12 ianuarie 2015

Ponta, implicat în conspiraţia anihilării din interior a PSD-ului: "o echipă de tineri care au răspuns la nişte comenzi"

 
Emisiune difuzată la Realitatea TV pe 24 decembrie 2014, la care este invitat "Moş Crăciun" (după voce pare a fi generalul în rezervă Mircea Chelaru; care mai este şi membru PP-DD şi... mason). Moderatoarea Lavinia Şandru, actriţă "la bază", este folosită de Sistem ca supapă de siguranţă, adică pentru a ţine sub control dezbaterea "Pro sau contra cedării de suveranitate naţională". În 2008 (ca deputat al PIN, ex-PDL) a fost singura care a votat contra ratificării Tratatului de la Lisabona - un moment regizat: era ca naiba să fie unanimitate, am fi părut ţară de handicapaţi; alt deputat (Dragoş Dumitriu, PC) s-a abţinut atunci de la vot. Deci, "minus doi", ca să apară o statistică "mai naturală". Ea este soţia ministrului de finanţe din Guvernul Ponta ("factorul intern", cică ?!), Darius Vâlcov, care recent s-a exprimat (corect!) că n-ar mai fi nevoie de un nou acord cu FMI (Ponta - că "să mai vedem"). Deci, ea are - fie şi indirect - aceleaşi interese ca şi echipa Ponta.


Să nu fi priceput încă bizonu' PSD despre ce-i vorba ?

Transcriere parţială:
  • "În România ultimilor 25 de ani, factorul intern n-a funcţionat." (Moş Crăciun, 8:15)
  • "[Ca ţară învinsă] România doar după vreo zece ani a avut voie să aibă lideri. Până prin 2000 România n-a avut voie să aibă lideri." (Moş Crăciun, 10:15)
  • "În 1989 România nu s-a eliberat de comunism, ci de ceauşism, ceea ce e cu totul altceva." (Moş Crăciun, 12:43)
  • "Nu erau marxişti, ci nişte analfabeţi. N-aveau cultură marxistă, deci nu erau comunişti. Erau nişte impostori. Daaar, erau nişte lideri naţionali-socialişti care au luat puterea în România şi au construit un stat industrial - ăsta-i ceauşismul -, 'România socialistă'. Iar ideea 'comunismul este de vină' este o deturnare de la problemă, tocmai ca ceauşismul să supravieţuiască." (Moş Crăciun, 12:56)
  • "După '89, tehnocraţii statului industrial 'România socialistă' au pus mâna pe putere, într-un mod specific." (Moş Crăciun, 13:43)
  • "Aceşti tehnocraţi au generat un bazin electoral. Oamenii au votat în '90 aşa cum au zis aceşti tehnocraţi." (Moş Crăciun, 16:50)
  • "România nu a reacţionat în faţa acestei crize, fiindcă ceauşismul deviase genetic [faţă] de patrie. Nu mai erau patrioţi, români în România care să reacţioneze la criză." (Moş Crăciun, 18:30)
  • "Nicio reacţie n-a avut România, ceea ce-nseamnă că-n România e o problemă, şi-anume, problema că... ăăă... nu funcţiona conceptul de patrie. Şi trebuia restartat, şi-atuncea s-a văzut faptul că principalul factor al devierii conceptului de patrie - din timpul lui Ceauşescu, moştenitorul lui Ceauşescu, al ceauşismului -, era PSD-ul. Şi-atuncea s-a luat o hotărâre: pentru ca să mergem mai departe, trebuie să schimbăm ceva profund, adică trebuie să scoatem din viaţa publică PSD-ul ca structură politică. Şi-atunci a-nceput procesul; în 2011, se-nfiinţează USL, ca prim pas în procesul... îîî... demolării structurii politice 'FSN' fără ca cineva să fie beneficiar al distrugerii PSD-ului." (Moş Crăciun, 19:09)
  • de la 19:55 :
Moderator: "Deci, tu vrei să spui că atunci când s-a înfiinţat USL-ul, de fapt, 'factorul intern' - pe care nu-l cunosc, dar aş vrea să-l cunosc - 'factorul intern' a urmărit de fapt distrugerea 'moştenitorului ceauşismului', 'moştenitorului FSN', adică a PSD-ului ?"

Moş Crăciun: "Da. Da. Da. Şi a şi reuşit acţiunea."

Moderator: "Cu concursul PSD-ului..."

Moş Crăciun: "Normal. Acţiunea a reuşit, câţiva paşi s-au făcut. Primul pas care s-a facut atuncea a fost trimiterea acasă a acelora care erau fundamentaliştii din PSD, adică a 'bătrânilor'. Şi-a venit o echipă de tineri care au răspuns la nişte comenzi. Pe de-o parte; pe de altă parte, s-a acceptat, s-a acceptat în acest produs un ingredient... ăăă... un ingredient: liberalismul. Şi-aşa au venit liberalii la acest proiect, cu ideea ca România să poată crea un produs politic, cu valoare de întrebuinţare pentru interesele ei."

Moderator: "Cine a creat USL-ul ?"

Moş Crăciun: "Nu ştiu; dar nu 'ei' ['tehnocraţii']."
  •  de la 27:50
Moş Crăciun: "O completare. A pierdut alegerile Ponta în 10 septembrie, când cineva l-a împiedicat să renunţe la candidatura în favoarea lui Tăriceanu. În acel moment...
Moderator: "Victor Ponta a vrut sa renunţe la candidatură ?"

Moş Crăciun: "Era normal să renunţe la candidatură, cineva nu l-a lăsat."
Moderator: "Cine ?"

Moş Crăciun: "Bună întrebarea...  eu cred că nu l-a lăsat factorul extern. Pentru căăă... USL fiind un produs..."

Moderator: "Factorul extern fiind de la Vest sau de la Est ?"

Moş Crăciun: "De la Vest. Pentru că factorul extern în 2012 când USL a câştigat alegerile, factorul extern n-a-nţeles acest îîî... resursele acestui rezultat de şaptej' la sută. Şi a încercat să identifice cauzele - n-a reuşit. Şi-atuncea a hotarât să anuleze efectul alegerilor..."

Moderator: "Cum ?"

Moş Crăciun: "Ăăă... ăăă... îîî... virusând agenda zilnică a României cu ajutorul DNA şi ANI. Şi timp de un an, DNA şi ANI au... inventat agenda zilei şi câştigătorii alegerilor n-au putut să se ocupe de guvernarea României."
  • de la  30:42
Moş Crăciun: "N-aţi observat, probabil, cum a fost ziua naţională de anul ăsta; 1 Decembrie. Puţină lume a observat căă 1 Decembrie a fost marcată de demonstraţii militare. Şi mai puţină lume a observat că a fost în fiecare judeţ ăăă... demonstraţii militare, chiar dacă au fost acolo doar pompierii sau poliţia, poliţia locală. De două'ş'cinci de ani nu s-a mai întâmplat asta. Deci, Ziua Naţională din acest an a fost un mesaj către factorul extern şi chiar către noul preşedinte că 'aveţi grijă dacă îîî... treceţi peste ceea ce româneşte credem noi că este - aveţi probleme'. 

Moderator: "Cine... cine l-a trimes ?"

Moş Crăciun: "Mesajul... Cine a organizat demonstraţiile, cine a organizat..."

Moderator: "Să mă-ntorc la guvern, să mă uit la guvern, să spun că 'guvernul' ?"

Moş Crăciun: "...factorul intern. Două sute de localităţi din România şi din străinătate, s-a manifestat... au fost manifestări de Ziua Naţională precum cântece. Cu nişte cââântece impresionante."

Moderator: "Patriotice."

Moş Crăciun: "Coreeect ! 

Moderator: "Multă muzică populară."

Moş Crăciun: "Au fost.. Adică nu - patetic-patriotice, nu numai patriotice. Deci, s-a dat un semnal, 'vedeţi ce faceţi, că dacă faceţi cumva lucruri nepotrivite pentru români, s-ar putea... s-aveţi surprize."

Moderator: "De ce a fost nevoie de mesajul acesta ?"

Moş Crăciun: "Pâi tocmai, fiindcă cineva fusese înaripat şi credea că vine un neamţ să fie şeful României. Nu se poate. Român, de natură germană-i perfect, da' nu vine-un neamţ să fie conducatorul României."

Moderator: "Da' el e român. E cetăţean român."

Moş Crăciun: "A şi spus. Coreect ! Nimeni n-are nimic împotrivă, da'... da' dacă ne aducem aminte cum imediat după ce-a fost ales Iohannis, preşedintele Franţei l-a şi invitat în Franţa, deja erau alte înghesuieli ca să fie invitat în alte ţări, ca şi cum, România, în sfârşit, ar fi fost scoasă din... ăăă... din....ăăă... dintr-o mlaştină, si-a ajuns la lumină şi-acuma poate să... navigheze."

Moderator: "Şi ni s-a atras atenţia: 'Suntem tot noi'..."

Moş Crăciun: "Corect."

Moderator: "...şi..."

Moş Crăciun: "... Şi e OK. Şi e-n regulă."

Moderator: "Şi preşedintele..."

Moş Crăciun: "A-nţeles."

Moderator: "E unul dintre noi."

Moş Crăciun: "Corect. Corect. Şi e-n regulă. E bine. De altfel, vestea bună care vreau s-o... s-o dau, că 2015, chiar asta marchează: ăăă... în ciuda acestor.. acestor confuzii sau în ciuda acestor... acestor situaţii discutabile, România va începe să-şi facă propriile proiecte."
  • de la 34:25
Moş Crăciun: "A trebuit să dăm... a trebuit să dăm ăăă... Petromu' ca să intrăm în NATO, a trebuit să dăm numaiştiuce ca să intrăm... dar în momentul în care în 2012 s-a pus problema..."

Moderator: "Şi dacă nu dădeam Petromu'... cui ?! Austriei - nu intram în NATO ?"

Moş Crăciun: "Bineînţeles că nu. Ăăă, dar... în... în oglindă, în aceşti ultimi doi-trei ani trebuia să se privatizeze CFR Marfă şi nu s-a privatizat, ăăă... trebuia să se privatizeze Olchim si nu s-a privatizat..."

Moderator: "Pâi da, da' să se Privatizeze CFR Marfă către Gruia, care-l...căpuşa."

Moş Crăciun: "Pâi, tocmai Gruia, tocmai Gruia a fost defectorul, el a defectat privatizarea, că trebuia o firmă austriacă să ia CFR Marfă  Ăăă... Dan Diaconescu...

Moderator: "Adicăăă, să-nţelegem că Gruia a avut un rol de apărător ? E un erou ?"

Moş Crăciun: "Factorul intern. S-a băgat la închisoare singur...  Nu, este un factor... parte din factorul intern. "

Moderator: "Aaa. Factorul intern are şi elemente ticăloase ?"

Moş Crăciun: "Şi Dan Diaconescu s-a oferit să cumpere Oltchim tocmai pentru a distruge... proiectul, ăăă... România trebuia să se regionalizeze şi ca să nu se regionalizeze a fost pus un mediocru să regionalizeze România, adică trebuia ratat proiectul ca să rămână..."

Moderator: "Cine ?"

Moş Crăciun: "Dragnea. Ăăă... România trebuia să fie... să fie... ăăă... România trebuia să fie regionalizată, adică federalizată. Ăăăă... s-a blocat federalizarea României. Puţină lume notează un fapt - foarte important - că-n '90, România, după evenimentele din martie, de la Târgu Mureş, trebuia să-nceapă procesul dezmembrării României. Aşa cum s-au dezmembrat Cehoslovacia şi Iugoslavia, că cele trei ţări, Cehoslovacia, Iugoslavia şi România au fost ăăă... constituite ca ţări mari de către Trianon. Cert este că-n luna următoare din martie, CIA-ul a făcut un raport către preşedinte, şi a spus 'domnule preşedinte, am uitat să vă spunem că România nu se dezmembrează'. Atâta să ştie publicul: ăăă, din Ocultă, se pare că rugămintea de a nu se dezmembra România - o să vi se pară ciudat ce vă spun - este Rusia, pentru că ăăă... Rusia nu poate să renască decât ca ţară ortodoxă, şi România este o ţară ortodoxă foarte mare, şi-ntr-un loc foarte bine... foarte important aşezată. Locul în care se află-i important." 
  • "Eu, părerea mea, părerea mea de Moş Crăciun, este că atuncea când România nu s-a dezmembrat în.. în '90, ăăă... ea a avut totuşi obligaţia să ţină la guvernare tot timpul o structură politică maghiară în România. Ca un fel dă bir, ca un fel dăă... taxă pentru nedezmembrarea României." (Moş Crăciun, 41:53)
  • "Vestea proastă pe care au primit-o ungurii acuma - dar nu numai ungurii - că acest guvern Ponta nu a dat dreptul la furat. Nu a dat liber la furat ! (Moş Crăciun, 42:44)
  • "Pe de altă parte, s-au adus nişte tineri în fruntea actualului PSD tocmai ca PSD-ul să-şi piardă forţa de rezistenţă la schimbarea care va trebui să vină; şi-a venit, schimbarea. Suntem în proces de... de desăvârşire. Va avea congresul în ianuarie sau februarie şi... îîî... PSD-ul se va autodizolva pentru a forma împreună cu liberalii lui Tăriceanu o structură politică valabilă pentru proiectele României." (Moş Crăciun, 45:03)

Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: