18 iulie 2017

Uite unu' care chiar FACE


(Sunt sceptic, având în vedere... multe

PETITIE IN ATENTIA PROCURORULUI GENERAL AL ROMANIEI

Prin prezenta petitie, numitul Primo Laurentiu, cetatean roman si presedinte al Miscarii Meritocrate, va solicit, impreuna si in numele a “n” cetateni romani conform listei anexate prezentei, sa va autosesizati cu privire la declaratiile domnului Roger Stone, consilier al presedintelui SUA, Donald Trump, in legatura cu activitatile extremiste si anti romanesti ale numitului George Soros si ale ONG-urilor romanesti sustinute, sponsorizate sau finantate de catre acest individ in Romania.
Avind in vedere afirmatiile consilierului Roger Stone, consider nu doar oportuna ci si imperativ necesara deschiderea unei anchete in urma careia, in cazul in care se vor confirma afirmatiile susnumitului consilier al presedintelui SUA, sa fie trase la raspundere organizatiile extremiste dovedite a fi fost finantate de catre George Soros si de asemenea sa fie tras la raspundere acest individ impreuna cu persoanele ce l-au sprijinit in actiunile orientate impotriva Romaniei.
Va mai solicit sa va autosesizati cu privire la declaratiile publice facute de catre Sebastian Ghita cu privire la subordonarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi si a fostului sef SRI, Florian Coldea, sefului agentiei CIA pe Romania. Subordonarea unor institutii de forta ale statului roman unui serviciu de informatii strain, chiar si prieten (de conjunctura), reprezinta conform legii, o grava fapta de tradare nationala !
Anexez prezentei, inregistrarile cu afirmatiile numitilor Roger Stone si Sebastian Ghita precum si lista celor “n” cetateni romani sustinatori ai prezentei petitii.


In speranta ca prin actiunile dumneavoastra veti infirma banuielile ce planeaza ca si dumneavoastra ati fi controlat prin santaj de catre interpusii lui George Soros, va multumesc anticipat.
Laurentiu Primo

http://meritocratia.ro/petitie-in-atentia-procurorului-general-al-romaniei/

4 comentarii :

Riddick spunea...

PETITIE IN ATENTIA PROCURORULUI GENERAL AL ROMANIEI

https://www.youtube.com/watch?v=86gfzy_w3bU

https://www.youtube.com/user/meritocratiaromania/videos

Gabriel spunea...

Ce face? Nu are nicio valoare juridica petitia aia online, iar o simpla poveste la televizor nu-mi vine a crede ca ar putea declansa o actiune penala. Un cetatean pe nume Stone si-a spus niste pareri, atat.
Mai degraba, am impresia ca meritocratia asta isi face un pic de marketing, tot se plang de lipsa de adepti.
Apropo: chiar il cheama Primo? Imi face impresia unui pseudonim.

Riddick spunea...

Am anumite rezerve vis-a-vis de Primo (sic! aşa-şi zice, habar n-am dar dacă e trecut aşa în petiţie, o fi real).

Meritul ar fi că a punctat chestiunea şi aşteaptă răspuns oficial. Aş vrea şi interpelări parlamentare după vacanţa parlamentara, pe acelaşi subiect.

Riddick spunea...

"În online"? Probabil chiar o fi expediat-o (print sau online pe mail "validat"), altfel... e circar.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: