13 august 2019

Mircea Dogaru: "Revoluţiile nu se petrec în stradă. Acolo are loc spectacolul, care anunţă schimbarea."



Avocata care face pe "moderatorul interimar" este activistă PnL, şi propagandistă feministă axată pe "violenţa împotriva femeilor". Cineva important de la 6TV a sabotat emisiunea (în lipsa moderatorului* aflat în concediu, şi el deja dubios). Moderator ostil-soft, şi apare al doilea invitat, mestecând citate de manual, doar ca să ia din timpul lui Mircea Dogaru.

* Un anume "Titi" Sultan, care primeşte loc în loja de la Ateneu, la două rânduri în spatele lui Tusk, Iohannis şi Dăncilă. Cu ocazia ceremoniei de preluare a Preşedinţiei UE de către România (ianuarie 2019).

3 comentarii :

Riddick spunea...

REALITATEA ROMANEASCA 2019 08 12

https://www.youtube.com/watch?v=XeYoGZKWd2w

https://www.youtube.com/channel/UCWtYfI4WDxjjOmepETLkO2Q/videos

Anonim spunea...

1] Multumesc pentru postarea video : daca nu vedeam cu ochii mei... NU CREDEAM !2] L-am intrebat pe dl. prof. col.rez. Mircea Dogaru cu doar cateva zile inainte d e acel miting al politistilor in fatza Palatului Cotroceni : PENTRU CE POLITIA NU FACE PARTE DIN SINDICATUL PASTORIT DE DL.DOGARU AVAND IN VEDERE CA SI AIA SANT ABSOLVENTI AI UNOR SCOLI MILITARE .Raspunsul : "- Domnule , ARMATA apara tara impotriva potentialilor inamici din exterior . POLITIA apara doar interesele celor cu bani si-a guvernantilor , de poporul satul sa-i mai fie furata munca de catre niste clanuri interlope , politice sau nu , popor care si-ar putea manifesta nemultumirile , si altfel decat prin mitinguri de protest iar asta se intampla ... in majoritatea tarilor din UE . " 3] " Moderatoarea " ... este si ea fix cum a fost la un anume moment si actuala doamna Dobrovolschi iar dl. Dogaru a fost " moderat " la majoritatea posturilor TV , carora le-a acceptat invitatia . Cred ca acesta-i si motivul pentru care , in sfarsit Dl. Dogaru s-a hotarat sa-si decline prezentza in studiourile respective insa... la 6TV , nici asa !!! 4] Cata diferentza culturala , intelectuala de exprimare intre doi sindicalisti : Mircea DOgaru si... Dumitru Coarna ! Inca o data MULTUMIRI !

Riddick spunea...

Cu multă plăcere. Nici printre militari nu prea mai sunt patrioți, au fost aneaNATOizați. Aneantizați.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: