02 mai 2020

"Opoziţia" ŞTIA că este vorba şi despre interzicerea siteurilor incomode, când i-a aprobat lui Iohannis de două ori starea de urgenţă


Nu ştiu dacă şi ziarul în print este cenzurat/desfiinţat, ar fi neconstituţional şi ilegal dacă se face pe timp de pace fără hotărâre judecătorească. Nu-i ca la online, "doar cu ANCOM-ul" (de-o mai fi rezistat ziarul tipărit, având în vedere datele locale).

http://www.justitiarul.ro/cgi-sys/suspendedpage.cgi

https://www.isitdownrightnow.com/justitiarul.ro.html



"Domnu' Cristoiu... Din păcate am fost neatenţi, cei care au dat lovitura de stat în decembrie '89 ne-au predat unui grup de minoritari etnici care ne-au plasat intr-o primă... într-un prim moment, ne-au readus sub controlul Uniunii Sovietice*, iar după destrămarea Uniunii Sovietice ne-au vândut Occidentului, care ne-a transformat în colonie." (de la 30:28)
* deja URSS devenise altceva atunci, încă o zonă controlată de globalişti (până la Putin, 1999-2000); "Casa Comună Europeană", concept vehiculat nu doar de Gorbaciov, ci şi de eurofederalişti

5 comentarii :

Riddick spunea...


https://www.cristoiublog.ro/de-ce-a-fost-interzis-site-ul-justitiarul-pentru-ca-sa-nu-mai-poata-avea-nimeni-acces-la-arhiva-cu-dosarele-de-coruptie-ale-lui-klaus-iohannis/

Anonim spunea...

Sarut mainile Riddick , m-am lamurit ! Intrebare : Avocatul Poporului , APADOR-CH... toti aia ce se bat pentru libertatea cuvantului din afara tarii , lasand la o parte Constitutia Romaniei ca , oricum vad ca-i folosita pe post de hartie higenica , dar astia pe care i-am enumerat , ASTIA AU FACUT VREO SINGURA PLANGERE CATRE CCR , STRASSBOURG... HAGA si pe unde-o mai fi vreo chestie dintr-astea ce s e ocupa cu drepturile si libertatile omului ??? P.S. Chiar ma tot chinuiam s a descopar cum mortii ma-sii a avut EBA bani pentru campania aia de cacat pe care CULMEA a si castigat-o . Chiar ma tot chinuiam sa descopar cum mortii ma-sii de nu s -a luat NIMENI de javra asta teutonica si cam orice dosar penal deschis impotriva lui a fost bagat sub presh .Multumesc omule ... a fost un adevarat regal acest film desii este si inspaimantator prin dezvaluirile sale .

Anonim spunea...

Culmea , al credeam pe Grindeanu doar un lingau prost insa chiar n-asi fi crezut ca-i atat d e nemernic !

Anonim spunea...

Habar n-ai la cate intrebari mi-a raspuns acest film ! S-o AUTOSESIZA in acest caz ???

Riddick spunea...

Cică s-ar fi urnit ceva "spre CCR" (dar nu ştiu cum - via Avocatul Poporului?). E vorba despre contestarea constituţionalităţii decretelor cu urgenţa.

Grindeanu a fost pus la ANCOM de majoritatea parlamentară "pe vremea lui Dragnea", deci totul e o mascaradă, sunt înţeleşi. "Pâi şi Dragnea?!" - face niţică pârnaie, pentru impresie artistică, dar rămâne cu averea intactă. "Sistemul Adrian Năstase - Dan Voiculescu".

Se ştiau destule despre Grindeanu încă de pe atunci, şi totuşi l-au pus acolo.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: