17 octombrie 2019

Ilie Şerbănescu - "retrospectivă"


10 comentarii :

Vlad Tepes spunea...

Cind il vad pe revolutionarul ilie, imi vine sa borasc.
Asta uita ce zicea in negrele zile ale lui Decembrie si urmatoarele ?!
Un pervers, ca si stelian tanase !!!

Riddick spunea...

Nu mai ştiu ce zicea pe atunci I.Ş. M-a surprins neplăcut - mai încoace - prezenţa lui în "comitetul stiinţific" al Institutului Social-Democrat "Ovidiu Şincai", principala fundaţie a PSD (ani la rând, se pare însă că nu mai figurează acolo). PSD-ul cel eurosocialist, nu "PSDragnea" (şeful Institutului a fugit recent de la PSD la partidul lui Ponta). Ilie Şerbănescu a scăpat-o tot într-un clip postat cu ceva vreme în urmă, "sunt de când mă ştiu de stânga" (probabil nu şi din cea progresistă, zic - ştiind ce mai zice şi mai scrie).

Dubios mie mi se pare însă moderatorul, "Titi" Sultan, un oarecare dar care e-n... lojă lângă mai-marii Evropii: https://riddickro.blogspot.com/2019/08/mircea-dogaru-revolutiile-nu-se-petrec.html

Vlad Tepes spunea...

Ce zici de astia !!!
Forta Nationala din alogeni si indivizi in slujba unor servicii de spionaj straine ?
Daca FN este bratul Marinei Le Pen in Romania, sa intelegem ca si ''uniunea'' politica a frantuzoaicei e doar cu numele ''nationala'' ?
Tu intelegi ce dracului se intimpla ?
MELESCANU de la Brad, NATIONALIST????
Asta care la ''indicatia'' unui evreu, conserva a securitatii(citeste KGB) din anii bolsevici, marsrutizat la Paris via Israel, l-am numit pe Costea, a cladit ApR, rupind o halca din PSD(ma rog, cred ca PDSR), ca sa acceada la functia de presedinte al Romaniei ?!
Asta suna ca informatia care ne spune ca masonul asumat,Mircea Chelaru, este fondator al Partidului Neamul Romanesc (https://www.aktual24.ro/trei-generali-si-un-fost-deputat-psd-au-infiintat-un-nou-partid-acesta-s-a-pozat-cu-o-arma-cu-luneta-in-mana-cerem-evacuarea-satanei-de-la-cotroceni/)
Pute a sceneta bulevardiera !!!

Riddick spunea...

E făcătură, lansată de Laurenţiu Rebega (ex-PC), finul lui Daniel Constantin (ex-PC), preluata acum de masonul Remus Borza, deputat(ex-ALDE), care zice că va da votul de învestire "guvernului Orban", "pentru a asigura stabilitatea în ţară".

Riddick spunea...

Marine Le Pen a pus la vârful fostului FN (acum... RN) homosexuali declaraţi şi (pro)sionişti. Nu numai din cauza asta au abandonat-o adevăraţii naţionalişti francezi, ci fiindcă a deturnat mesajul şi programul Front National, pe cam toate subiectele.

Riddick spunea...

Revin, linkul e cu PNR dar "diagnosticele" sunt valabile şi pentru PFN ("al lui Borza").

conumishu spunea...

Și ce facem cu Florian Philippot (șeful Les Patriots, fost vice la FN), gay, dar inteligent și cu replică avizată ?
Sau cu Justin Raymondo, decedat recent, libertarian conservator de la antiwar.com, foarte echilibrat, anti gay marriages, anti căluș pe motiv de "discriminare pozitivă" sau "menajare de sensibilități", printre altele, tot popo declarat și el. Inși normali la cap, după mine, exceptînd înclinarea respectivă, sensibil mai pricepuți în înțelegerea lumii politice decît o Marine LePen & soțul, de exemplu.
Nu mă simt confortabil deloc, recunosc, alături (în idei) de unii ca ei, nu în ultimul rînd pentru suspiciunea imposibil de suprimat că sunt selectați, favorizați, homosexuali de valoare simultan și în contrast cu împingerea în față a submediocrităților, dar care bifează toate căsuțele tradiționaliste. Pe de altă parte... cum naiba să nu recunosc ca atare poziții corecte, susținute consecvent și argumentate inteligent? Cam știu că suspiciunea nu e deloc fantezistă (vezi și propaganda insidioasă, veche de secole, cu așa-zisul plus de sensibilitate artistică a homosexualilor), totuși homosexualii ăștia de vîrf, pe merit, chiar muncesc pe rupte pentru a dovedi că sunt buni, chestie care ar trebui emulată pe o scară mult mai mare de către majoritatea normală.

Riddick spunea...

Din ce-am auzit/văzut Les Patriotes sunt cum trebuie. Vorba e că Marine Le Pen a adăugat "aşa ceva" la opera ei mai amplă de disoluţie a FN sub paravanul "dediabolisation" - cei care critică "reforma FN" nu sunt nişte rigizi, au însă experienţă.

Eu chiar îi înţeleg pe cei care "au anumite nevoi", nu însă şi pe cei care vor să normeze ("normalizeze"?) societatea după "optica" lor. Deci dacă nu fac caz de "diferenţa lor", pot fi şi credibili în altele.

Gabriel spunea...

Homo nu sunt neapărat favorizați și nu au fost în istorie. Pur și simplu beneficiază în carieră/ hobby-uri de lipsa familiei. Câtă energie nu consuma un om să-și crească copii? Ori homo au mai rar aceasta pb. Chiar daca încearcă viața de familie, de obicei eșuează. De aceea au mai mult timp pentru arte sau științe.

Riddick spunea...

Mda, "valorifică oportunitatea".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: