03 septembrie 2020

Femeie gravidă, ridicată din casă pentru postări anti-minciuna COVID. În Australia.


- Sunteţi arestată pentru incitare.

Trebuie pedepsite şi slugile care comit abuzul, nu doar comanditarii, fie ei în funcţii publice ori în umbra Ocultei. Niţică răbdare...


Mother Arrested Over Anti-Lockdown FedBook Post

Thoughts?

This morning in #Ballarat#Victoria all the way in #Australia, a mother was arrested for allegedly “incitement” for sharing a Facebook post about anti-lockdown protests taking place. The mother, Zoe Lee, was taken into custody an hour before her ultrasound appointment. Officers confiscated all of the phones and devices from the home. The footage you are watching is only made available because it was streamed to Facebook Live.


https://www.instagram.com/p/CEoysQ6gRhS/

13 comentarii :

Riddick spunea...


Australian expat reposts Facebook protest that got a pregnant Victorian mum, 28, arrested - and brags police can't touch her because she lives in Los Angeles

Zoe Buhler, 28, was handcuffed in her lounge room in front of her children
She had created a Facebook event organising a protest in Ballarat, Victoria
Police arrested her and she was charged with incitement on Wednesday
'Freedom Day' event called for people to protest against the lockdown
Australian ex-pat Jessica Pinkstone remade event because she now lives in LA

https://www.dailymail.co.uk/news/article-8692281/Australian-ex-pat-remakes-Zoe-Buhlers-lockdown-protest-brags-Victorian-Police-touch-her.html


Pregnant mum livestreams arrest 'after planning lockdown protest' on Facebook

Zoe Buhler uploaded a live Facebook video on Wednesday afternoon as Victoria Police entered her home in Miners Rest, north of Ballarat, with an arrest warrant.

The mum, with the Facebook name Zoe Lee, can be seen in her pyjamas with her two children and partner watching on. Police explain to Ms Buhler she is being placed under arrest for incitement and she is handcuffed.

https://au.news.yahoo.com/pregnant-covid-denier-mum-arrested-at-home-over-protest-facebook-post-090657423.html


Pregnant woman Zoe-Lee Buhler speaks after Victoria Police arrest her for Facebook post

A pregnant woman who was arrested by Victoria Police over allegedly creating a protest event on Facebook claims she had no idea she was breaking the law.

Zoe-Lee Buhler was arrested and charged with incitement in Miners Rest, northwest of Melbourne, on Wednesday afternoon.

https://7news.com.au/lifestyle/health-wellbeing/pregnant-woman-zoe-lee-buhler-speaks-after-victoria-police-arrest-her-for-facebook-post-c-1288498


Covid: Australian anti-lockdown suspect's arrest draws controversy

Footage shows officers handcuffing pregnant woman Zoe-Lee Buhler, 28, in her home in Victoria on Wednesday in front of her partner and children.

https://www.bbc.com/news/world-australia-54007824

Riddick spunea...

O explicaţie suplimentară.

Pe lângă profilul globalist-progresist al politicienilor la guvernare în Australia şi Noua Zeelandă, care "singur" ar explica abuzurile, mai este ceva: se caută condiţionarea mentală a populaţiei pentru a accepta abuzuri şi restricţii asociate stării de război. Război aflat în pregătire, şi anume unul cu China. Asta, după eşecul trumpisto-globalist al strategiei propagandistice "blame it on China", când a rezultat că lumea nu crede că COVID (sau "Wuhan virus", cum zic trumpo-globaliştii) a fost răspândit intenţionat de chinezi.

Riddick spunea...

https://www.deakin.edu.au/about-deakin/people/zoe-lee

Riddick spunea...

Profilul absolvit este - ce ironie! - "Diversity and Inclusion"

Riddick spunea...

"Am mai multe case, n-or să ştie din care." ;-)

Eu... am răbdare.

Aia cu "1880" n-o ştiam, dar parcă la femeile deja gravide la momentul sentinţei nu se aplica pedeapsa cu moartea, se comuta în pedeapsă grea cu închisoarea. Au fost (sunt?) totuşi regimuri unde se aplica pedeapsa cu moartea, dar după naştere, "o mai aşteptau" (până înţărca copilul, sau până pe la vreun an). Cred totuşi că numai până prin Evul Mediu, cu puţine excepţii după.

E pe bune apelul, şi Funeriu este "acel Funeriu". Public în următorul comentariu şi DUDA.

Riddick spunea...

Ooops... am şters din greşeală comentariul la care răspunsul apare imediat mai sus, abia apoi revin cu "DUDA".

Anonim spunea...
" Tulburarea ordinii si linistii publice " asta nu-ti pare ca seamana izbitor cu acuzatia ce i s-a adus aleia sau , crezi cumva ca , sub aceasta acuzatie nu te vor riddick-a si pe dumneata din casa la un moment dat ? Bine ca nu esti....pregnant si esti din Romania lui Klaus ! "
Trebuie pedepsite şi slugile care comit abuzul, nu doar comanditarii, fie ei în funcţii publice ori în umbra Ocultei. " Mai crezi inca in...libertatea totala Riddick ? Ce dracu frate , esti om serios si spui ... " nitica rabdare " !Mai curand vei apuca s a vezi a doua venire a lui Christos pe Pamant decat s a vezi pedepsit pe careva , fireste in afara " acarilor " Paun sau cum s-or numi ei . Apropos , ultima femeie gravida ridicata din casa { pe la 1880 } tot din provincia Victoria a fost spanzurata , pentru vina de-a fi indemnat la nesupunere impotriva ...Coroanei Britanice . Aia de la DUDA ZILEI , aia cu apelul lui Funeriu , aia-i 1] pe bune sau este harneala si 2] Funeriu este vorba despre avocatul PNL , sau despre fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu...ala cu pixelu' albastru ??

Riddick spunea...

DUDA ZILEI

Funeriu face o aluzie clară la epurarea "elementelor duşmănoase" din rândurile profesorilor de religie giraţi de BOR, nu doar a acelora care exprimă dubii doar în legătură cu minciuna COVID. Epurarea celor care combat subversiunea globalistă şi agenda acesteia.

Apel către BOR:
În societate există discuții referitoare la atitudinea unor membri ai clerului în chestiuni legate de COVID-19 dar și, mai pe larg, în chestiuni legate de sănătate, cum ar fi vaccinarea.
Poziția BOR în chestiunea vaccinării a fost rațională din informațiile mele, chiar dacă unii membri ai clerului au vorbit prostii, în afara celor susținute oficial de BOR.
Am semnale că pe alocuri anumiți profesori de religie sunt mai degrabă parte a teoriilor conspiraționiste și astfel prezintă un risc pentru* sănătatea copiilor.
Sugerez BOR, ca depozitar major de încredere în societate, să adopte o linie instituțională clară, inechivocă, referitoare la începerea noului an școlar, comunicând această linie cadrelor didactice.

* pentru agenda globalistă, desigur!

BOR se face că nu înţelege clar despre ce-i vorba:

„Apelul public al dlui Daniel Funeriu este unul sincer, bine intenționat și binevenit pentru noi toți. Din fericire, însă, îngrijorarea legată de presupusa poziționare irațională la început de an școlar a unor profesori de religie față de gravitatea contaminării cu virusul Covid-19 este în realitate excesivă și cel mai probabil nejustificată.”

Cum suna "desigur, nejustificată", ori "total nejustificată"? Dar cum să zici aşa, când începi direct cu minciuna că apelul este... binevenit. Apel-instigare, de fapt! Urmând altor minciuni ale BOR, care a declarat că vaccinurile-s bune şi a semnat un memorandum cu guvernul (pe atunci PSD) ca popii să facă propagandă pro-vaccinare la sate.

Anonim spunea...

La vremea respectiva nu era lumea atat de culta si..."umanista" asa cum este astazi incat sa stie ceva despre drepturile copilului nenascut asa incat... Astazi , pana si homosexualitatea care in trecutul nu prea indepartat era privita drept ceea ce este de fapt { O BOALA }a devenit nu doar o normalitate ci , LEGE GENERAL VALABILA LA NIVEL GLOBAL . Daca zici ceva impotriva astora...daca nu esti de prin Moscova sau Minsk...dracu te ia absolut instantaneu ! Au un fiu care lucreaza in UK si , doar pentru ca si-a permis sa faca anumite remarci privind doi gay...si-a pierdut locul de munca IMEDIAT iar aia de la emigrari i-au spus ca , acea remarca sa fie si ultima in acest sens facut vreodata pe teritoriul Marii Britanii ! Oricum ,atunci in 1880 in Australia si Noua Zeelanda , insasi ideea de-a comenta ceva la adresa Coroanei era ceva atat de grav incat , daca doar te spanzurau erai fericit ca scapai usor . Referitor la DUDA :pot crede ca apelul fostului ministru al invatamantului este unul sincer si , bine intentionat insa ,domnia sa traieste in alta lume astazi ca si pe vremea cand a fost NUMIT ministru si stim bine si cine l-a numit si mai ales de ce .Oricum , eu am avut intotdeauna parereri fara echivoc in privinta BOR si-a predarii religiei in scoli si n-am sa te plictisesc prin a le expune acum aici insa , ma seaca la ficati o chestie : Romania este sau nu stat LAIC ? Daca-i laic atunci , lasa-l dracului asa si nu mai amesteca merele cu perele iar daca-i... " crestin- ortodox " atunci , cel putin s-o stim si noi . Sa nu-mi spui ca sondajele indica BOR pe primul loc in preferintele romanilor ca ma faci cu boala lu' Calache !

Riddick spunea...

Funeriu a fost "prelucrat" pe afară încă de când a emigrat "ca licean", prin 1988. Cât ai fi de genial, dacă o iei de la zero la 18 ani "fără niciun sprijin, doar pe burse de merit" ajungi ceva, dar nu ca Funeriu, cooptat direct în cercetare "de vârf". Clar, ghidonat-pistonat.

Şi eu am avut probleme la serviciu când mi-am exprimat opiniile reale, acum... simulez, deh. Numai cu cei de încredere şi numai între noi discutăm discuţiile reale.

Nu-i vorba de laic-nonlaic, e vorba că "unii" vor îndepărtarea celor care ar putea dezvălui adevărul în faţa copiilor, salvându-i de campania de îndobitocire programată.

Anonim spunea...

Intrebare cunoscandu-ti ideile contra globalismului acesta atat de rapid si nici macar insidios aplicat : miscarea Black Lives Matter care s-a raspandit din USA in cam toata lumea , iti pare o chestie rasiala sau... POLITICA ? Si-alta intrebare ca sa ai de ce nu dormi in seara asta : ce parere ai despre ce patimeste frau Merkel in Germania din partea propriului CDU ,n-ai senzatia ca au inceput nemtii sa se prinda ca , patzachina este mana drepta a lui Putin pe teritoriul Germaniei mai ales dupa ce-au aflat in sfarsit { de la BILD citire } si ca , predecesorul ei are o functie babana de tot in cadrul unui gigant bancar rusesc ?

Riddick spunea...

BLM este o chestie politică, desigur. În spate sunt globaliştii (evreii), negrii sunt invocaţi doar ca pretext (nicio preocupare pentru bunăstarea lor, cereri salariale, etc) - doar reprezintă marele capital, chit că-n haine marxizante. Unul din scopuri fiind subminarea societăţii tradiţionale (albă, creştină, conservatoare).


În Germania s-a intensificat lobby-ul împotriva gazoductului Nord Stream II, asta-i explicaţia. Merkel joacă la şapte capete şi şi-a enervat toti posibilii parteneri. Pe toti. Nimeni nu mai are încredere în ea.

Anonim spunea...

Inainte sa uit : tu student sau om de rand , cu ceva mai mult d e patru clase in cont , vrei sa cunosti Religie , vrei sa ai o cultura teologica solida atunci citesti Biblia , citesti ISTORIA RELIGIILOR citesti ceea ce vrei tu pe tema respectiva insa ...in afara scolii , la vreo universitate d e profil dar la scoala , aia care te-nvata a citi si-a scrie corect intr-o limba...aia , las-o frate sa-si invete loazele sa citeasca , sa scrie si eventual sa si socoteasca , nu de alta dar sa-si poate numara banii primiti pentru munca la stapan ! Sa te " invete " cineva Religie la scoala in special , asta inseamna sa-si expuna ideile sale despre Dumnezeu , eventual ce-a inteles el despre Dumnezeu si ce-a facut ala si sa te faca pe tine elev sa crezi ca , acele pareri acele idei...ati apartin de fapt , adica ceva fals , adica o muinciuna grosolana sau , cum spunem azi : o manipulare .P.S. Am cunoscut un preot { Galeriu se numea } acre prin 1980 spunea asa : "- Nu ma asculta pe mine , citeste , studiaza Scripturile " ! De unde dracu s a fi stiut eu pe-atunci ca , acestea erau cuvintele amaratului ala de Iisus care si-a dat viata , pentru niste idioti conform concluziei lui Petre Tutea !?! Riddick iti doresc sa ai un weekend de mare exceptie incepand chiar de azi !

Riddick spunea...

Mulţumesc pentru urare! La fel, un weekend minunat!

Aş înţelege "scoaterea religiei din şcoli", dacă s-ar scoate şi ong-urile care fac propagandă printre elevi şi chiar printre studenţi. Dacă scoatem doar religia, ar rămâne ăia în continuare. Legea Educaţiei (cea de dinainte de Funeriu) menţiona clar interzicerea activităţilor cu caracter politic. Că asta fac ong-urile, deşi nu militează explicit pentru partide ori candidaţi. Dar "pregătesc terenul" în mintea copiilor. Funeriu a amendat legea, îndulcind exact această interdicţie, apoi au atenuat şi cei de la USL şi următorii, încât acum militantismul prin şcoli este "normal". "Noii pionieri" - bântuie unii care nu sunt salariaţii ministerului învăţământului, au acces la clasă peste copii.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: