14 martie 2020

"Ajustarea adevărului" - unul dintre aducătorii inițiali ai guvernului Iohannis-PnL se dă drept altceva


Măgăreața a picat pe PSD, care a asigurat grosul voturilor pentru guvernul LOrban II/III. Acum, în nume propriu. Dar LOrban I a fost instalat (parțial) tot cu voturi PSD, însă trecute în dreptul PRO RomEUnia lui Ponta - inși tolerați pe listele electorale PSD din 2016 deși se știa demult ce-i cu ei. Și care acum "au votat contra" (uitasem - şi ALDE, tot la fel, pentru/contra). Nu, bă, trebuia să nu fi venit la mascaradă, să nu se atingă cvorumul de ședință și să țineți haita iohannistă în șahul etern al interimatului.


3 comentarii :

Anonim spunea...

Lasa frate ca , nici cu Ponta nu-mi e rusine , ce-mi e el ce-mi e ... Ciolacu ? Fireste , Ponta are asa numita " minte de pe urma a romanului " in vreme ce acest...Ciolacu este atat de cretin incat ma-ntreb si cred ca pe buna dreptate : cum dracu de au reusit sa treaca greii PSD-ului de la un Iliescu , un Nastase sau Liviu Dragnea la , Viorica Vasilica Dancila si-acum la ... Marcel Ciolacu ? Grindeanu sau Tudose , astea-s cantitati total neglijabile deci nu se pun insa se vede si fara binoclu faptul ca , PSD-ul chiar si in componentza de azi avand membrii tineri care n-au apucat " vremurile alelalte " nu-i altceva decat vechiul PCR si doar un Dej , o Anna , un Luka sau un Nici- O - Lae le lipseste pentru a fi ciorba intreaga . PSD-ul i-a lasat pe " liberali " in off side , crezand ca astia au sa-si rupa gatul datorita acestei crize pandemice insa , scapa din vedere faptul ca , inclusiv ei ca partid vor platii oalele sparte mai devreme sau mai tarziu deoarece , daca pana acum inca erau oameni care nu credeau ca PSD si PNL o pun d-un blat acum... doar dracu-i mai crede !Daca jagardelele astea politicianiste nu primesc " indicatii pretioase " de oriunde din afara tarii atunci , inseamna ca traim deja intr-un univers paralel sau ca suntem morti deja . Un singur fapt ma face sa ma simt ceva mai bine in aceasta pandemie : faptul ca , azi 15 Marie 2020 ungurii din Romania si cei din Ungaria AU LUAT-O IN GURA !!! Iti dai seama ca , la ora asta politicienii din Budapesta umpleau deja Transilvania cu spurcaciunile lor iredentiste ? Exista totusi un Dumnezeu care , ca si noi , s-o fi saturat de tupeul lor ! Pentru ceea cea mai ramas din aceasta Duminica iti doresc sa-ti mearga cat mai bine si , sa ai un COVID 19 cu fericire si sanatate ... asta iti doresc !

Anonim spunea...

Intrebare : da' bivolul din grajd de la Cotroceni... ala nu se molipseste si el de un COVID 19 ca de umblat teleleu nu-l intrece nimeni pana acum ?

Riddick spunea...

La primul punct: PSD a fost dintotdeauna sub control extern, ce a făcut "PSDragnea" a fost mimă, experiment. Nu cumva să apară vreun partid naţionalist, "las' că mimăm noi unul şi-i întârziem să-l facă pe ăla adevărat".

La al doilea punct: A intrat în contact cu "greii" PnL, nu se ştie. Dar mai expus a fost LOrban, poate "el primul".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: