27 iulie 2019

Un procuror haştag a lucrat pentru ca vâlva să fie şi mai mare - intenţionat?

Chiar dacă acum Dragomir are dreptate, asta nu schimbă cu nimic realitatea în privinţa lui.

 
Daniel Dragomir
Mizerabililor
Ca sa fie clar. Sa nu mai minta toti soldatii din media ai lui Coldea si Dumbrava.
- Fetita a sunat la 112 la orele 11,
- Directia Operatiuni Speciale (Dos) de la Interne a identificat exact locatia la ora 19. Fara STS. Fara miliardele de euro ale STS. Politisti adevarati!
- Procurorul s-a scarpinat in nas pana la ora 03 cand a luat mandatul.
- Politistii s-au rugat in genunchi de procuror sa intre cat mai repede, dar acest procuror rezistent le-a interzis sa intre pana la ora 06.
Asta e adevarul!
Mizeria aia umana de procuror mai este liber acum?
PS: Fetita asta a fost singurul om logic și inteligent din toată oroarea asta. Fata asta nu si-a sunat părinții, cum ar face un copil de 15 ani. Ci instituțiile statului. Care trebuiau sa o protejeze. A avut încredere.
Mizerabililor!
Daca as avea putere in statul asta, stiu bine ce v-as face si ce meritati. Pe lege. Legal. Fara protocoale si fara abuzuri!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=893439471010544&set=a.134297080258124

Daniel Dragomir

Atentie! Sunt disperati!
Statul paralel a dat deja ordinul pe unitate. Ies toti din cotloane sa se urce pe cadavrele bietelor fete si sa politizeze aceasta tragedie. Ca sa acopere STS-ul incompetent si procurorul rezistent care a dormit pe el in timp ce criminalul macelarea biata fata. Ca sa ne pacaleasca: acum 5 ani cand a murit Aura Ion in Apuseni aveau si protocoale si tot sistemul langa ei. DOS a comunicat locatia exacta la ora 19. Procurorul a dormit pana la ora 06? Sau nu avea protocolul la el?
Nu le este rusine?
Tine de noi sa nu ii mai lasam de aceasta data. 
Sa le spunem, pe facebook, online, cu voce tare, la tv, in strada, peste tot, ca nu mai pot sa ne pacaleasca si sa ne manipuleze. Cu mic, cu mare, dragi prieteni, de data aceasta nu ne mai lasam. Trebuie sa tipam si sa ii aratam cu degetul pe vinovati! De data asta trebuie sa plateasca toti!
Sa le aratam:
Ca ne-a ajuns cutitul criminalilor la os!
Ca ne-a ajuns pana peste cap!
Ca ne-am saturat de josnicia si mizeria cu care au umplut aceasta tara!
PS. Sa tinem minte numele astea. Sa ii tinem minte pe acesti soldatei.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=893390507682107&id=100010334985925

3 comentarii :

Riddick spunea...

„Procurorul care a stat la poartă ca imbecilul pana la 6.00, ca nu știe Codul Penal, este Cristian Ovidiu Popescu, de la PJ Caracal, chiar purtătorul de cuvant al institutiei care și-a închis telefonul și e, normal, de la gaska #rezist! E pe lista de semnatari de scrisori la fel de imbecile”, a transmis Sorina Matei pe contul personal de Facebook.

Autorizația de percheziție a locuinței lui Gheorghe Dincă, suspectul în cazul crimei din Caracal, s-a dat vineri dimineața, în jurul orei 03.00 – 03.30. Cu toate acestea, percheziția domiciliară a început doar la ora 06.00.

https://www.dcnews.ro/alexandra-crima-caracal-sorina-matei-cine-e-procurorul-care-a-stat-la-poarta-pana-la-06-00_676289.html

Anonim spunea...

Totusi, cum se face ca un psihopat ii lasa fetei la indemana telefonul sa vorbeasca?Fata are timp sa spuna ca este intr-un service(!)si ce sa vezi,este nepoata lui Cumpanasu,pfff.Iar criminalul are timp de la 2 noaptea sa transeze si sa distruga corpul fetei...bai,astia ne cred tampiti?Intre timp este demis seful politiei,punct bifat,cealalta tabara vrea capul sefului STS.

Riddick spunea...

Da. Alte "good points"-uri. Ori... poate ăla era un infiltrat în tabăra #REZIST?!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: