22 februarie 2018

Lupta abia (ar) începe


Problemele sunt inimaginabil de grave. În ziua în care ministrul justiţiei a declanşat revocarea lui Chioveşi, siteul ministerului este inaccesibil ("căzut")."Is It Down Right Now" monitors the status of your favorite web sites and checks whether they are down or not. Check a website status easily by using the below test tool. Just enter the url and a fresh site status test will be performed on the domain name in real time using our online website checker tool. For detailed information, check response time graph and user comments.
Într-un stat UENATO, un site guvernamental (just.ro) cade doar dacă vrea UENATO*. Ceea ce ar fi un indiciu** că PSD-ALDE, în sfârşit, fac ce trebuie (din perspectiva interesului românesc) - dovadă, atacul. Şi cred că devine evident că domeniile .ro nu sunt gestionate real de... RO.

* sper să nu fim luaţi la mişto ("hackeri tefelişti", "ruşii", "vreun nebun", etc.), şi să fie o anchetă concludentă
** deocamdată doar un indiciu, mai sunt multe de făcut până la certitudine

5 comentarii :

Riddick spunea...

Mda. Au venit cu "explicaţia". Prea multe accesări simultane au blocat siteul, care la un moment dat a fost oprit în mod voit (?!?).

Acceptând că informaţia ar fi reală, unde se văd banii băgaţi în dotări, unde-s rezultatele "licitaţiilor (de atribuire)"?

Gabriel spunea...

Fac nişte încercări de recâştigare a suveranității atacând instrumentele coloniale.
Dar pe de altă parte încearcă să cumpere bunăvoința americană cu miliarde de dolari.
De fapt, ei nu luptă pentru suveranitate decât pentru că au fost respinşi de puterile coloniale, care nu mai acceptă slugi oportuniste când au la dispoziție atâtea slugi din convingere.
Pe deasupra, nu ai şanse într-o astfel de luptă epică ridicând gunoaie ca Valcov la rang de "valoare rară", chiar şi după ce au început să-ți vină cifrele privind dezastrul contribuțiilor.
PSD nu va fi distrus de binom sau de americani, ci de astfel de "oameni de o valoare rară" şi de programul de guvernare dezastruos pe care l-au produs aceştia.
Deja, dacă sunt câteva sute de mii de salariați care pierd din reforma contribuțiilor, PSD se duce după PDL.
Românul nu prea reacționează dacă-i dai, crede că i se cuvine (cazul Tăriceanu la alegerile din 2008).
Dar dacă-i iei, ai terminat-o cu el (CDR în 2000, PDL în 2012).

Riddick spunea...

Mă străduiesc să desluşesc până unde-i simulare şi de unde începe "acţiunea reală", şi-mi iese că în majoritatea cazurilor se simulează, mai puţin în cazul "agendei externe", unde se aplică totul punct cu punct, doar cu întârzieri sau trasee ocolitoare, pentru a deruta lumea.

Anonim spunea...

Da, dar asta lupta din greu pentru ''suveranitate'' !
http://fluierul.ro/jsp/article/indexDisplayArticle.jsp?artid=1236704&title=ce-s-a-discutat-la-summitul-ue-despre-care-iohannis-nu-ne-a-spus-nimic-liste-transnationale-la-europarlamentare-taierea-fondurilor-la-agricultura-si-coeziune-si-conditionarea-politica-a-fondurilor-ue-propusa-de-merkel

Riddick spunea...

... dar nici nu-l întreabă (public) nimeni din majoritatea PSD-ALDE, "cu ce mandat a plecat acolo" - cel puţin parţial au aceleaşi opţiuni. Iohannis apucase să anunţe "sprijinul României" pentru funcţii în UE ocupate de candidaţii cap de listă. "Spitzenkandidaten", adică fiecare grup europarlamentar venea cu o propunere şi funcţiile se distribuiau între "capii de listă" (comisari, secretari, preşedintele Comisiei, al Consiliului...). Statele, majoritar, n-au fost de acord şi chestia asta a căzut, rămân negocierile şi votul în plenul "parlamentului european".

Am văzuuut, "se ocupă de interesele României".


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Gyorgy Frunda, 2011: "Problema este de educaţie, de percepere. Din 1920 şi până astăzi, toţi românii au fost crescuţi, educaţi în spiritul statului naţional. Este o problemă greu acceptabilă din punct de vedere psihologic, dar acesta este adevărul, România nu este un stat naţional. Dar marile naţii, Italia, Franţa şi alţii au renunţat la definirea statelor lor ca şi state naţionale şi acest lucru este normal într-o Europă în care multiculturalismul şi multietnia sunt prezente în fiecare stat şi în care demersurile, scopurile politice sunt întemeierea Statelor Unite ale Europei sau Statelor Federale ale Europei, nicidecum un ansamblu de state naţionale care să lupte între ele."

Gyorgy Frunda, 2012: "Cred că în următorii patru ani voi putea convinge România să o lase mai uşor cu statul naţional, pentru că minciuna are picioare scurte. Această regiune există de mai multe secole, aceste regiuni au dobândit autonomia sub Maria Tereza, iar numitorul comun al Uniunii Europene şi al Împărăţiei Mariei Tereza sunt regiunile, iar viitorul se bazează tocmai pe aceste regiuni. Acesta e viitorul în Europa comună."

Postări populare (nu P.P.E. !):