22 mai 2020

"Kenny Rogers" ne zice adio


L-am urmărit cât de cât pe Laurenţiu Primo, dar n-am înţeles niciodată pe cine se bazează, "câţi are lângă el", şi ce mod concret de acţiune propune. Îl mai ştiu io pe unu', care cândva le zicea foarte bine, iar acum pune clipuri cu pisicile lui de prin casă şi cu furtuni, nori, vijelii filmate de la geamul blocului său slum din Ferentari. Frică, lehamite, "ungere", ce mai contează.

3 comentarii :

Riddick spunea...

It seems moronic, but that is how the other side won. And how did they win? Persistence, my friend. Persistence. We have the Lord on our side and we won’t even fight.

I appreciate Dr Dobson and his buddies and all that they tried to do. I’m sorry the team he was coaching lost. I hope he enjoys his retirement.

But I’ll be damn if I am ready to quit. Defeat only hardens my resolve.

https://riddickro.blogspot.com/2009/10/lets-try-something-different.html

Anonim spunea...

" Frică, lehamite, "ungere", ce mai contează. " Pai , cam conteaza si se potriveste la marele fix cu postarea dumitale despre " This old man " . Conteaza caci , la o adica , poti spera ca , aia ce-ti urmaresc blogul sa doreasca sa te si asculte " pe viu " si-atunci ... ai poti indemna sa voteze ceva sau pe cineva . Parerea ta conteaza pentru ei nu-i asa ? Asta inseamna notorietate iar notorietatea , poate aduce dupa sine... recunoasterea din partea aluia care are puterea sa " unga " . Sa nu uit : ala " care le zicea foarte bine iar acum posteaza clipuri cu pisici moarte si imagini cu furtuni filmate de la geamul blocului sau SLUM din Ferentari " , ala posta majoritatea clipurilor ce... nu-i apartineau .Le ciugulea cum se spune . Chestia cu " A fost odata Autobuzul "... stai bland ca , nu era meritul sau si oricum nu cred c-a trecut vreodata pe la Autobuzul altfel decat... ca pieton .

Riddick spunea...

El făcea montajul iar ilustraţia muzicală pare proprie (bine, pe sintetizator, cred).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: