14 februarie 2021

Cine a frânat dezvoltarea României timp de 30 de ani? (Isărescu!)

El în principal, din executiv. Însă şi cei care l-au tot re-re-re- votat pe funcţie. Partidele, complicii - în principal - din legislativ. Trădarea asta-i muncă de echipă, n-o duce până la capăt doar unu' singur - cât ar fi el de hotărât - care rezistă de nebun, baricadat într-un buncăr, în timp ce toţi ceilalţi sapă după el furioşi cu picamerele şi târnăcoapele...

"Nu cunosc vreo ţară în care să se fi făcut dezvoltare pe bază de bănci străine." (Ilie Şerbănescu)


2 comentarii :

Anonim spunea...

Nu Isarescu ci...MASONERIA . Ilie Serbanescu stie ce spune . Omul asta chiar gandeste si , probabil acesta este principalul motiv pentru care TOATE televiziunile se feresc ca de foc sa-l mai invite sa-si expuna ideile pe post . Da , are dreptate : Romania este o colonie iar coloniile chiar daca au moneda proprie , n-au o Banca Nationala proprie . Au doar... GUVERNATORI LIPITI ACOLO CU SUPER-GLUE . P.S. Chiar mai crede cineva ca-n Romania , marile tunuri financiar-bancare au fost date fara voie si mai ales fara sprijin de la ... "politie " ?

Riddick spunea...

Da, am observat că "nu mai apare". Poate doar la Titi Sultan (aşa-l cheamă! dat afară sau plecat de la 6TV), acum la o nouă televiziune, sau una "reînnoită". Dar este şi vârsta, face 79 de ani în 2021.

Masoneria, evident. Isărescu nu ştiu dacă o fi cel mai poeminent exponent al ei în România, dar sigur este cel mai vizibil şi mai enervant, la concurenţă cu Ioh-anus.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: