13 august 2020

HOPA! Până una-alta, aş da crezare informaţiei


"Importat din Georgia" = foarte suspect, cel de la Beirut - tot provenind din Georgia/"Gruzia" - era destinat producerii de explozibil, fiind şi "premium". Şi comandat ca atare, de către o fabrică de explozibili. Nu substanţa "vrac", simplă, mai ieftină, pentru folosirea ca îngrăşământ agricol. Importul este favorizat şi de distrugerea capacităţilor de producţie interne, România fiind cândva un important exportator de îngrăşăminte pe bază de azot.

UPDATE - cică ar fi stocate (în total) 26.000 de tone, în diverse părţi ale Portului Constanţa. (link2)

Codruta Cerva

⚠️ România a importat din Georgia, azotat de amoniu cu o concentrație de 34,5%!! ⚠️ Concentrația și cantitatea fiind mai mare decât cea din Beirut!!! 😳 În portul Constanța sunt depozitate 4900 de tone azotat de amoniu!!! Bomba din Beirut a avut 2700 tone depozitate!! Deci noi avem dublu azotat de amoniu în Portul Constanța!!! ⛔😳 Iar în alte depozite din împrejurimi și alte județe, încă 52.000 tone azotat de amoniu!! Nu se poate asa ceva!!! Serviciile secrete?? Ce plm faceți?? Asta ține de siguranță națională!!! Dacă acest azotat de amoniu, nu este depozitat în condiții sigure 100%, având și o concentrație mult mai mare, peste limita admisă, este exact o bombă cu ceas!!! ⚠️😳 Nici nu vreau să mă gândesc, ce s-ar întâmpla Doamne ferește, dacă cineva vrea să se ,,joace'' cu portul Constanța, pentru că știm ce miză mare e pentru străini acest port și automat municipiul Constanța, dacă ar exploda.... Ar fi ras tot portul Constanța dar și orașul Constanța!!! 😳⛔ SRI, SIE?? Voi dormiți pe voi fâtălăilor!!!! Pentru ce plm aveți bugete de miliarde de euro, dacă ați permis depozitarea unei cantități atât de mari de azotat de amoniu!!!! Vai plm pe ce bombă cu ceas stă Constanța și portul Constanța!!! 😳 Vă mai amintiți de Mihăilești... ? 😔




https://www.facebook.com/codruta.cerva/posts/3117971511590798

3 comentarii :

Riddick spunea...

Un false flag în pregătire în România?

Nu se găsesc "destule" (100+) vagoane de marfă, 2-3-4 garnituri de tren în care să fie transbordată direct încărcătura şi dusă la beneficiar/i? De ce "trebuie" stocată în port? E import dinainte programat, nu export "care aşteaptă navă".

#R_U_NUTS?

În portul Constanța Sud e depozitată o cantitate aproape dublă din substanța cu aceeași proveniență, de la fabrica din Georgia, care a explodat în Beirut, confirmă Vama Română pentru ECONOMICA.NET.

Dar, chiar aşa: cine-or fi "beneficiarii"? Şi ce aşteaptă ei?

https://www.economica.net/nitrat-amoniu-depozit-romania-azotat-amoniu-explozie-beirut-liban-import-georgia-port-constanta_188643.html

Riddick spunea...

"Explicaţia" flagrantă ar fi dacă marfa ar fi "în tranzit", chipurile ar urma să fie reîncărcată şi reexportată: de ce n-ar fi putut fi dusă direct din Georgia, prin Bosfor şi Dardanele, "aşa cum ar fi trebuit de la început"?

Riddick spunea...

Ochii pe şefii de la Vama Română (şeful mare, ori cei de la relaţii cu publicul): simt că "va urma ceva" în legătură cu ei.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: