intr-o astfel de institutie la doar 18 ani . De fapt , ce varsta are omu' ca , n-am reusit s-o aflu cam d e pe nicaieri ? Ca are astfel d e venituri , nu-i treaba lui si nici macar a noastra , este treaba alora de la Finate si-a membrilor de sindicat insa...este totusi ceva ce , parca nu prea se potriveste aici . Fireste ca , au mai existat destui LIDERI sindicali ce-aveau salarii babane d e tot dar , " aia erau civili " ca sa-l citez pe dl.col.rez Mircea Dogaru , alt sindicalist .

Anonim spunea...

Vad ca se-mpute treeaba intre PNL si USR si asta ma face { nu ca n-asi putea dormi de dragul lor } sa ma gandesc d e doua ori inainte sa spun iar ca , boul asta sasesc si-o face cu mana lui si NE FACE
si pe noi ca popor ! Pur si simplu , asta nu cred c a gandeste ratzional mai ales daca nu-i cineva in spatele sau ,sa-i spuna fie hais fie cea . Cum mortii ma-sii { aia din Germania } ne-am pricopsit cu asta frate , asta chiar n-o pot intelege chiar daca { am mai spus-o } , Victor Ponta era la acea vreme o catastrofa si chiar daca " romanii din diaspora au infruntat ploaia si vantul " plus piedicile puse de Corlatean sau Melescanu { care dracu era pe-atunci la Externe } pentru al vota pe acest NEICANIMENI sibian ? Cat de dobitoc sa fi , pentru a nu te gandii sa schimbi garnitura de la guvernare { fiind si GUVERNUL TAU } stiind precis ca increderea romanilor in PNL s-a erodat in aproape un an cat n-au reusit PSD-istii s-o faca in minim zece ? ASTA CHIAR N-O POT INTELEGE !!!

Riddick spunea...

O fi avut doar "un neg" malign. ;-) Nici el nu mai ştie cum să mai mintă.

Nici acum sibienii (români >80%, restul ţigani şi unguri, nemţi sub 1-2%) nu s-au deşteptat, au votat-o pe aia de la Forumul Democratic German din România, găsită în incompatibilitate şi deci mandatul i-a fost anulat (să vedem, că-i abia prima instanţă). Din 2000!

Iohannis nu-i "prost", pur şi simplu apar alte CERINŢE EXTERNE, la care trebuie să-şi adapteze discursul. Cum alea se schimbă în mod neaşteptat, de aici "inconsecvenţa lui Iohannis".

Anonim spunea...

Ai dreptate are si el saracu' niste ordine externe d e urmat ...chiar ai plang de mila si lui si ma-sii...aia din Germania ! In Nasvile este abia ora 4 si 15 cu oarece aproximatie . Asta seara dansam in familie { asta seara sau peste inca vreo cateva zile } si poate
vom afla cate ceva despre...LICURICI sau despre tat-su .Rau va fi daca vor purta ca si data trecuta masti , caci si asa nu-l prea inteleg eu pe Trump ce vorbeste . Poate vor da macaronarii ceva ca aia , au bunul obicei sa traduca/dubleze de cele mai multe ori . O zice careva ceva despre Gitestein sau despre...Zuckerman , voi vedea astazi . O seara buna in continuare Riddick !

Riddick spunea...

Mulţumesc! La fel!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: