25 iulie 2014

Posibila filmare a lansării rachetei


Clipul a fost postat iniţial de o sursă rusească, aici este o preluare ("clipul original este eliminat iar sursa îl tot repostează"). Se vede mai bine în full screen. Zona din care s-a tras racheta ar fi fost sub controlul armatei ucrainene.



Filmarea vine de la un satelit meteorologic (Meteosat 8 ?) sau de la o dronă (a cui ?), în infraroşu.

Ucrainenii au început să dea în bâlbâială, recunosc că atunci aveau loc aplicaţii ucrainene exact cu acel tip de rachete, "dar fără lansare", însă nu exclud "posibilitatea să fi apărut o situaţie de urgenţă".

Vicepreşedintele Dumei, Serghei Neverov, îl acuză pe oligarhul ucrainean Igor Kolomoiski, mai exact pe "mâna sa dreaptă", Iuri Berez (comandantul batalionului paramilitar "Dnepr", sponsorizat de Kolomoiski). Berez are pregătire militară ca artilerist antiaerian, iar Kolomoiski are şi afaceri în domeniul transporturilor aeriene la Dnepropetrovsk. Turnul de control de la Dnepropetrovsk ar fi dat dispoziţii echipajului zborului MH17 să devieze cursul spre nord, în afara culoarului obişnuit de zbor, tocmai prin zona de război. Autorităţile de la Kiev refuză să dea publicităţii conversaţia dintre turnul de control şi echipaj.

Un comentariu :

Riddick spunea...


Доказательство того, что самолет сбила хунта, streamrip.17.07

https://www.youtube.com/watch?v=sdqIDYnSNq8

https://www.youtube.com/channel/UCz3uVH8Yv-EXMGXbrBTsw_w/videos


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: