09 noiembrie 2019

Adevărul pe care-l ştiu toţi cei avizaţi


Nu fac aici propagandă defetistă, doar arăt unde ne-a dus delăsarea noastră colectivă, de decenii. "Sindromul Sibiu" se va extinde iar la nivel naţional, minoritarul va fi votat de majoritari. "Dau în scris" (iată...). 

Complicii lui din PSD o împing în turul doi pe DUEncilă, pseudo-candidatul care-i asigură realegerea, iar la PSD să apară tabăra reformatoare c-a dus o luptă grea, "dar n-a ieşit... acum". Am vorbit cu câţiva pro-PSD care chiar cred c-ar putea câştiga Tuta, sunt de pe altă lume. Le-am spus doar să-şi amintească ce le-am zis de Ponta de prin 2013 şi-abia de cred acum, când văd şi ei "bilanţul".

Ipotetica scindare a votului haştag prin finala Iohannis-Barna s-a îndepărtat, era acum singura posibilitate de blocare a lui Iohannis, şi forţa PSD să se pronunţe pro sau anti Iohannis, "real". Alternarea celor două facţiuni eurofanariote se vrea continuată ad infinitum (pân'-acum, le-a mers). 

Ce facem noi pe viitor? C-am văzut ce-i cu ăştia. Un prim pas ar fi boicotul - nu trebuie întărită DUEncilă-n PSD, de acolo trebuie să se rupă un prim nucleu parlamentar naţionalist. Dacă gândim pe termen lung şi nu emoţional...

La dracu', ştim că s-a programat finală DUEncilă vs kraut. Şi cum rezultatul electoral este acum "de tip binar, o sau 1", ce rost are să ridicăm (inutil) acea parte din PSD care a pregătit în mod conştient realitatea prezentă acum?! Nu există "locul doi, şi cu procente" decât ca argument de dispută internă în PSD, argument favorabil taberei eurocolaboraţioniste.

[...] Ades, visând prea vesel,
ai deşteptare tristă…
„Să nu te rezemi, Doamne,
decât pe ce rezistă!”
("Temelia", fabulă de I.L. Caragiale)

3 comentarii :

Riddick spunea...

O pun la comentarii, "concluzia". Valabilă doar pentru acest tip de finală (tur doi). La Barna-Iohannis - evident, cu Barna (ptiu, drace!).

N-are rost "să micşorăm decalajul" la finala aproape sigură DUEncilă - kraut. Cei doi sunt în mod real o echipă la ordin extern, şi cu această realitate trebuie să operăm.

Nu sunt aparenţe de salvat, daune de limitat. Nu acum.

(da, şi Barna e tot în echipă cu cei doi, dar cu electoratul PSD "disponibilizat", Iohannis poate fi blocat)

Anonim spunea...

Daca va fi un " tur doi " atunci va fi , in stil... Evo Morales . Din pacate la noi , sefii Armatei { aia care mai este } si-ai Politiei , nu vor trece NICIODATA de partea "poporului suveran " iar alta " revolutie " , mai ales in conditiile actuale , este imposibila si-n plus... nu va mai crede NIMENI in ea ! Se uita mult prea des si prea usor faptul ca , Romania a ajuns fix ca o " democratie " de tip sudamerican si asta multumita " serviciilor " . Am crezut ca...aparatul securitatii , poate fi deconectat printr-o simpla scoatere din priza dar , am fost prea naivi . Cum dracu sa starpesti ceva ce-a fost "sadit " inca din 1947 iar din 1990 s-a reinventat sub masca... democratiei ? {M}

Riddick spunea...

Cu Morales e manipulare, ăla chiar are sprijin în mase. Indiferent că ne place insul sau nu (dar asta-i treaba bolivienilor).

https://www.newcoldwar.org/oas-at-the-vanguard-of-the-ongoing-coup-in-bolivia/

https://www.struggle-la-lucha.org/2019/11/09/the-hours-of-the-coup-offensive-in-bolivia/

https://williambowles.info/2019/11/07/bolivia-audios-linking-civic-ex-military-and-us-in-coup-plans/

"Secu" servea Moscova, dar atunci la Moscova erau globaliştii, de care ruşii au scăpat odată cu venirea lui Putin, abia în 1999. Şi mai sunt şi acum "resturi", unul chiar Medvedev.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: