10 noiembrie 2017

Uite că trebuie să fiu de acord - de data asta - cu Dan Alexe


Cu deconstructivistul CPLM Dan Alexe, mai exact...

https://www.facebook.com/dom.pernety/posts/1515429881879818

După cum vedem, Reţeaua Soros (din care Alexe face parte) acoperă şi varianta republicană.

Commenturi la postare:


Stefan Radu Asa o sa zicem si de tine cand vei crapa, betivule. Ce-o sa ne faci?

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
6
8 ore
Administrează
Dan Alexe Vă dau muie de dincolo. Prin rondele de heruvimi.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
7 ore
Administrează
Stefan Radu Dan Alexe Sau de impielitati. Mai degraba.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde7 ore
Administrează
Dan Alexe Dracii nu țin la băutură, sunt prea onești. Ăia cu buci rozalii și aripioare sunt mai perfizi.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
7 ore
Administrează
Razvan C. Popa Iar muie? O bere n-ai da si tu. Un adevarat scriitor: betiv, fustangiu, zgarcit si cu foamea-n mate.

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
5
7 ore
Administrează
Razvan C. Popa Vorba aia: it takes one to know one :)))

Îmi placeVezi mai multe reacţii
Răspunde
1
7 ore

2 comentarii :

Gabriel spunea...

Mihai a jucat un rol pozitiv în istoria României, măcar prin faptul că mulți dintre noi existăm azi pentru că a prevenit transformarea întregii țări în câmp de luptă.

Riddick spunea...

Ungaria n-a schimbat alianţele, şi totuşi mai există. Dar într-adevăr, dispariţia mai multor inşi atunci ar fi dus la "inexistenţa" unora dintre noi, acum ("tăierea" arborelui genealogic). Mă uitam recent la un documentar TV, vorbea despre Marea Ciumă din Europa din sec. XIV, că ar fi omorât 3/4 din populaţie. Cum ar fi evoluat Europa şi lumea fără aşa ceva? Cred că ne-a întârziat cu cel puţin 100, dacă nu chiar cu 200 de ani. Totuşi cred că a exagerat cu 3/4, probabil se referea la o cifră cumulată pe un interval mai mare (unii mureau, alţii se năşteau, "şeptelul" rămânea mai aproape de 100% decât de 25%).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: