10 mai 2011

Europe Day round-up (featuring the Luftwaffe Band)












5 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Militarii reprezinta aviatia militara a cui? A UE ?....

Vad ca am ajuns dizidenti in UE....

Crystal Clear spunea...

Unde sunt romanii nostri care sa fluture steagul Romaniei. ?

Crystal Clear spunea...

Dezastru ! Nu stiu cum pot fi opriti hotii astaia !
Aduc si armata si noi nu spunem nimic

Riddick spunea...

Sunt militari din Eurocorps (germani şi francezi, în special). Orchestra este a Forţelor Aeriene Federale Germane (Luftwaffe).

Românii sunt la muncă, la cerşit sau prin bodegi.

Când citeam prin '92 despre formarea Brigăzii (militare franco-germane) în L'Express, ziceam că e o excentricitate de-a lui Mitterand şi Kohl.

Crystal Clear spunea...

Tin minte ca prin decembrie 2006 Emil Hurezeanu i-a luat un interviu lui Kohl in care ambii erau de acord ca deciziile mari sunt luate de catre elite care stiu ele cel mai bine ce este pentru cei multi !
Acum inteleg ce vroiau sa spuna...


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Marga, 1995 ("Filosofia Unificării Europene"): "Identificările etnice ale românilor sunt în mare parte tradiţionale. Acestea caută să abată atenţia de la problemele concrete ale prezentului şi de la nevoia modernizării instituţionale spre abstracţiunile trecutului. Pentru mulţi intelectuali este limpede că naţionalismul, prin demagogia sa, generează stagnarea şi degradarea ce favorizează doar grupuri sociale incapabile să se adapteze lumii moderne. Intrarea în noua Europă, nu doar geografic, ci şi instituţional şi cultural presupune mai mult decât o alegere, presupune o schimbare a modului de gândire, de asumare, pe lângă devizele paneuropene, a unei abordări europene, o abordare disponibilă la compararea performanţelor, orientată spre modernizare şi având ca perspectivă unitatea europeană". 

 

Postări populare: