14 martie 2020

Delirul entuziast (14)


this is huge
"S-au demascat! S-au demascat!" (Petre Roman, 29 ianuarie 1990)

Fără a fi declarată, starea de urgenţă dictatura "tehnocrată" s-a instaurat tiptil, "pe coronavirus". Se pun bazele "legale", teoretice şi practice pentru asasinarea în masă a unor persoane neconvenabile Sistemului. Un ordin al Ministerului Sănătăţii prevede restricţionarea identificării cadavrelor celor decedaţi "în urma contaminării", şi (deocamdată...) "doar recomandă" evitarea autopsierii decedaţilor. T
e duci sau eşti dus la un spital "pentru confirmare", apoi pentru... terminare. Cu cât mai puţini martori, şi cu dovezi zero. A venit vremea vigilenţei, trebuie demascată în sfârşit şi infiltrarea din sănătate. Mortăciunile din "opoziţie" nu sar la gâţii "ministrului" şi nu protestează vehement, că ei se pregătesc să dea votul de învestire "guvernului" LOrban II/III.

Pasajul-cheie:


În cazurile spitalizate pentru care în perioada internării în unitatea sanitară se confirmă (reconfirmă) diagnosticul de infecție cu noul coronavirus (SARS - CoV2), evoluția fiind urmată de deces, autopsia medico-legală a cadavrului pentru a confirma/preciza sau completa diagnosticul clinic de deces deja confirmat prin analize de laborator (teste specifice) nu mai este necesară și este de evitat din cauza riscurilor posibile în condițiile exercitării profesiei și de transmitere a bolii infecto-contagioase la personalul medical. Certificatul medical constatator al decesului va fi completat și eliberat de către medicul curant al pacientului din secția de spital.

Decesul în unitatea sanitară cu paturi (spital) al persoanelor care au fost confirmate pozitiv pentru infecția COVID-19 și diagnosticul de deces cu infecție cu noul coronavirus (SARS - CoV2) pot fi declarate cazuri medico-legale strict în conformitate cu art. 185 din Codul de Procedură Penală numai în moartea violentă sau suspectă de a fi violentă ori atunci când există o suspiciune rezonabilă că decesul a fost cauzat direct sau indirect printr-o infracțiune ori în legătură cu comiterea unei infracțiuni; în aceste cazuri, se va anunța în cel mai scurt timp instituția medico-legală competentă pentru prezentarea medicului legist în vederea evaluării leziunilor traumatice și a dispunerii ridicării cadavrului, după caz.
  • Link la art.185 CPP. Ordinul MS este foarte grav, rescrie legea eliminând (paragraful 2) circumstanţa deceselor survenite în timpul "internării medicale nevoluntare".
(1) Autopsia medico-legală se dispune de către organul de urmărire penală sau de către instanţa de judecată, în caz de moarte violentă ori când aceasta este suspectă de a fi violentă sau când nu se cunoaşte cauza morţii ori există o suspiciune rezonabilă că decesul a fost cauzat direct sau indirect printr-o infracţiune ori în legătură cu comiterea unei infracţiuni. În cazul în care corpul victimei a fost înhumat, este dispusă exhumarea pentru examinarea cadavrului prin autopsie. 
(2) Procurorul dispune de îndată efectuarea unei autopsii medico-legale dacă decesul s-a produs în perioada în care persoana se află în custodia poliţiei, a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, în timpul internării medicale nevoluntare sau în cazul oricărui deces care ridică suspiciunea nerespectării drepturilor omului, a aplicării torturii sau a oricărui tratament inuman.
La fel ca la "revoluţia" din '89, când Procurorul General al RSR a dat ordin (ante 22 decembrie) să nu fie autopsiate cadavrele cu plăgi împuşcate, ordin reconfirmat/reluat după 22 decembrie. Pentru a nu se face asocierea cadavru-proiectil(e)-armă-trăgător.

Desigur, "cazurile-ţintă" vor ajunge la anumite spitale şi/sau la anumite saloane, unde "se va parcurge procedura" de către anumiţi medici curanţi. Dar nu aia oficială ci aia ocultă, "acoperirea procedural-legală a cauzei decesului".

5 comentarii :

Anonim spunea...

Riddick , tot esti dumneata destept , spune-mi si mie { ca sa nu mor prost nu de alta } , care-i ratziunea de aceasta institutie numita Avocatul Poporului , Avocatul Poporului in persoana doamnei Renate Weber , solicita Presedentiei , nici mai mult nici mai putin decat declararea , starii de urgenta !?! Asta nu mai militeaza pentru DREPTURILE SI LIBERTATILE CETATZENESTI cum facea pe vreema cand era pe la APADOR CH sau la fundatia aia a lui Soros ??? De unde si pana unde ideea asta cu... stare d e urgentza ? M-asteptam la oricine sa fi avut aceasta idee , "serviciile " dar mai ales neamtul asta puturos dar... frau Weber NICIODATA !Nu suntem suficient de amarati , ce mortii ma-sii vrea asta frate , sa ne puna paza armata si inarmata pe strazi si care indraznim sa sa scoatem capul pe fereastra , sa primim un glont in mutra ? Si inca o intrebare Riddick ca , te stiu mai informat : dupa stiinta dumitale , a mai exista vreodata in istoria moderna a omenirii cand , un guvern este investit in functie volens nolens asa cum a fost investit acest guvern Orban 3 ? De ce nu pe FB ca tot ziceau astia despre " necesitatea de-a lucra de-acasa " ? Daca vine si-n d'ala de 8 pe Richter , dracu ne ia pe toti si , probabil vor ramane doar ei sa " munceasca " pe cat posibil de-acasa prafu' sa se-alega de ei si familiile lor !!!

Riddick spunea...

Pâi cred că se pune de-un război. Simplu.

Starea de urgență reprezintă ansamblul de măsuri cu caracter politic, economic, social și de ordine publică, instituit în întreaga țară sau în anumite zone ori în unele unități administrativ-teritoriale, în următoarele situații:


a) existența unor amenințări la adresa siguranței naționale sau democrației constituționale, ceea ce face necesare apărarea instituțiilor statului de drept și menținerea sau restabilirea stării de legalitate;

b) iminența producerii ori producerea unor dezastre, ceea ce face necesare prevenirea, limitarea și înlăturarea efectelor acestora.

Anonim spunea...

La punctul A se vede clar cata dreptate a avut Nici-O-Lae Ceausescu in Decembrie 1989 cand , a facut strict acelasi lucru !!! O fi bun Dumnezeu si va face si cu javrele astea ce-a facut cu... macar cu AIA DOI : AMIN !!!

Anonim spunea...

Sa nu uit : dumneata sau citatele din Constitutie aveti mare dreptate insa chestia asta o poate face { tot conform aceleeasi Constitutii } DOAR PARLAMENTUL , GUVERNUL sau... din pacate PRESEDINTELE dar AVOCATUL POPORULUI ??? Al carui " popor " ai este Reante Weber ... " AVOCAT " ?

Riddick spunea...

Ar trebui confirmată de parlament (?), dar cine crede c-ar refuza ăia?


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: