12 decembrie 2014

Dragnea se cacă pe el


... de frica DNA, în loc să se pună-n fruntea luptei PSD contra implanturilor. Cel mai probabil, este şi el tot o conservă, activată acum:
„S-a considerat că PSD este un partid format din lideri foarte puternici. De ce este considerat un preşedinte CJ atât de puternic? Pentru că, pe lângă funcţia administrativă are şi funcţia politică. Una dintre propunerile mele va fi ca noi să decidem ca funcţia politică să se desprindă de cea administrativă în acest caz“, a spus Dragnea.

„Să nu mai poată fi un preşedinte CJ şi preşedinte de organizaţie. Cel puţin în PSD. De asemenea, vorbesc şi despre atribuţiile preşedintelui CJ. Sunt acuzaţi că au foarte multă putere. Puterea derivă, în principal, din atribuţiile generate de calitatea de ordonator principal de credite. Trebuie să stabilim prin lege obligaţia ca preşedintele CJ să nu mai aibă calitatea de ordonator de credite. Toate atribuţiile executive să fie preluate de un administrator public. Este exact modelul american. Există judeţe unde există aceşti administratori, dar au atribuţii restrânse. Consilierii judeţeni hotărăsc, deliberează şi decid politica de dezvoltare a judeţului, dar de pus în practică, de semnat efectiv şi de alocat bani o face administratorul public“, a explicat Dragnea.

„Este un subiect care trebuie să fie dezbătut puţin: numărul de mandate la primari. Dacă, din 2016, începem să gândim două mandate maxim la primari, ar fi un lucru bun.

4 comentarii :

Anonim G spunea...

O analiza putinel mai atenta a ceea ce zice dragnea asta, provenit in PSD de la PDL, va genera, cel putin, semene de intrebare serioase.
Astfel, omul sustine inflacarat:
- REGIONALIZAREA despre care afirma ca, ''paradoxal, va asigura unitatea Romaniei'';
- reducerea numarului de vice-premieri, fara a se explica(omul e primitiv si nu stie cum e cu vorbele). Daca se face, asta va slabi coalitia de guvernare deci, Ponta si guvenul.....Pa !!!!;
- acum l-a determinat pe micul Titulescu sa se dispenseze de oamenii grei(baroni sau nu) din teritoriu, printr-o campanie model Kovesi; oare cine va suferi din asta ???
- nu pierde vreo ocazie pentru a se referi, cu fervoare, la modificarea Constitutiei, ca si cum nu mai au ce minca porcii din cotetul lui de la Alexandria daca nu se face asta.
Eu cred ca Geoana si Marean au dreptate cind il acuza pe dragnea ca urmareste sa distruga PSD.
Dupa mine sa se duca dracului dar nu voi accepta vreodata sa revina boc, videanu si gasca, fiindca deja se profileaza fosti angajati la BBC...., fosti angajati prin Franta, madam Dosia si cine mai stie ce menajerie se va aduna la Cotroceni !!!

Eu imi voi concentra atentia pe dragnea asta fiindca individual nu-mi place !!!

Riddick spunea...

Mie mi s-a părut (încă mi se mai pare) că "legea Dragnea" a fost trântită de CCR fiindcă întărea judeţele înainte de legiferarea regunilor, deci regiunile mai apucau doar firimiturile.

Geoana e "implant" globalişti+Soros la PSD, mai documenteazaă-te (Aspen, etc...).

Anonim G spunea...

Oare mai apuca dragnea sa ne regionalizeze daca se intimpla ce cred militarii astia ?

http://r-26500.blogspot.ro/2014/12/avioane-rusesti-survoleaza-in-valuri.html

Riddick spunea...

Avioanele-alea survolează ape internaţionale, deci zboară în spaţiu aerian internaţional, deci WTF cu îngrijorările ălora ?


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: