10 iunie 2019

Prima consecinţă semnificativă a creării guvernului "de largă concentrare" de la Chişinău: socialiştii vor semna un program de guvernare care continuă implementarea Acordului de Asociere la UE!


Deocamdată este doar evaluarea mea de etapă, dar bazată pe anumite zvonuri mai vechi, care susţineau că în Repmoldova "va urma ceva" (violent). Zvonurile se iviseră încă de acum un an. Jocul e pe muchie, asocierea socialiştilor cu "proeuropenii" nu sună bine dar PD-ul lui Plahotniuc este inamicul principal care trebuie "rezolvat temeinic". Rămâne totuşi în acest parlament o majoritate reală (ACUM+PD+Şor) "pro UE" (globalistă), de sens opus taberei PS/Dodon (pro-eurasiatică). Vor fi alegeri anticipate "pe 6 septembrie", şi dacă da, vor schimba ceva?

Cozmin Gușă: Maia Sandu a picat în capcană, UE a făcut o greșeală fatală. Planul Rusiei în R Moldova
   Consultantul politic Cozmin Gușă crede că Maia Sandu și blocul ACUM au căzut într-o capcană din care ar putea să nu mai iasă, acceptând o alianță cu Igor Dodon la Chișinău, mai ales că guvernul lor nu are forță. UE, crede consultantul a făcut o greșeală fatală, inclusiv din considerente mercantile, în relația cu Rusia. Klaus Iohannis a reacționat bine prin faptul că nu a susținut noul executiv PSRM-ACUM, crede Gușă, care mai spune că România trebuie să se insereze la masa negocierilor privind viitorul R. Moldova. Deocamdată, alegerile anticipate reprezintă singura soluție, spune consultantul.   
https://www.realitatea.net/cozmin-gu-a-maia-sandu-a-picat-in-capcana-ue-a-facut-o-gre-eala-fatala-planul-rusiei-in-r-moldova_2199011.html
*** Devine clar că declaraţiile de susţinere sunt doar "pentru guvernul Maia Sandu" şi nicidecum pentru toată majoritatea care-i conţine şi pe Dodon şi pe socialişti. Anticipatele exact asta urmăresc - o majoritate "europeană" cu plahotniucii, care le-au şi convocat. Ilegal, dar iată că sunt considerate "o soluţie bună" de către vuvuzelele UENATO.

Jurnalist: Igor Dodon va repeta soarta fostului președinte al Ucrainei Victor Ianukovici
   "Cred că Dodon acum deja este un fel de Ianukovici al Chișinăului, al Republicii Moldova, care probabil va avea soarta lui Ianukovici de acum câțiva ani. Conștient fiind de ilegalitățile care le-a comis, asta înseamnă că a ales să meargă pe calea lui Ianukovici", a precizat Ştefan Secăreanu, ziarist, fost deputat.
"Curtea a constatat faptul că au expirat cele 90 de zile în care partidele puteau lua decizii în Parlament. După expirarea acestui termen nu există posibilitate ca Parlamentul să mai activeze", a menţionat Vitali Catană, analist politic.
"Practic a avut loc un puci, o răsturnare a puterii pe cale ilegală. Dodon a fost cel care a avut rolul esențial. Pentru aceste acțiuni, acest personaj trebuie să fie tras la răspundere", a precizat Secăreanu.
"Trebuie să înțelegem că împotriva republicii sau a autorităților constituționale s-a declanșat un război hibrid. Trebuie acționat inclusiv mediatic, inclusiv prin informarea partenerilor străini asupra a ceea ce se întâmplă. Fie unii din Blocul ACUM își vor da seama că trebuie să se oprească, fie vor acționa la indicațiile Moscovei", a subliniat Vitali Catană.
https://www.publika.md/jurnalist-igor-dodon-va-repeta-soarta-fostului-presedinte-al-ucrainei-victor-ianukovici_3044662.html
*** Ameninţări pe faţă, găzduite de oficina patronată de Plahotniuc (Publika).

ALERTĂ - Uniunea Europeană recunoaște noul Guvern din Republica Moldova, dar lasă deschise mai multe oportunități
   „Uniunea Europeană este pregătită să lucreze cu Guvernul legitim din punct de vedere democratic, pe baza unui angajament reciproc față de reforme și față de principiile fundamentale din Acordul de Asociere. Respectarea statului de drept și a democrației ar trebui să rămână pilonii relațiilor noastre. Acesta este lucrul așteptat și meritat de cetățenii Republicii Moldova”, se menționează în comunicat.
https://www.stiripesurse.ro/alerta-uniunea-europeana-recunoa-te-noul-guvern-din-r-moldova_1357659.html
*** Deci Uia vrea să lucreze cu cine-i în drept dar numai într-un anumit fel. Adică, pe linia UE, la fel cum făcea şi cu falşii pro-ruşi ai lui Plahotniuc (PD).

Pro România a decis cele 8 condiții OBLIGATORII de parteneriat cu alte forțe politice pentru viitor. DECIZIE cheie pentru Moțiunea de cenzură
   1.  Abrogarea OUG 114 cu păstrarea prevederilor pe care mediul de afaceri și autoritățile locale le consideră pozitive.
5.  Implementarea legii privind votul electronic – PRO România a depus o propunere, trebuie discutată împreună cu celelalte propuneri si implementata pana la Alegerile Prezidentiale.
7. Renunțarea la forma actuală a Fondului Suveran – România are nevoie de un astfel de fond, dar nu in forma construita de Valcov - Teodorovici. 
https://www.stiripesurse.ro/pro-romania-a-decis-cele-8-condi-ii-obligatorii-de-parteneriat-cu-alte-for-e-politice-pentru-viitor-decizie-cheie-pentru-mo-iunea-de-cenzura_1357670.html
*** Ponta pentru noi / este BocCioloş doi!

SE AUDE TÂRÂIALA REPTILELOR !
   Problema pesedeilor este că ei nu înțeleg și nu vor să înțeleagă cum funcționează Sistemul. El analizează ce este mai bun pentru el, pentru Sistem... în prezent Klaus și opoziția.
Apoi începe demonizarea adversarilor: arma principală este dosarul penal. Președintele numește procurorii, are nevoie de ministrul justiției. A avut-o pe Prună, acum e Ana.
Lupta LOR cu PSD e simplă: devine cineva incomod, primește dosar. Urcă cineva în fruntea PSD, devine ”corupt”... pentru orice. Cel ce va candida acum la președinție din partea PSD va fi al Sistemului sau va deveni ”corupt”.
Iar pe Dragnea atât l-a dus capul... să meargă ca fraierul la pușcărie, în loc să remedieze asta. Legislația imprecisă și securistoidă este principala cauză a acestei situații, care convine majorității magistraților, cei ce își doresc doar propria imunitate, la schimb cu ”paradeala” (nu toți, sunt și magistrați ca niște magistrați în această țară, chiar și procurori).
https://rechindebahlui.ro/article/se-aude-taraiala-reptilelor

*** Au pierdut din 2017, atunci trebuia şarpele călcat pe cap. Au făcut blat, cu greu s-ar putea imagina c-a fost altceva, prostia colectivă nu explică greşelile sistematice şi succesive.

Aristocrația proletariatului
   În timp ce capitalul occidental își mută producția la periferie, unde are o forță de muncă mult mai ieftină și mai flexibilă, sărăcind astfel clasa muncitoare occidentală, același capital și absoarbe, dinspre periferie spre centru, mâna de lucru calificată, ce generează valoarea adăugată mare în economie și furnizează servicii sociale esențiale, sărăcind astfel societățile de la periferie prin braindrain. Astfel, la fel ca multinaționalele, și IT-iștii vor reuși să șantajeze în continuare, cu succes, restul societății, atâta timp cât vor avea opțiunea de a pleca în locuri unde li se oferă condiții mai avantajoase.
https://alexandruracu.wordpress.com/2019/06/05/aristocratia-proletariatului/
*** Politica pro-imigraţie ar aduce IT-işti şi "cadre specializate" din Ucraina şi din alte părţi, la şi mai puţini bani. Abia atunci vor trage haştagii concluzia necesară?

Info. Dăncilă i-a propus lui Ponta fuziunea cu PSD și adoptarea denumirii de Pro România a noului partid
   Dăncilă a avut o întâlnire de taină cu Victor Ponta în care i-a propus reîntoarcerea în partid prin fuziunea PSD cu Pro România și schimbarea denumirii PSD în Pro România. Dăncilă a propus chiar ca fosta deja comisar european Corina Crețu să fie candidatul noului partid la prezidențiale. Ponta i-a înmânat o listă cu cei pe care-i vrea eliminați din PSD. Următoarea discuție va avea săptămâna viitoare.
https://www.comisarul.ro/articol/info-dancila-i-a-propus-lui-ponta-fuziunea-cu-psd-_1002405.html
*** Ne mai mirăm?! NU!

Prima mare victorie după alegeri: bonus consistent pentru bănci
   Așteptam momentul contestării taxării băncilor după alegerile înălțătoare de pe 26 mai. A venit la numai 3 zile, cu primele întrebări ale ziariștilor îngrijorați pentru mediul de afaceri. Iar apoi au sărit Ponta, nimeni altul decât ”fața nouă a stângii”. A sărit și Băsescu, desigur, dornic de aprobare și susținere în rețelele de influență de business. Pe 26 mai a fost taxat un stil idiot și imprevizibil de conducere politică, pe 30 mai deja interpretarea deja se transformase în: au câștigat băncile bune împotriva răului corupt din Teleorman.
Mai mult, Dăncilă l-a luat consilier pe Remus Borza, un sălbatic susținător al dereglementării și exploatării mâinii de lucru. Cum mă așteptam, nici nu trebuie să dai jos PSD. De acum încolo, guvernul Dăncilă poate fi și mai servil, și mai repede executant al dorinței învingătorilor.
https://voxpublica.ro/2019/05/31/prima-mare-victorie-dupa-alegeri-bonus-consistent-pentru-banci/
*** Mutarea era deja pregatită. Nu se mai feresc, de-acum merg pe faţă cu implementarea.

Proteste anti-Soros în Armenia: se cere interzicerea Fundației
   Sediul Fundației Soros din capitala Armeniei a fost încercuită de poliție pentru a proteja de manifestanți. Poliția din Armenia a încercuit oficiul Fundației pentru Societatea Deschisă a miliardarului american George Soros din centrul Erevanului, pentru a-l proteja de manifestanții mișcării social-politice Veto, transmite RIA Novosti. Membrii organizației cer interzicerea activității fundației și organizațiilor afiliate acesteia. Președintele mișcării, Narek Malyan a declarat că fundația ar da indicații guvernului Armeniei, iar “de aici se înfăptuiesc cele mai murdare și josnice atacuri informaționale, sunt denigrate organele de drept”. Potrivit lui Malyan, fundația ar provoca în Armenia „un război civil și vărsări de sânge”.
https://ro.sputnik.md/International/20190531/26184136/Oficiul-Fundatiei-Soros-din-Erevan-incercuit-de-politie-se-cere-interzicerea-retelei.html
*** În sfârşit, începe riposta împotriva "revoluţiei colorate" din Armenia. Apar mişcari şi partide noi, şi care nu par deloc inhibate de "legitimitatea" noilor autorităţi, au apărut incidente violente.

Victor Negrescu: M-am întâlnit neoficial cu liderii PES la Sibiu, premierul a vorbit la telefon
   Victor Negrescu a dezvăluit într-un interviu pentru Europa Liberă că a fost singurul membru PSD care a avut întâlniri neoficiale cu liderii PES în timpul Summit-ului de la Sibiu. Potrivit acestuia, viitorul PSD rămâne alături de socialiștii europeni, chiar dacă în acest moment relațiile sunt reci.
https://romania.europalibera.org/a/v-negrescu-m-am-%C3%AEnt%C3%A2lnit-neoficial-cu-liderii-pes-la-sibiu-premierul-a-vorbit-la-telefon/29958884.html
*** Deşi se ştia ce-i cu el, a fost introdus pe lista de candidaţi la europarlamentare, şi numit consilier al premierului.

Doborârea zborului MH17. Malaezia cere dovezi că Armata rusă a lovit avionul de linie
   Premierul malaezian, Mahathir Mohamad, a cerut dovezi că Armata rusă este responsabilă de doborârea avionului Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines deasupra Ucrainei pe 17 iulie 2014.
''Acuză Rusia, dar unde sunt dovezile?, a spus premierul Mohamad într-o declaraţie dată la Tokyo, potrivit cotidianului malaezian The Star, citat vineri de agenţia EFE.
El a adăugat că Malaezia este de acord cu ideea că zborul MH17 a fost doborât de o rachetă de producţie rusească, nu însă şi cu cea că racheta a fost lansată de soldaţi ruşi.
Şeful guvernului malaezian a criticat de asemenea că autorităţile ţării sale nu au avut acces la cutiile negre ale avionului şi consideră că raportul asupra tragediei ''nu este neutru'', întrucât în opinia sa a fost conceput în aşa fel încât să culpabilizeze Rusia.
https://www.defenseromania.ro/doborarea-zborului-mh17-malaezia-cere-dovezi-ca-armata-rusa-a-lovit-avionul-de-linie_597249.html
*** Scandalul ia o nouă turnură, minciuna oficială ("it was the russians") se prăbuşeşte. Oficial!

DOCUMENT Guvernul plănuiește să adopte săptămâna viitoare Codul Administrativ prin OUG: Pensii speciale pentru aleșii locali, deciziile privind patrimoniul vor fi luate cu jumătate plus unu în loc de două treimi, crește numărul angajaților în primării
   Potrivit noii prevederi, cele mai multe decizii privind patrimoniul, inclusiv închirierea sau concesionarea, se vor lua cu jumătate plus unu din numărul total al consilierilor.
Majoritatea de două treimi a rămas doar în ceea ce privește deciziile de vânzare, cumpărare, schimb sau donație a proprietăților imobiliare aflate în patrimoniul orașelor, comunelor și județelor.
https://www.g4media.ro/document-guvernul-planuieste-sa-adopte-saptamana-viitoare-codul-administrativ-prin-oug-pensii-speciale-pentru-alesii-locali-deciziile-privind-patrimoniul-vor-fi-luate-cu-jumatate-plus-unu-in-loc-de.html
*** Reducerea majorității (minime necesare) de la două treimi la jumătate plus unu este o schemă care se va aplica şi la manevra lui Firea, care vrea "Muzeul Holocaustului" vis a vis de BnR şi n-avea 2/3 în CGMB să treacă decizia, cădea la 5-6 voturi în minus.

   Acuma fără bancuri, întâlnirea cu Sinodul, vizita comună Patriarh+Papa în catedrala ortodoxă, aşa neterminată cum e ea, şi rugăciunea Tatăl nostru făcută împreună înăuntru reprezintă cel puţin trei paşi înainte către ecumenism şi pro-occidentalism ai BOR faţă de oricare altă biserică ortodoxă. Vezi episoadele jenante de la vizita în Bulgaria la începutul lunii.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10219659883269624&set=a.3099922499027
*** Dac-o spunea un "extremist", săreau în sus sorosiştii, indignaţi. Da' uite c-o spune chiar un sorosist! (Sorin Ioniţă)

Noul Parlament European are o legitimitate sporită, dar și o răspundere pe măsură
   ”Două treimi din PE este compus din forțe pro-europene. Acest lucru este extrem de important. Avansul extremiștilor nu pune în pericol proiectul european. Echilibrul de putere este oarecum stabil, dar schimbat”, a arătat Iuliu Winkler care a explicat că Grupul PPE rămâne cea mai mare forță politică din PE, dar, spre deosebire de legislaturile trecute, nu va mai putea face majorități doar cu sprijinul social-democraților. ”Procesul legislativ va fi mai complex și mai greoi. Va fi nevoie de trei grupuri politice pentru formarea majorității în procesul legislativ”, a precizat europarlamentarul UDMR.
http://ep19.udmr.ro/news_item/noul-parlament-european-are-o-legitimitate-sporita-dar-si-o-raspundere-pe-masura/
*** UDMR merge-n continuare cu PPE. Dar se pare că şi FIDESZ, deci...

Malaysia’s Prime Minister Mahathir Has Dismantled the West’s Official Narrative About Malaysian Airlines MH17
   Malaysian Prime Minister Mahathir Mohamad surprised observers when he unexpectedly spoke out against the MH-17 cover-up and dismantled the West’s official narrative blaming Russia for this tragedy. The nonagenarian leader raised questions that no non-Russian had hitherto dared to publicly ask before, such as why his country hadn’t been allowed to examine the plane’s black box and why the conclusion was automatically reached that Russia was responsible solely because of the type of missile that was allegedly involved. This led him to conclude that “from the very beginning, we see too much politics in it and the idea was not to find out how this happened but seems to be concentrated on trying to pin it to the Russians.” Prime Minister Mahathir even provocatively hinted that none other than Ukraine’s own forces might have been the ones who downed the passenger jet, saying that “You need strong evidence to show it was fired by the Russians, it could be by the rebels in Ukraine, it could be Ukrainian government because they too have the same missile.”
http://tapnewswire.com/2019/06/124784/

MALAYSIAN PRIME MINISTER MAHATHIR ACCUSES US AND ALLIES OF MH17 FABRICATION, VIOLATION OF RULE OF LAW
   Speaking at his office on May 26, Mahathir said: “They never allowed us to be involved from the very beginning. This is unfair and unusual. So we can see they are not really looking at the causes of the crash and who was responsible. But already they have decided it must be Russia. So we cannot accept that kind of attitude. We are interested in the rule of law, in justice for everyone irrespective of who is involved. We have to know who actually fired the missile, and only then can we accept the report as the complete truth.”
By “they”, the Malaysian prime minister was accusing the Dutch and Australian governments, as well as the US, of faking the narrative that Russian forces under Moscow’s command fired the fatal missile.
http://johnhelmer.net/malaysian-prime-minister-mahatir-accuses-us-and-allies-of-mh17-fabrication-violation-of-rule-of-law/

Google De-Lists Alex Jones From Search Results
   Tech giant Google has de-listed Alex Jones from its website search engine in its latest effort to unperson the Infowars founder.
When plugging “Alex Jones” into Google’s search engine, his flagship website Infowars.com doesn’t appear until the third page of its search results.
The apparent move by Google comes after an employee in April leaked damning internal documents detailing how Google manually manipulates its search results to exclude conservative media websites.
https://www.eutimes.net/2019/06/google-de-lists-alex-jones-from-search-results/

IRAN’S JEWISH RULERS
   So let’s take a turn through the mainstream bios with our eyes open, and see what we see. As it turns out, they’re all Jewish. They are not “Arab” or “Persian” or “Middle Eastern”. These are all just broad ethnic terms that signify nothing. They are used merely to keep you off the scent. And none of Iran’s leaders are Muslim, either. Most of Islam’s top clerics and religious leaders have been placed there to control the religion and keep its adherents focused on the wrong things. They are doing the same thing with Christianity in the West. See the Pope, Billy Graham, the faith dealers, etc. So this paper is just more evidence that Islamic extremism isn’t a real thing, nor has Iran ever been a nuclear threat.
https://www.abeldanger.org/irans-jewish-rulers/

Trump Badly Advised On Homosexual Agenda
   Here’s how the president worded it over the weekend: “As we celebrate LGBTQ Pride Month and recognize the outstanding contributions LGBTQ people have made to our great Nation, let us also stand in solidarity with the many LGBTQ people who live in dozens of countries worldwide that punish, imprison, or even execute individuals on the basis of their sexual orientation. My administration has launched a global campaign to decriminalize homosexuality and invite all nations to join us in this effort!”
Got that, he is actually saying that he will protect all homosexuals, in other words, encourage them. That roar you are hearing is not thunder, but God pounding a heavenly lectern with an angry fist. Trump is God’s Man but this isn’t part of his commission.
Trump is not only supporting LGBTQ in the U.S. but, like Obama, plans to take it world-wide. Notice this comes as preparations are being put in place for the 2020 elections. Somebody close to him obviously gave him bad advice, reasoning that this would secure his extra votes to take him back to the Oval Office. He would have been voted back in anyway.
He is crazy if he thinks this will enhance his chances of winning. On the contrary, this idiotic idea will offend every Christian costing him major numbers of votes.
http://newswithviews.com/trump-badly-advised-on-homosexual-agenda/

The Left Is Taking a Bashing All Over the Globe
   In the Americas, the Trump tsunami has swept across both continents and the “pink tide” of progressivism has all but disappeared from the southern half of the hemisphere. In Europe, with the recent exception of Spain, the left has been banished to the political margins. In Africa and Asia, socialism has devolved into nationalism, authoritarianism, or just plain corruption. And forget about the Middle East.
In this planet-wide rising tide of right-wing populism, the liberal left commands only a few disconnected islands — Iceland, Mexico, New Zealand, South Korea, Spain, Uruguay. In so many other places, increasingly illiberal leaders are in charge. Add up the numbers and significantly more than half the world’s population currently lives under some form of right-wing populist or authoritarian rule, courtesy of Donald Trump in the United States, Jair Bolsonaro in Brazil, Narendra Modi in India, Recep Tayyip Erdogan in Turkey, Vladimir Putin in Russia, and Xi Jinping in China, among others.
https://www.truthdig.com/articles/the-left-is-taking-a-bashing-all-over-the-globe/

WHEN WILL THE EUROPEAN SOCIAL DEMOCRACY RETIRE?
   Social democrats or close to them on the ideological content of the party failed in the elections to the European Parliament in France, Britain, Italy and most other mentioning European countries. Only in two relatively large ones - the Netherlands and Spain - did the socialists win.
In the latter case, this happened largely precisely because the Spanish Socialist Workers Party (PSOE) and Prime Minister Pedro Sanchez has positioned itself as a left-liberal political force that is upholding “modern values”, that is, more “green” than “red”, thanks to which she shared the success of the “pure” “greens”. Her election victory was also facilitated by the fact that the votes of the right-wing electorate were divided between the two parties, which in aggregate gained more votes than the PSOE.
The success of the Social-Democratic Labor Party in the Netherlands, which received 18.4% of the vote, was in third place, according to polls, in the third place, has no relation to ideology.
The fact is that a member of the leadership of this party, Frans Timmermans, the first deputy head of the European Commission, claims to be its chairman. And the practical Dutch simply voted for their compatriot at the head of the EU government, expecting concessions from his country.
Thus, in both the Netherlands and Spain, the victories of the Social Democrats are not the actual triumph of the Social Democracy. 
http://katehon.com/article/when-will-european-social-democracy-retire


Equality is a bad word
   Equality does not exist in nature. It’s the invention of the hotdog factory where every weiner comes out the same. Man is pulverized and extruded into a shrink-wrapped package and stacked neatly on a pallet. There is a shiny sheen to equality as it grinds liberty into a wax sleeve. I don’t want a hotdog world. No self-empowered person would want that. Most of the history of Bolshevism was left out of schoolbooks in high school. Most of the killings and death brought on by equality are ignored in college. The French Revolution failed because of its insistence on equality. The American revolution succeeded because of its insistence on liberty. Colleges won’t tell this truth anymore. Colleges say Mark Twain is racist. Colleges want equality, not discernment. Colleges want every book to have exactly 200 pages.
https://www.jtrue.com/blog/equality-is-a-bad-word

ANALYSIS: What do Theresa May, Olly Robbins, the Meaningful vote & today’s St Valentine’s Day Massacre all have in common?
   They’re all a waste of time.
The bulk of the Tory Party are neoliberal globalists.
The bulk of the Labour Party are socialist internationalists.
The SNP are Scottish Nationalists who prefer Brussels to Westminster.
The Liberal Democrats have been robotically pro-EU forever.
The DUP is an Ulster Party trading votes to the highest bidder.
Sinn Fein is an Irish nationalist Party still (despite a 21 year-old Peace Agreement) refusing to take up its Westminster seats, and therefore about as much use in this process as a one-legged bloke in a buttock-kicking contest.
https://hat4uk.wordpress.com/2019/02/14/analysis-what-do-theresa-may-olly-robbins-the-meaningful-vote-todays-st-valentines-day-massacre-all-have-in-common/

Refusal to hand over Venezuelan gold means end of Britain as a financial center – Prof. Wolff
   The freezing of Venezuelan gold by the Bank of England is a signal to all countries out of step with US interests to withdraw their money, according to economist and co-founder of Democracy at Work, Professor Richard Wolff.
He told RT America that Britain and its central bank have shown themselves to be “under the thumb of the United States.”
“That is a signal to every country that has or may have difficulties with the US, [that they had] better get their money out of England and out of London because it’s not the safe place as it once was,”
he said.

“You can be sure that every government in the world is going to rethink putting any money in London, as they used to do, when they are watching this political manipulation with the money that they entrusted to the British. It is very dangerous for the world but for Britain particularly,” said Wolff.
He explained: “What the British are showing is that they can’t continue apparently to be the neutral place where you can safely put your money.”
https://www.rt.com/business/450144-venezuela-gold-boe-wolff/

West Destroying The Orthodox Church As An Obstacle To Its Expansion
   Given the scale and intensity of America’s efforts to create an autocephalous church in Ukraine, there can be little doubt that it has an interest in a church schism in the country. Not only did Washington support the schismatics, it actually initiated many of their moves.
And America’s actions with regard to the Orthodox church in Ukraine and Russia are understandable. According to Zbigniew Brzezinski, a former adviser to President Carter: “After the victory over communism, we [America] need a split of Orthodoxy and the breakdown of Russia…” It is an old plan and they are long-held goals, but what do their aspirations mean for the rest of the world?
Provoking conflicts in the Orthodox world has become a new area of US intervention in the internal affairs of other states, and the geographical spread of their activities is expanding rapidly. Besides Ukraine itself, the Ukrainian schism will directly affect Russia, Turkey, and Greece. Attempts to fuel dissension are currently being observed in the Balkans. At the core is the same autocephalous principle and the territorial breakup of the united Serbian Orthodox Church into Montenegrin, Macedonian and other churches.
https://orientalreview.org/2019/02/25/west-destroying-the-orthodox-church-as-an-obstacle-to-its-expansion/

NewsGuard Launches War on Alternative Media
   More troubling still, NewsGuard — by virtue of its deep connections to government and Silicon Valley — is lobbying to have its rankings of news sites installed by default on computers in U.S. public libraries, schools, and universities as well as on all smartphones and computers sold in the United States.
In other words, as NewsGuard ’s project advances, it will soon become almost impossible to avoid this neocon-approved news site’s ranking systems on any technological device sold in the United States. Worse still, if its efforts to quash dissenting voices in the U.S. are successful, NewsGuard promises that its next move will be to take its system global.
https://www.activistpost.com/2019/01/newsguard-launches-war-on-alternative-media.html

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: