08 august 2017

Dogaru: "Trebuie să fim făcuţi praf până în luna octombrie"


Partea relevantă începe de la minutul 19:


"Avem o antielită culturală care ne-a invadat în urmă cu 70 de ani şi care conduce România din tată-n fiu; ăştia sunt comuniştii, de fapt. [...] S-au refugiat [sub Ceauşescu] în universităţi, în Academie, în Uniunea Scriitorilor, în presă, în teatru - acolo unde manipulau imaginea. Ceauşescu fiind frust i-a scos din armată, i-a scos din poliţie, i-a scos din industrie... dar nu şi-a dat seama care este importanţa imaginii. Ei, ăştia au năvălit dintr-o dată după '90 şi ne-au făcut tot ceea ce trăim astăzi, până pe la începutul acestei luni, când s-au întrunit la Timişoara în secret şi au decis că trebuie să fim făcuţi praf până în luna octombrie. În sensul că - au analizat - n-a ţinut distrugerea PnL-ului şi PSD-ului dintr-un foc, prin aşa-zisul USL care trebuia să se transforme în partid social-liberal-popular ["de tip blairist", pour les connoisseurs] datorită trădării lui Crin. N-a ţinut distrugerea PSD-ului de sus în jos prin Ponta şi prin Dragnea, dar încă nu-i timpul pierdut. [...] N-a ţinut nici prin implozie, prin lovitura dată de gaşca legată de serviciile germano-franceze ["Grupul de la Cluj"], aşa-zisa lovitură de palat - recentă - cu trei inşi [Grindeanu+2] care s-au baricadat în Palatul Victoria. Concluzie: trebuie făcut ceva pentru că în octombrie - şi-anunţ în premieră, ce-am anunţat până acum s-a întâmplat - şi-anunţ în premieră, în octombrie vor fi maari mişcări patriotice. [...] Până în octombrie PSD-ul trebuie redus la un partid de 20 (maxim) la sută - ca voturi -, iar pentru asta trebuie desfiinţate ong-urile, sindicatele şi posturile de televiziune susceptibile că susţin stânga."

Dogaru anunţă că vom avea baze (americane) inclusiv în Transilvania, şi "investiţii". Concluzia lui: "vom putea avea şi protecţie şi dezvoltare economică, industrială" (!). Îl scoate basma curată pe "Crin" (Antonescu), care totuşi şi-a îndeplinit misiunea, ducând PnL-ul în PPE. O să revin pe larg cu un material despre Dogaru, care nu-i deloc ceea ce pare; un indiciu apare chiar în acest clip, când îl auzim susţinând "Ideea Europeană" (de pe la 40:45). Totuşi, de pe la minutul 55 atacă "europenismul".

"Octombrie" - în 2015 s-a anunţat (inclusiv online) destul de discret şi tot prin august că "Ponta se va retrage pe la sfârşitul lui octombrie, conform înţelegerii", şi a apărut incidentul cu morţii de la Clubul Colectiv, şi odată cu ei şi pretextul.

Un comentariu :

Riddick spunea...

Despre românism și renegați, cu istoricul militar Mircea Dogaru

Emisiunea ''TREZEȘTE-TE, GHEORGHE, TREZEȘTE-TE, IOANE!'' din 3.08.2017 de la 6 TV, realizată și moderată de Miron Manega. Tema emisiunii este „Despre românism și renegați” și îl are ca invitat pe istoricul militar Mircea Dogaru, cercetător principal gradul I și expert istoric al Uniunii Camerelor Experților Europeni. Subiectele abordate sunt românismul și antiromânismul înainte de centenarul Unirii, pericolul dezintegrării României, adevărul despre fondatorul statului maghiar - Ștefan cel Sfânt, care era român după ambii părinți etc. Deviza emisiunii este ''Ca să fii român, trebuie să poți'' (Grigore Vieru). Invitat permanent și tutelar: Dl. Mihai Eminescu.

https://www.youtube.com/watch?v=Ii3e3HY_Wfw

https://www.youtube.com/user/mironmanega/videos


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: