01 decembrie 2017

"România MOARE" de 1 Decembrie, zic tefeliştii


Protestatarii #rezist, gesturi provocatoare de Ziua Națională: România MOARE în Piața Victoriei și huiduieli la Arcul de Triumf
Așa și-au propus manifestanții #rezist, care anunță deja proteste de amploare pentru vineri, 1 Decembrie, sub sloganul „România Moare”, însoțit de harta îndoliată a României. Organizatorii au lansat și un site, romaniamoare.ro, ironizând astfel cel mai important eveniment din istoria României moderne.

Când trimiţi în comisie ţuţuieni şi cazanciuci care pun tălpi, nu-ţi rămâne decât să promiţi...
”E poziția oficială a PSD. E anunțul public, e poziția asumată de Liviu Dragnea, Bădălău și toți ceilalți. Până pe 21 decembrie, pachetul va fi trimis la Cotroceni. Vom merge până la capăt. În legea răspunderii magistraților, termenul ”statul are dreptul” va fi înlocuit cu ”statul are obligația”. Săptămâna viitoare, la Senat, va fi făcută schimbarea. Nu negociem nimic. În fiecare secundă a vieții lor, își vând țara. Calcă în picioare destine. Și lor le transmitem asta: mergem până la capăt. Și luna asta va fi capătul. Puteți să vă dați de pământ, să mutați Carpații în locul Deltei. Nu vine nimeni niciun meci. Nu negociem cu nimeni. Cu ăștia nu putem negocia nimic. Ăștia creați de Traian Băsescu, ăștia care au distrus țara, vor răspunde în fața legii de o să se prăbușească presa internațională. După aceste legi se vor da în vileag unii pe alții.”, a anunțat, la Antena 3, Codrin Ștefănescu.

Pleşoianu îl ia în primire pe Tudose
I-am transmis direct distinsului Tudose acum câteva minute și îi transmit și PUBLIC: Am IMENSA satisfacție că NU v-am votat premier în Parlament! Sunt atât de încântat de decizia mea că-mi vine să mă pup!
V-au vorbit COLDEA și MAIOR din prefața cărții pe care ați publicat-o? Le-ați preluat #FERICIT ordinul de zi pe unitate?
V-aș spune că sunteți #PARALEL. Dar ar fi inutil. Ne-ați spus că nu înțelegeți “conceptul”…

Bine-ar fi să iasă aşa, poate-şi dă seama şi bizonu' că UE este Problema şi trebuie ROexit
Eurodeputatul Cristian Preda, un aliat de nădejde al lui SOROS conform documentelor Fundației SOROS scurse pe DCLeaks, a susţinut, miercuri seară, în plenul Parlamentului European, activarea articolului 7 al Tratatului UE suspendarea dreptului de vot al reprezentanţilor Guvernului român în Consiliu, din cauza ”crizei grave a statului de drept” în România.

Negrescu, ăla care deschidea "reprezentanţa Ardealului" la Bruxelles pe vremea lui Ponta, comemorează un catolic de Ziua Naţională

Episcopul Iuliu Hossu, omagiat de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu.
https://www.romaniatv.net/delegatia-transilvaniei-crisanei-banatului-si-maramuresului-a-fost-inaugurata-la-bruxelles_216780.html

N-aş fi atât de sigur că Năstase "s-a înşelat". Nu, a slăbit dinadins partidul, aducând filfizoni asemenea lui.
La Școala de Vară de la Amara, când am reorganizat Tineretul, în 2002, ultimul dintre cei care țineau un seminar a fost Adrian Năstase. A venit de braț cu Victor Viorel Ponta și mi-a spus: `Codrine, uite, ne trebuie un lider la tineret, l-ai reorganizat, l-ai refăcut, ăsta este.`. Zic: `Dl președinte, nu e foarte ok. Băiatul acesta lucrează la dvs., la Corpul de Control, dar de când are funcția asta, de foarte puțin timp, are o problemă de caracter. Îmi spun oameni din Guvern, care sunt membri de partid`. `Nu, nu, nu, e foarte bine`. Și a ajuns Victor Ponta președinte la Tineret. După care l-a făcut vicepreședinte de partid, peste capul tuturor. L-a numit `micul Titulescu`. El s-a agățat în stânga și-n dreapta, și a făcut jocuri, a fost sprijinit și ajutat, ca să aflăm pe urmă că se întâlnea cu această confrerie, ne spune Udrea că era la masa unde se făceau listele de epurări.

Dăm bani pe armament... ca să avem cu ce pleca în teatrele de operaţii. Dar ce interese avem noi... acolo?!

"Noi avem nevoie de o armată foarte bine înzestrată, o armată performantă, pentru că, să nu uităm, România este ţară membră a NATO şi în momentul în care am ales să devenim parteneri NATO ne-am asumat şi nişte obligaţii. Una dintre aceste obligaţii este dotarea şi înzestrarea Armatei Române. Nu poţi face performanţă plecând fără ce îţi trebuie în teatrele de operaţii", a mai spus Mihai Fifor.

EUROPA LUI BOB (Robert) MUGABE
Intr-un viitor, pe care unii, mai naivi, il considera acum utopic, Parlamentul european din Europa lui Bob Mugabe va consfiinti prin vot ca nici uciderea albilor europeni nu reprezinta o incalcare a drepturilor omului.

Ponta o mai arde prin Turcia deşi Erdogan s-a prins că nu era decât un agent (CIA) plantat pe lângă el (după puci, nu s-a mai auzit de vreo întâlnire între cei doi "preteni").
Fostul colonel SRI Daniel Dragomir continuă seria dezvăluirilor, ultima victimă fiind Victor Ponta, despre care aflăm că acum cîteva luni a avut o misterioasă și secretă întîlnire în Turcia cu Florian Coldea și cu George Maior.

După ce-a militat pentru intrarea în NATO, omul cu TAB-urile de la Intercontinental din 21 decembrie '89 zice că doar Klemm e imbecil, nu şi el.
Modul in care va adresati organului reprezentativ suprem al poporului, unica autoritate legiuitoare a tarii, autoritatea publica cea mai importanta a statului nostru, stat independent si suveran, este incalificabil si poate avea doar doua explicatii pertinente: sau sunteti imbecil, domnule ambasador; ori interesele personale pot fi atat de afectate, de noile prevederi legislative, incat ati calcat in picioare toate uzantele diplomatice, jignind intr-un mod greu de calificat, poporul roman, care v-a primit cu bratele deschise. Va asiguram insa ca nu vom ceda asa usor! Sunt una dintre persoanele care au militat cu toata forta pentru integrarea Romaniei in NATO, pentru realizarea parteneriatului strategic cu voi.

Cică Administraţia Trump Tillerson face epurări la Departamentul de stat, dar mă îndoiesc că vine una de-aia, majoră
Potrivit ziarului, mulți dintre diplomații care au fost „victimele“ lui Tillerson sunt femei, hispanici și afro-americani. „Atât de multe posturi vacante în zone esențiale anunță că se va produce un dezastru“, spun oficiali din diplomația SUA, citați de New York Times. 

Ani de zile Editura Humanitas a lui Liiceanu n-a plătit nimic la bugetul de stat
Însoțit de directoarea economică a societății Humanitas, mi-a prezentat însă o nouă problemă: în urma unui control efectuat, Garda Financiară imputase Societății Humanitas o sumă uriașă pentru neachitarea obligațiilor la bugetul de stat, precum și penalizările de întârziere, aferente acestor sume.
Peste câteva zile, când m-am dus pe la minister, l-am abordat pe Remeș și i-am explicat situația societății Humanitas. – Știu, „bătrâne”, toată situația. M-a sunat jumătate din PNL pentru asta. Dar am dat deja, mai demult, un ordin de ministru, prin care am interzis eșalonarea datoriilor și scutirea de penalități.

Who made Google and Facebook the richest companies on earth? You did!
Have you ever wondered why Google and Facebook and other Internet services are free?
Now consider this: These companies that give their services for “free” are the richest companies on earth.
Guess who is the source of all this value? You!

haley at the UNSC told china to halt oil supplies to NK altogether, or else
Ambassador Haley told the UNSC:
"If war comes, the NK regime will be utterly destroyed! If China does not halt the oil shipments, we can take the oil situation into our own hands!"
Is Haley talking about bombing pipelines in NK? or China? The rage of the president and bluster of Haley reflect a painful reality. As inhumane and ruthless as the 33-year-old dictator is, he is playing the highest stakes poker game on the planet, against the world’s superpower, and playing it remarkably well. Kim may understand us better than we do him, which is why he seems less hesitant to invite the risks of a war he cannot win. While a Korean War II might well end with the annihilation of the NK army and Kim’s regime, it would almost surely result in untold thousands of dead SKs and Pindos. And Kim knows that the more Pindo lives he can put at risk with nuclear-tipped missiles, the less likely the Pindos are to want to fight him. His calculation has thus far proven correct.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alianţa România Dreaptă /A.R.D., alegeri 2012 (punct din programul de guvernare ): “Sprijinirea ideii întăririi unității politice a Uniunii Europene, inclusiv în punerea bazelor creării Statelor Unite ale Europei (SUE)”

Postări populare (nu P.P.E. !):