08 februarie 2018

Aşa, aşa...2 comentarii :

Anonim spunea...

Doua chestiuni:

1. Pe multe bloguri americane se discuta tot mai des in ultimele zile despre o entitate misterioasa, numita Q, aparuta recent din neant, o sursa masiva de informatii telegrafice, laconice si aproape codificate despre luptele subterane din USA. Adresa e asta:
https://qcodefag.github.io/

Cea mai recenta stire vizibila acum are numarul 695:
Feb 8 2018 02:53:00
Q !UW.yye1fxo ID: b5e8df
303612
USSS on high alert.
Q
=============================
De la mine:
USSS = US Secret Service
Un click pe 303612 ne duce la:
https://8ch.net//qresearch/res/303541.html#303612

Iar aici sint multe de citit...

2. Cu ani in urma, imi facusem obiceiul sa vizitez saptaminal 7-10 site-uri romanesti, citeva ziare si citeva bloguri independente care erau relativ informative si corecte, ca sa aflu si eu ultimele stiri din Ro. Acum citeva zile am realizat ca inca mai fac uneori, robotic, turul asta desi, practic, m-am lamurit demult ca pe site-urile respective nu mai e decit bullshit si propaganda, informatiile adevarate fiind ignorate sau contorsionate ca sa serveasca unora sau altora. Ma uit uneori pe hotnews si, daca in momentul ala e Dragnea sau un altul ca el la TV, iau baietii de la hotnews fiecare fraza spusa de politruc si o transforma intr-un articol cu un titlu de scandal. Orice vorba aruncata in trecere de vreun parlamentar sau ministru devine stire de scandal.

Oricit ma uit in jur, ai ramas singurul la care mai gasesc stiri din Ro neingropate intr-o hazna adinca de nimicuri si prostii. Ziarele au murit, iar ceilalti independenti au cazut ca popicele unul dupa altul sau s-au vindut pe citiva banuti.

Intrebarea mea ar fi: nu ai putea sa adaugi o pagina gen Drudge Report

http://drudgereport.com/

doar cu link-uri (contributia/analiza ta fiind titlurile acestor link-uri) spre eventualele informatii despre Romania din internetul romanesc, atunci cind dai peste asa ceva? O actualizare saptaminala (sau cind se iveste ocazia) ar fi arhisuficienta cred. Insa doar informatii, nu ce a declarat purtatoarea de cuvint a soferului lui Dragnea sau ca un betiv i-a crapat capul unui alt betiv. In Romania nu se intimpla multe lucruri importante intr-o saptamina. Iar in unele saptamini nu se intimpla nimic notabil. Asa ca lipsa noutatilor pe pagina respectiva de la o zi la alta sau chiar de la o saptamina la alta ar fi ceva perfect normal. Parerea mea e ca o astfel de pagina va atrage multi vizitatori satui sa tot piarda vremea citind nimicuri cu titluri explozive pe toate site-urile ziarelor.

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Cică ar fi probleme cu Anon Q, ar fi "a deception created by the System". Mă rog, asta o zic unii precum Montagraph, care are canalele YouTube:

https://www.youtube.com/user/Montagraph/videos

https://www.youtube.com/channel/UCdBUmcQ7Rj0quBoj8QeQpJA/videos

https://www.youtube.com/channel/UCzOqcJit8ffNvESSoHeg4vw/videos

Şi poate încă unul sau două care-mi scapă. Pe aici sunt clipuri recente care contestă autenticitatea Anon Q.

Însă şi Montagraph este suspectat de unii c-ar fi un "agent demoralizator".


Nu prea am eu timp, însă voi încerca treaba aia cu linkurile. Am deja ceva asemănător aici: http://riddickro.blogspot.ro/search/label/pe%20scurt


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Emil Boc, 2011: "Partidul Democrat Liberal susţine acordul interguvernamental de uniune fiscală şi ca România să adere şi să semneze acest acord. PDL susţine revizuirea Constituţiei pentru ratificarea acordului interguvernamental de uniune fiscală. PDL a susţinut şi susţine o Europă unită, o Europă cu 27 de state, o Europă nu cu două viteze, ci cu o singură viteză, o Românie care să fie alături de nucleul dur al Uniunii Europene. Pactul european fiscal este un pact împotriva politicilor populiste şi demagogice".

Emil Boc, 2011:"Cred că se impune tot mai mult o dezbatere între politicieni şi state. Nu trebuie să ne temem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Poate nu azi, nu mâine, dar cred că trebuie să începem să vorbim despre asta, pe plan intern, în ţările noastre, şi după aceea la nivel european, fiindcă Statele Unite ale Europei nu înseamnă că statele îşi vor pierde caracteristicile lor, atuurile lor, ci vor dovedi voinţa supremă de a acţiona împreună, şi spre a putea reuşi într-o competiţie globală, ceea ce nu este uşor, trebuie să începem să vorbim despre asta."

Postări populare (nu P.P.E. !):