14 ianuarie 2021

Nu le merge treaba cu vaccinarea


Observ o cenzurare discretă: clipurile lui Marius Tucă, în care îl are invitat pe Stan-"Laptop", nu mai apar la userul YouTube Aleph News. De fapt, de la începutul anului nu mai apare acolo integral ciclul de emisiuni Marius Tucă Show ("pe stil nou"), au rămas numai pe Facebook. Ele apar acum la userul YouTube mariustucashow, după un hiatus (la postări) de vreo şapte ani - după clipurile Marius Tucă Show "pe stil vechi", filmări de până prin 1999. Cele două conturi au cam acelaşi număr de abonaţi (în jur de 9000), iar la accesări este - la contul "principal", Aleph News - cam x100 la tucashow faţă de alte clipuri. Aşa, "redirecţionat", în timp s-ar putea să nu aibă potenţial de creştere a audienţei. M-am uitat la "contul principal", ultimul Tucă Show acolo a apărut pe 5 ianuarie şi are 12000 de accesări. Unele tucashow nu cu mult mai vechi trec chiar de 70000, văd undeva 136000 (la Cristoiu - mii, la Vlad Craioveanu - zeci, la Liviu Mihaiu - sute). "Pe nou", la acest clip, are deja 4000 de accesări adunate într-o singură zi. Să vedem cu "potenţialul de creştere". Mă voi întoarce aici la postare, periodic, pentru constatări. Doar o lună-două, cred că este destul de relevant pentru o concluzie.

Nu s-o fi putut "în ambele părţi" sau nu s-a mai vrut... audienţă?!

3 comentarii :

Anonim spunea...

In una din cartile lui Marin Preda e descrisa o vizita la Moscova a lui GhGhDej, primit de Stalin in audienta dupa citeva zile de asteptare infrigurata intr-o camera de hotel, lipit de telefon. Se dusese sa ii ceara un sfat Parintelui Popoarelor fiindca nu stia ce sa faca cu intelectualii din Romania, care rideau de el si de comunisti, faceau bancuri, bascalie etc. Stalin l-a ascultat cu rabdare parinteasca, apoi s-a ridicat, a luat o rigla si un creion rosu, s-a dus spre un perete pe care atirna harta Romaniei si a trasat o linie intre Dunare si Marea Neagra, de-a latul Dobrogei. "Construieste un canal, Gheorghe, si pune-i pe intelectualii care rid de tine sa il sape!" (citat foarte aproximativ, din memorie) a venit sfatul lui Stalin. Avind mina libera, Dej a demarat imediat arestarile in Romania instaurind singeroasa teroare comunista din anii '50.

Mi-am amintit de anii aia blestemati si de povestea de mai sus ascultind si vazind bascalia pe care o fac Stan si Tuca la adresa vremurilor noi. Tot ce pot sa sper (pentru ei si pentru altii ca ei) e sa nu ii dea cineva mina libera idiotului de la Trei Coceni sa-si lichideze opozantii (vremurile sint extrem de tulburi si orice e posibil), fiindca, mie, avortonul din capu' statului imi pare la fel de plin de fiere si de sadism, la fel de bolnav psihic ca degenerati gen Ana Pauker, sau Trotsky. Sau ca oricare altul din neamul lor de bolsevici (psihopati cu totii, fara nici o singura exceptie).

Vaccinarea asta "ne-obligatorie" imi aminteste de anii colectivizarii agriculturii. Nici intrarea in GAC (CAP) cu (ABSOLUT TOT) pamintul agricol, plus animale, carute, masini agricole etc. nu a fost obligatorie. Cu un sadism tipic asiatic, to add insult to injury, ca sa folosesc o expresie din pacate tot mai la moda in zilele noastre, dupa ce ii terorizau, santajau si amenintau cu tot felul de consecinte nasoale daca refuza sa sa se lase jefuiti (copiii dati afara din universitati, licee, cote si taxe ruinatoare etc.), nu se multumeau sa le ia pamintul pur si simplu. Nu! Trebuiau sa faca SI CERERE de intrare in GAC-uri. Si sa o semneze!

Tot ne-obligatorie ne-a fost si intrarea in UTC. Intr-o zi, in clasa a VII-a (la 14 ani), diriginta intra in clasa cu niste foi in mina, trece printre banci si ii lasa fiecaruia (exceptindu-i pe doi norocosi: un repetent si unul care isi baga picioarele in scoala lor) cite o cerere-formular de intrare in UTC. Trebuia doar sa ne scriem numele, data nasterii, adresa si sa semnam.

Pot eu sa pretind ca nu am facut cerere de intrare in UTC cind sint sigur ca foaia aia de hirtie exista undeva si e bine pastrata pentru a putea fi folosita la nevoie impotriva mea daca incep sa deranjez sistemul cu vociferarile mele?

Poate bunicul meu din ceruri sa spuna acum ca nu a scris si semnat el, cu mina lui, cererea de intrare in colectiv?

Ma tem ca la fel se va face si vaccinarea. Si celelate ticalosii care vor urma in cascada pina la instaurarea dictaturii NWO. Fiindca oamenii sint prosti, orbi, usor de indoctrinat si de inspaimintat cu televizorul si incapabili sa se uneasca doi cu doi ca sa opuna rezistenta cit inca s-ar mai putea.

Anonim spunea...

Una de la Solzhenitsyn si inca una de la Churchill.

“During an arrest, you think since you are not guilty, how can they arrest you? Why should you run away? And how can you resist right then? After all, you’ll only make your situation worse; you will make it more difficult for them to sort out the mistake.
And how we burned in the camps later, thinking: What would things have been like if every Security operative, when he went out at night to make an arrest, had been uncertain whether he would return alive and had to say goodbye to his family?
Or if, during periods of mass arrests, as for example in Leningrad, when they arrested a quarter of the entire city, people had not simply sat there in their lairs, paling with terror at every bang of the downstairs door and at every step on the staircase, but had understood they had nothing left to lose and had boldly set up in the downstairs hall an ambush of half a dozen people with axes, hammers, pokers, or whatever else was at hand?
The Organs would very quickly have suffered a shortage of officers and transport and, notwithstanding all of Stalin’s thirst, the cursed machine would have ground to a halt! We did not love freedom enough. Every man always has handy a dozen glib little reasons why he is right not to sacrifice himself.” -- Solzhenitsyn.


“If you will not fight for right when you can easily win without blood shed;
if you will not fight when your victory is sure and not too costly;
you may come to the moment when you will have to fight with all the odds against you and only a precarious chance of survival. There may even be a worse case. You may have to fight when there is no hope of victory, because it is better to perish than to live as slaves.” -- Churchill.

Riddick spunea...

Similar cu Canalul (către) Marea Albă (Belomorskii Kanal, circa 1932). Făcut în mare măsură cu deţinuţi (de drept comun şi politici). Eh, proiectul canalului dobrogean fusese imaginat de prin secolul XIX, cu oarece studii pe teren în anii '30 ai secolului următor.

"Cu vaccinul şi cu uteceul": da, şi acum se acoperă formal, legislativ, procedural.

Soljeniţân "ar trebui să intre în manuale" (RO, UE) dar "n-o va face" prea curând. Câteva motive:
- faimosul discurs din anii '70 de la o universitate americană, în care a denunţat "sursa" totalitarismului comunist ca fiind din Vest
- volumul "200 de ani împreună", despre evreii din Rusia, "pe bune"
- reconcilierea cu "regimul postsovietic", de fapt cu Putin şi cu "noua Rusie" conservatoare

Bine zise de Churchill, deşi s-a aflat până la urmă că a slujit Forţele Întunericului (nu detaliez, e vast).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: