11 septembrie 2019

PSD, agent electoral şi complice al lui Iohannis


Învăţământul a devenit un teren de vânătoare al globaliștilor pentru minţile viitorilor adulţi. Au fost introduse elemente de import precum "colegiu" în loc de "liceu" şi mascarada cu robe de la absolvire, şi este în curs atacul identitar prin falsificarea istoriei naţionale şi inocularea de valori antinaţionale, așa-zis "universale" sau "europene". S-a revenit la "manualele alternative" cu autori dubioși și cu agende și mai dubioase, în locul manualelor unice editate de colective de autori, sub autoritatea ministerului învățământului. Cele unice au fost discreditate prin erori flagrante strecurate intenționat și "neremarcate" înainte de a se da "bun de tipar". Se permite propaganda politică de la gradiniţă până la facultate sub masca "activităților ONG-urilor" deși formal, legal, ea "este interzisă". Ce să caute ONG-uri și chiar ambasadori și agenții guvernamentale străine peste elevi, "la clasă"?!

De câțiva ani Iohannis beneficiază de acompaniament PSD la festivitățile de deschidere a anului școlar și universitar. Primarul sectorului 4 București (PSD), primarul și prefectul PSD de Constanța, iar la deschiderea anului școlar 2019-2020 a participat primarul PSD de la sectorul 2, un ins obscur al cărui nume l-am aflat abia cu acest prilej (știam de Onțanu "la 2"). "Nu găsea el" o altă școală în tot sectorul! Și n-a fost aleasă întâmplător școala, se numește "Ferdinand I" (trimitere la monarhie, în... republică), și a fost decorată de ambasada Licuriciului. Desigur, Iohannis a folosit prilejul pentru a ataca PSD în discursul politic... de deschidere a anului școlar. Și jigodia de "primar PSD" era la câțiva metri de el și tot n-a plecat (alte poze, aici și aici).

Primăria Sectorului 2 București:

 
Președintele României, domnul Klaus Iohannis, însoțit de domnul Toader Mugur Mihai, primarul sectorului 2 şi domnul Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, au participat la festivitatea prilejuită de deschiderea noului an de învățământ la Școala Gimnazială “Ferdinand I”. 

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: