17 mai 2020

"Ierarhia globalistă" a renunţat la arma ecumenică trecând la arma biologică!Detalii edificatoare despre aşa-zisul "papă pozitiv" Wojtyła-Katz: link1, link2link3

În clip apare expresia "corupţia de la Vatican". Nu-i vorba doar de bani sustraşi pentru folosul direct al făptuitorilor, ci de bani pentru operaţiuni clandestine (neasumate oficial de Vatican, iar unele cunoscute doar de puţini iniţiaţi).

La acest moment catolicismul este complet infiltrat şi deturnat, cu infime şanse de "evadare". Ultimul "Papă-rege" a fost pe la 1867-1870 (Pius IX), când armata papală se lupta cu armata masonică a lui Garibaldi. Practic, papalitatea a ajuns o anexă a globalismului, care "a luat la rând" acum ortodoxia (care încă mai are şanse de scăpare, eventual eliminând părţile deja putrede). Un moment-cheie, pe lângă Conciliul Vatican II, a fost şi "absolvirea" (achitarea) templierilor de către Vatican în 2007, s-a vrut o marcare rituală a poziţiei "noii biserici catolice". Un rege al Franţei în înţelegere cu Papa de pe atunci au dizolvat în sec. XIV Ordinul Templier, recunoscând în acesta o forţă malefică, ocultă, care nu trebuie lăsată să se extindă. Nu s-a reuşit distrugerea sa completă: a reapărut în alte forme, la vedere, către 1700 - cea mai cunoscută formă fiind masoneria.

8 comentarii :

Anonim spunea...

O singura concluzie : CREDINTA UNESTE , RELIGIA DESPARTE ! Din pacate RELIGIA controleaza CREDINTA ...

Riddick spunea...

Enoriaşii trebuie să amuţească vocile false ale fariseilor, ori să-şi facă Biserica lor / religia lor. Dar pentru astea trebuie conştientizare + organizare.

Anonim spunea...

Pai nu stia ce spunea EVREUL/JIDANUL ala de Iisus cand spunea : FARISEU ORB , SPALA MAI INTAI PARTEA DINAUNTRUL BLIDULUI SI-ABIA APOI PE CEA DIN AFARA ! De unde costientizare { organizare nici atat ! } cand FARISEII conduc lumea ?

Anonim spunea...

Apropos de DUDA ZILEI . Cum dracu , si asta-i ... pe invers , taman asta care-i omu' lui Trump ??? Si trump ...asta ce zice de asta ? Da ce-au frate astia ca parc-au inebunit de dorul de-a si-o trage la dos unul altuia ??? Chiar exista asa ceva in lumea asta plina d e KAKAT si COVID cat cuprinde , O ZI INTERNATIONALA IMPOTRIVA HOMOFOBIEI , BIFOBIEI SI TRANSFOBIEI ? Nevasta lui Zuckerman o fi un tansexual sau un transvestit ? Daca nici asta n-o fi evreu ...Atunci te-ntreb : cum dracu de nu-l iau israelitii la omorat cu pietre caci , aceasta era pedeapsa aplicata alora de incalcau poruncile lui Yelohim iar una dintre porunci spunea clar , SA NU SE CULCE BARBAT CU BARBAT IAR DACA-I PRINDETI , DUCETI-I IN AFARA ORASULUI SI OMORATII CU PIETRE ? Si-nc-o intrebare : dupa stiinta dumitale in ISRAEL exista aceasta zi impotriva poponarilor de orice sex ?

Riddick spunea...

Nu mai conduc ei chiar tot. Pierd constant, zi de zi, teren.

Face exact ce are ordin să facă. Trump e de-al lor (poate şi etnic? habar n-am). Zuckerman - evreu-evreu. În Israel conduce sionismul, nu iudaismul. Nu se ştie prea bine pe aici, dar în Israel poliţia a atacat şcoli religioase evreieşti "ortodoxe", iar cei de acolo s-au bătut cu poliţia "parte-n parte". O mare problemă în Israel este refuzul de a presta serviciul militar din partea evreilor "ortodocşi" (Chabad Lubavitch), care vor deveni majoritari în mai puţin de două decenii de acum înainte (au copii mulţi).

Anonim spunea...

La INVICTUS :
Tensiuni crescând: România declară ziua Tratatului de la Trianon sărbătoare națională . Asta este cea mai buna veste si , daca-i adevarata , DACA NU-I UN FAKE NEWS , ESTE CEA MAI DURA PALMA APLICATA IREDENTISTILOR MAGHIAR ! In oftica alora , chiar ar merita sa arborez tricolorul romanesc pe cel mai inalt catarg iar tricolorul ungar sa-l cobor in berna... asa cum fac ei pe 1 Decembrie de aproape treizeci de ani caci inainte d e 1989 .... DRACU AI LUA INSTANTANEU !!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

https://rense.com/general96/5G-Covid.php

Riddick spunea...

Aia cu Trianonul n-am mai comentat-o. Mi se pare o diluare a lui 1 Decembrie 1918, ca şi când ai spune "Transilvania i-a fost dată României la masa verde, nu recunoscută voinţa populară exprimată public la 1 Decembrie". Mai înseamnă ceva: o respingere a euroscepticilor de la Fidesz (partidul lui Victor Orban) de către PSD (iniţiatorul legii, prin Corlăţean) - Dragnea vorbea despre o colaborare PSD-Fidesz, ba chiar a României cu Grupul de la Visegrad. "Noul PSD" vrea cu globaliştii, nu cu naţionaliştii. Mulţi naivi n-au văzut şi latura asta.

Interesant articolul şi clipul de la Rense. Îl văzusem şi chiar vroiam să-l repostez ("Inscripţie COV-19 pe o placă de circuit imprimat de la o instalaţie 5G") dar nu reiese clar că ar fi chiar de la 5G, deşi eu cred că este. Dar nu apare în clip "când o scoate de acolo" sau "când o filmează în instalaţie". Poate o reluare?


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Vlad Nistor, 2023 (cerând introducerea "anulării legale" a dreptului de veto al statelor-membre UE neconforme cu "linia"): "Consider că pentru a ajunge la maturitate ca actor geopolitic autentic, Uniunea Europeană trebuie să-și extindă instrumentarul de politică externă și să consolideze structura sa instituțională pe direcția relațiilor externe. Votul în unanimitate, de exemplu, limitează în mod clar capacitatea UE de reacție rapidă."

 

Postări populare: