22 aprilie 2020

După ce globaliştii RO au "dezafectat" generaţia maşini-unelte, i-au luat la rând pe decreţei


Derularea Planurilor este periclitată sau îngreunată de existenţa fizică a unora care încă mai pricep câte ceva, având în spate o oarecare experienţă de viaţă. Generaţia care a dus greul industrializării şi care "era croită pe naţional-socialism ('ceauşism')" a fost dusă cu zăhărelul şi acum s-a rablagit şi aproape a dispărut definitiv. Generaţia care a ieşit în stradă în decembrie 1989 (urmaşa celeilalte) s-a irosit stupid şi fără rost dar mai conţine destui "duşmani ai Europoporului" pentru a fi considerată periculoasă de către globalişti. Dac-o "rezolvă" şi pe asta (pe cei din intervalul 40-60), drumul li-i larg deschis globaliştilor. Că doar n-o fi probleme cu spălaţii pe creier. Sau, mai ştii? Poate s-or trezi şi ăia... 

Generaţii secate se sting [...]
Cine din noi va muri
Înainte ca trupul să-i moară
(Anda Călugăreanu)

"Pentru noua grupă de risc apărută, cei între 40-65 de ani"

Acest ticălos criminal a închipuit o nouă grupă de risc (auzi:"Apărută"!. De unde morţii tăi a apărut, nenorocitule?), care trebuie trimisă în arest la domiciliu măcar trei luni, dar probabil se va ocupa el ca cele trei luni să devină pe termen nedefinit.

Dacă doriţi să ştiţi de unde a "apărut" grupa asta de risc, vă spun eu: din necesitatea de a scăpa cei care mai gândesc un pic de unii singuri şi care sunt şi in stare să facă urât dacă nu le convine ce constată. E vorba de oameni în putere, care au prins şi vremurile trecute, drept urmare nu pot fi prostiţi cu propaganda la nesfârşit. Pe ăştia nu vrei să-i laşi să aibă contact unul cu altul prea mult, din cu totul alte motive decât pretinsa pandemie.

Cel mai probabil grupa de risc e între 45-65 de ani, că restul erau prea pitici să mai ţină minte ceva de dinainte de "revoluţie", dar au zis să fie siguri. Cei sub 40 de ani, mai ales până în 30, oricum nu ştiu pe ce lume trăiesc şi nu pot gândi decât dacă li se spune pe facebook ce să gândească. Pe ăia e păcat să-i ţii în casă, că-s masa de manevră perfectă.

https://newsweek.ro/actualitate/planul-lui-streinu-cercel-izolarea-in-casa-pentru-3-luni-a-persoanelor-peste-40-de-ani

https://vk.com/id467367649?w=wall467367649_2245

8 comentarii :

Anonim spunea...

Uite o chestie interesanta la ANONIMUS :
„S-ar putea ca românul de bună calitate astăzi să se trezească definitiv și să înceapă să vadă” Intrebarea pe care , cred ca-s destui insi ce ar dori sa-i afle raspunsul este :mai exista oameni de buna calitate astazi , chiar avand printre ei inclusiv romani ?Altminteri , pana si tiganii lui Spartacus , pana si aia stiu sa-si foloseasca bruma de creier pentru a se da scoliti .

Riddick spunea...

Se vor trezi foarte mulți.

Gabriel spunea...

Dovadă că doarme profund și cel care a scris textul: a mușcat în grabă momeala și a căzut victimă propagandei ciumei galbene (de fapt e portocalie pe dedesubt, e doar spoită cu galben).
De fapt, textul e vechi din februarie și conține niște simple propuneri. Se inflamează degeaba autorul despre "noua" grupă de risc. Ea nu e nouă, e la fel de veche cum e coronavirusul. În privința intervalului de vârstă menționat, propunerea viza în esență ce s-a și făcut: lucrul de la domiciliu, decalări de program.
În privința celor mai tineri de 40 de ani, propunerea nu conținea practic restricții, era mai permisivă decât măsurile efectiv luate și aplicate ulterior.
Scandalul mare a fost cu bătrănii, care văd că nu-l prea preocupă pe autor, pentru care se propunea o carantină totală, dar nu relocarea forțată cum s-a scris. Proiectul viza cauza principală a mortalității masive din Italia - familia extinsă cu ale ei trei generații sub același acoperiș.
Indiferent cât de controversat, scandalul a fost o malversațiune a ciumei galbene, care a scos de la sertar proiectul respectiv pentru a-l mânji pe Cercel. Cercel și Arafat îi deranjează vizibil (ambilor le zăngănesc cătușele - vezi siturile micilor turnători precum Tolontan).
Totodată, încearcă să-l facă pe Cercel să deconteze oarecum carantina, că vin alegerile.
Oricum, vedetele medicale ale ciumei galbene sunt Costache și Râmbu, care a distrus Suceava și era cât pe-aci să ajungă ministrul sănătății. De aceea PNL are o nevoie imensă să îi mănjească pe Arafat și Cercel

Riddick spunea...

Când cineva/ceva produce (pe drept sau pe nedrept) daune, se cheamă "a liability" (un pericol potenţial). PSD&Co, în loc să-i repereze onoarea lui Streinu-Cercel (am îndoieli privind existenţa ei şi nici timp util nu mai este, vin alegerile), mai bine ar accentua urcuşul din cariera lui, produs prin PnL şi PDL.

conumishu spunea...

Am vrut să-ți semnalez cenzurarea Justițiarului și probabilul atac cibernetic la adresa luju.

Să vedem dacă trece comentariul, prima tentativă a întîlnit o eroare "tehnică".

Riddick spunea...

Da, am văzut la luju.ro, pare "crippled", eroare 502. Mă mai uit...

Niciodată n-am avut încredere în hostingul ".ro", acum ştiu mai bine de ce.

Gabriel spunea...

Coronavirusul nu e invenția nimănui. Indiferent cum a apărut ( nu e armă biologică dar nici nu mai contează) măsurile de distanțare socială sunt absolut indispensabile pentru a preveni mortalitatea în masă.
Propunerile lui Cercel sunt corecte din punct de vedere epidemiologic, dar sigur că în parte sunt socialmente inacceptabile. Tinerii ar trebui să-și ferească de rău părinții din proprie inițiativă, nu să fie despărțiți cu forța de stat.
Cum nicio faptă bună nu rămâne nerăzbunată, atât el cât și Arafat sunt băgați pe țeavă și vor suporta costurile pentru că au făcut bine acestui popor - cei tentați să repete greșeala să ia aminte.
Iohannis și Orban, care au făcut trădare de țară prin povestea cu muncitorii sezonieri pentru Occident, sunt și vor fi bine mersi.
Acum o ardem deja cu relansarea, am început cu reclama pentru turism la vară de parcă totul s-a terminat.
Activitatea turistică și școlile sunt practic incubatoare de coronavirus, la fel de bine ar putea să ni-l injecteze direct.
Cum se simte foamea de răzbunare a ciumei galbene pe oamenii care i-au făcut să pară niște bambilici, precum Arafat sau Cercel, s-ar putea să ne prindă valul 2 cu de-alde Râmbu la butoane și să cântăm azi în Suceava, mâine-n toată țara, chiar dacă nu rimează.
Țara europeană care nu a aplicat măsuri de distanțare socială, Suedia, la o populație la jumătatea României, are în acest moment cu 7000 mai multe cazuri și de patru ori mai multe decese (peste 2000), în pofida sistemului medical extrem de dezvoltat și a unei distanțări sociale oarecum "înnăscute" (tinerii pleacă din familii aproape imediat după majorat, grupele de vârstă nu prea se amestecă, densitate populației e mică).

Riddick spunea...

Ne-inventat sau doar "altoit" dar sigur "lansat", poate mai are un rol: "eliberarea" de exemplarele umane slabe, care ar fi o povară în cazul unui foarte plauzibil viitor război mondial, şi dezorganizarea vieţii economico-sociale în statele "de interes".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: