07 octombrie 2018

Unii dintre noi "vor să aibă dreptate" conformându-se tendinţei generale. Cea de neparticipare şi nu cea pro-normalitate!


Iniţiatorii referendumului pro familia normală demască impostura politicienilor, care doar simulează sprijinul pentru normalitate (şi în general, pentru interesele naţionale). La acest moment nu mai cred că va fi validat referendumul: 15,21% prezenţă până la ora 16, iar pentru validare ar mai trebui încă pe atât în ultimele cinci ore, practic imposibil. Probabil că la viitorul referendum (constituţional) va fi şi tema familiei, dar dacă vine la pachet cu regionalizarea şi cu alte porcării, voi boicota la fel ca în 2003. Când s-a falsificat cifra de participare (ca să se îndeplinească cvorumul de validare, atunci de 50%) fiindcă "trebuiau" adăugate prevederi constituţionale compatibile cu viitorul statut de stat-membru al UE. Atunci s-a prelungit termenul de vot de pe o zi pe alta (rapid, OUG->Monitorul Oficial, pac-pac!) şi urla toată mass-media "veniţi la vot!". Au venit cam 39% spre 42% (după diverse surse), furtul a fost oficializat la CCR cu "55,7%" şi partidele au tăcut după ce au mimat pentru foarte scurt timp indignarea şi protestul. Acum avem în listele electorale cu aproape un milion de votanţi mai mult (!) faţă de 2003 şi tot două zile de referendum. Tot două zile dar pe fond de boicot semioficial, ca să se inducă în public "inutilitatea participării": văzând prezenţa incredibil de mică din prima zi, bizonu' să se identifice mai degrabă cu "majoritatea" non participantă decât cu majoritatea pro normalitate din care face parte în mod organic. Şi care rămâne deocamdată o majoritate "neomologată", lăsând loc unor manevre ticăloase care nu vor întârzia să se manifeste, unele chiar pretinzând a acţiona "în numele majorităţii".


Comitetul de Inițiativă pentru promovarea propunerii legislative a cetățenilor privind revizuirea art. 48 alin. (1) din Constituția României, analizând datele existente până la acest moment pentru fiecare județ, precum și informațiile comunicate de cetățenii implicați în susținerea acestui demers, semnalăm evidența dovedită a faptului că ne aflăm în fața unui boicot generalizat al tuturor partidelor politice care au votat în Parlament legea de revizuire a Constituției României, ce face obiectul prezentului Referendum.

Pentru toți cei care au afirmat în mod fals, într-o campanie de dezinformare fără precedent de la Revoluția din 1989, că acest Referendum este al Partidului Social Democrat și al liderului său, Liviu Dragnea, devine acum evidentă, prin boicotul realizat la nivelul întregii țări de către PSD, falsitatea acestor afirmații. Acesta este dovedit și prin maniera superficială și neprofesionistă în care Referendumul a fost organizat, astfel încât nici măcar date elementare privitoare la obiectul referendumului nu au fost comunicate publicului românesc.

Trebuie să înțelegem că ne aflăm în situația în care toate îndemnurile la vot ale bisericilor și cultelor creștine din România sunt boicotate de partidele politice, în ciuda declarațiilor oficiale ale liderilor politici ale acestora. Campania masivă de dezinformare a întregului corp electoral român este dusă și astăzi, prin vectori politici, administrativi și mediatici, aflați sub influența partidelor politice.

Atragem atenția partidelor politice că cetățenii români sunt primii care au înțeles acest boicot politic, transmițându-ne efectele sale din fiecare județ din țară, fiind evidentă pentru toată lumea falsitatea declarațiilor publice ale liderilor în raport cu modul în care partidele au acționat în realitate.

Facem un ultim apel să înceteze imediat acest boicot politic generalizat la nivelul întregii țări, pentru că el este îndreptat direct și în primul rând împotriva creștinilor din România.

21 de comentarii :

Riddick spunea...

"Conformiştii neparticipanţi dar pro-familie" (ştiu... sună aproape a oximoron!) sunt precum iedul cel politicos ascuns sub copaie, din "Capra cu trei iezi". Care-i urează lupului ce tocmai strănutase "Să-ţi fie de bine, nănaşule!". Îşi deconspiră astfel poziţia, pecetluindu-şi soarta prin "inadecvare", tratând ticăloşia cu prostia cumsecădeniei.

Gabriel spunea...

Am înțeles: clasa politica e de vina. Aceea care a dat românilor posibilitatea de a decide, la solicitarea lor şi primind castane pentru asta de la Bruxelles. Eu am mai scris că România trebuie privită ca un proiect încheiat, dacă nu eşuat. Românii nu au meritat nicicând țara pe care o au şi s-au dovedit sub nivelul clasei politice pe care o disprețuiesc atâta. Ei nu vor suveranitate, proiectul lor e să fie slugi.
Ce mă deranjează nu e atât rezultatul. Până la urmă, progresismul este şi el o opțiune.
Dar românii nu sunt nici progresişti, nici conservatori. Ei nu sunt nimic, românul mediu e o slugă amorală cu un singur ideal - să aibă stăpâni buni (şi crede că Occidentul e un astfel de stăpân).
Românul mediu e mâncător de găozari pe pâine. Ca şi de ruşi, ca şi de unguri.
Dar numai online sau când e vorba să hărțuiască. Ferească Dumnezeu de vreo ciocnire fie şi cu Transnistria, dacă mâncătorii de gay pe pâine nu s-au obosit să iasă la un vot, mâncătorii de ruşi pe pâine or să meargă la război?
Politicienii şi statisticienii trebuie să înțeleagă că între ce latră românul şi ce face el e distanță mare.
Sondajele au dat ca sigură validarea referendumului. Ce nu s-a luat în calcul e că românul minte când răspunde la întrebări.
Chiar şi un politician "cu şcoala vieții" ca Dragnea a fost luat pe nepregătite de diferența enormă dintre starea de isterie homofobă manifestată verbal şi acțiunile reale ale românilor.
Un singur lucru rămâne acum, pentru ca românii să primească ce-au votat: legalizarea căsătoriei gay, consecința firească a rezultatului consultării populare.
Îmi dau seama cât l-am nedreptățit pe Patapievici. Avea dreptate.

Gabriel spunea...

Ce cumsecădenie, să fim serioşi! Într-o țară în care toată lumea face spume când aude de gay, vin la referendum 20% sau câți or ieşi în final. Cumsecădenie era dacă aveau poziții progresiste, gen lasă-i şi pe ei să trăiască cum vor. Dar n-au! Dacă vorbeşti cu români despre gay, cred că 90% fac spume când aud de ei. Impostură şi ipocrizie în masă, nu cumsecădenie.

Riddick spunea...

Mda. "A dat posibilitatea", recunoscând un drept prevăzut legal şi plimbându-l timp de trei ani până ce-a catadicsit să-i dea curs.

Societatea este destructurată (permanent?). Totuşi nu cred că s-a votat "pentru" "căsătoria" gay, ci insuficient contra ei (tehnic, cei care n-au venit "e morţi").

Am zis "cumsecădenie", mai potrivit ar fi fost "tembelism".

Gabriel spunea...

Păi avem azi dovada că trebuia să se aştepte vreo 30 de ani, nu 3. Nu e tembelism, e infamie. Să înjuri poponarii cu orice ocazie şi să nu te duci la referendum. Dacă nu exista această fațadă homofobă, nu aş fi fost atât de revoltat. Dar la noi totul e fațadă.
Strict legal, populația (că popor nu e) a respins familia naturală şi monogamă.
Moral, se impune să i se dea populației ce a nu a respins.
La referendum, cine stă acasă votează NU, deci S-A VOTAT.
E clar că românii nu-s nici aşa de evlaviosi cum se crede, nici aşa de ... straight.
Plus că indicațiile de la ambasade sunt tratate mult mai serios decât ce spune popa.

Riddick spunea...

Nu sunt de acord că "s-a votat NU". Doar s-a votat insuficient DA/pentru.

De acord cu concluzia din final, "masele" au sesizat că de fapt partidele nu vor, şi-atunci slugile au rânjit tâmp şi-au găsit motive să nu iasă din casă.

Riddick spunea...

Nu "masele", ci slugile (adică, total electorat minus participanţi referendum).

Riddick spunea...

Participanţii - mulţi dintre ei - au sesizat, de asemenea, că partidele nu vor. Însă au mers la vot malgré cela.

Gabriel spunea...

S-a ajuns la situația şocantă ca populația să fie mai slugarnică decât partidele.
NU EXISTĂ PARTIDELE NU VOR.
Aşa-zisului popor i s-a supus spre aprobare prin referendum un proiect de lege pentru modificarea Constituției.
Poporul l-a respins prin boicot.
Deci, dacă referendumul era valid şi majoritatea vota DA, proiectul era APROBAT şi modificarea constituțională intra în vigoare. Partidele nu mai interveneau.
Partidele au vrut, mai puțin USR. Până şi Băsescu şi Sică Mandolină au votat.
Populația n-a vrut. Cei care au stat acasă azi au fost mai prejos decât Băsescu şi Sică Mandolină.

Gabriel spunea...

Păi asta înseamnă 80% din electorat, adică ... masele.

Riddick spunea...

Dacă eu vreau ceva cu adevărat, fac un mic inventar cu cam cine ar fi contra şi care ar fi consecinţele dacă "aş supăra insistând". Pâi dacă îmi iese că acţionând conform intenţiei mele mi-aş câştiga respectul unora care "oscilau" sau al unora de care voi avea nevoie la un moment dat, şi latră inamicii declaraţi sau până-acum-doar-prezumaţi, mi-e foarte clar că trebuie să nu mă opresc ci să continui cu toată viteza înainte.

Dacă partidele nu aplică acelaşi "algoritm" sau doar parţial, vrând "să nu se supere nimeni", atunci şi-i pun pe toţi în cap.

Tehnic, 69.9% deja n-ar mai fi "mase" (dacă s-ar valida cu 30,1%).

Gabriel spunea...

Partidele nu aveau nicio obligație să facă propagandă pentru o inițiativă cetățenească. Nici nu cred că s-a gândit cineva că e nevoie de propagandă, la câtă homofobie pare a fi în țară (dar evident nu e reală, latrăturile homofobe vin probabil din faptul că mulți simt că au ceva de demonstrat). Cum, poporul ales, cuviosul neam românesc are nevoie de propagandă politică pentru familia naturală şi monogamă?
Iar în week-endul referendumului, nici nu era voie să se facă propagandă (Dragnea e pățit şi tot cu un referendum).

Riddick spunea...

Pâi de ce să vorbim de "obligaţii", şi nu de valori asumate? Că cică şi-ar fi asumat, cel puţin iniţial, când cu protocolul încheiat cu CpF. Trebuiau să aprobe campanie cu tot ce presupune asta, inclusiv costuri: acum vin altele, mult mai neplăcute. Plus apariţia neîncrederii din partea propriilor votanţi, care-i văd că doar susţin ceva cu juma' de gură, şi-n rest nimic sau contra.

Anonim spunea...

Cand vrei sa invingi un adversar numeros dar fara strategie de lupta il atragi intr-o lupta decisiva si il anihilezi.Asta au facut Stapanii cu majoritatea traditionala a Romaniei.Eu cred ca si prin CpF sunt unii care acum isi rad in barba.Crezi ca ar fi permis clasa asta politica infestata de sodomiti desfasurarea unui referendum daca nu erau siguri de esecul lui?Sa nu uitam ca baietii au statistici in timp real si avem cel mai numeros aparat represiv din Europa cu exceptia Rusiei.Cred ca in sfarsit pot sa ne dea lovitura finala.Si pana la urma prin pasivitatea noastra chiar o meritam.

Gabriel spunea...

Păi de ce trebuia să-şi asume valorile clasa asta politică imorală, coruptă, etc. şi nu poporul creştin şi virtuos să afirme valorile pe care cică le-ar avea (le are pe naiba, doar le latră).

Riddick spunea...

@Anonim:

Nu cred că demersul CpF ar fi fost "regizat", or fi unii "cu treabă" pe-acolo dar este evident că referendumul a deranjat multe fotolii. Am intrat la bănuieli după ce am văzut că deşi s-au aprobat două zile nu s-a aprobat şi campanie, ca să existe fiasco-ul primei zile cu 5,72%.

@Gabriel:

Pâi... "clasa" chiar şi le-a asumat, fie şi indirect, semnând. Acu' doar nu eram io să cred că Secţia PPE România ("PnL") sau PSD cu şef Ponta le-ar fi şi urmat. Am avut oarecari iluzii cu PS"Dragnea" până ce-am auzit-o pe Tută la Bruxel ca "PSD/guvernul nu va face campanie".

Gabriel spunea...

Nici nu era nevoie să şi le asume ei, ci poporul evlavios.

Anonim spunea...

Nu stiu cine e Dan Diaconu, am nimerit intimplator peste comentariul lui (era citat in alta parte), insa mi se pare ca omul stie despre ce vorbeste si ca are multa dreptate in ce zice:

http://trenduri.blogspot.com/2018/10/la-cald.html

=== JABBER ===

Riddick spunea...

Nici eu nu ştiu. L-am pus la blogroll, "Trenduri economice". Am avut cândva o dispută cu el aici pe blog, acum nişte ani (2012? 2013?), când încă treceam-deşi-nu-(prea)-mai-eram "băsist" şi preluasem un articol de-al lui. Mi-a cerut ultimativ să-l şterg, ceea ce am şi făcut, bombănind agresiv ("semi-înjurătură").

Nu, nu mai eram băsist deja. :)

Anonim spunea...

@ Gabriel
Sint de acord cu FIECARE CUVINTEL SCRIS DE DVS.
Romania actuala(si POPULATIA traitoare pe teritoriul cu acelasi nume) este complet esuata si pe punctul de a plonja in haul disparitiei din istorie !
Conditiile pentru aceasta disparitie au fost cladite cu osirdie si mare savantlic de cei care vor disparitia celui de-al treilea stat trianonic.
Aproape ca se va produce in ''an centenar'' !
Poate va fi mai bine, mai ales ca unii ''romani'' au mai decis ceva, chiar si fara referendum: separarea ''pasnica'' a unei provincii de sub ''jugul comun al altor provincii'' !!!
Oricine intentioneaza sa ma contrazica sa se intrebe si sa-si raspunda daca, fara contributia majora a romanilor, DIN TOATE PROVINCIILE, ar fost posibila distrugerea COMPLETA a ceea ce aveam in 1989.
Pot paria ca, in curind, portul Constanta va intra in posesia Olandei sau a cine stie carui ''mostenitor'' occidental !!!
Amin !

Anonim spunea...

@Gabriel
https://www.activenews.ro/stiri/Vasile-Banescu-despre-depunerea-in-Parlament-a-proiectului-de-lege-privind-parteneriatul-civil-Reprezinta-primul-pas-catre-legalizarea-casatoriilor-intre-persoane-de-acelasi-sex-152996

Ceea ce era de demonstrat !!!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: