26 decembrie 2017

"Peetrecerea... cooontinuă..." (Toma Caragiu)


REPORT: EU PLANNING OWN OLYMPIC TEAM TO WEAKEN NATIONAL PRIDE
Superstate plotting unified team for anniversary of Hitler’s Berlin games
  INFOWARS - European Union officials are reportedly trying to form an EU Olympic team for the 100th anniversary of the 1936 Berlin games that will devalue European national sovereignty.
Bill Etheridge, a representative of UKIP in EU Parliament, broke the news to the Daily Express, revealing that covert discussions are being held amongst EU officials ‘behind closed doors.’

Bugetul care propulsează România în istoria Europei: ca vrednic cobai!
Continuitate în obiective, de la guvernare la guvernare...
  Ilie Șerbănescu (la Cotidianul) - Este un buget unic în Europa! Este un moment istoric în îndelungata dispută dintre muncă şi capital! Nicăieri în Europa capitalul nu este deresponsabilizat social complet cum este printr-o astfel de reglementare în România! Nicăieri în Europa munca nu ajunge într-o asemenea periferizare precum prin reglementarea respectivă! Se încheie de fapt un proces – comandat evident extern, dar însuşit din păcate de forţele politice interne – care a fost inaugurat de schimbarea legislaţiei muncii de către guvernul Boc, a continuat cu încercarea de mutare fiscală a contribuţiilor pentru pensii integral în cârca angajatului pe vremea guvernului Cioloş şi a fost finalizat de echipa PSD Dragnea-Tudose. Are loc o întoarcere istorică la capitalismul primitiv, de dinaintea cuceririlor principale ale muncii în faţa capitalului (în frunte cu ziua de muncă de 8 ore, concediul de odihnă şi egalitatea bărbatului şi femeii), printre care figura şi implicarea angajatorului în susţinerea contribuţiilor sociale ale angajatului pentru pensii şi sănătate (în România, în proporţie de aproape 60%)! Este pur şi simplu tragic că deresponsabilizarea socială completă a capitalului şi sclavagizarea corespondentă a muncii demarează din anul 100 al Marii Uniri în România şi este dramatic şi ruşinos că acestea au loc sub patronajul direct al unui partid care se dă de stânga, ceea ce echivalează cu una din cele mai mari trădări ale valorilor stângii!

Premierul Tudose mută spectaculos. Legitimează protestatarii legilor antijustiţie

"Atunci când te laudă duşmanii, să te gândești unde-ai greşit" (Bruno Bauer, militant marxist); numai că Tudose nu a "greşit", o face deliberat!
  Adevărul - Nu sunt fan al premierului Tudose, dar de data aceasta are dreptate. Spre deosebire de premier, iată ce spunea Tăriceanu despre manifestanţi: „corupţia poate să ucidă chiar pe cei care strigă sloganurile astea şi care sigur că găsesc tot felul de formule teribiliste, pe care oamenii care au o minimă experienţă politică şi cunosc regulile democraţiei nu le iau în seamă". În contrast cu Tăriceanu, premierul Tudose legitimează mişcările de protest care se derulează de câteva luni în toată ţara, le consideră normale, şi vrea să afle direct de la protestatari ce-i nemulţumeşte. Chiar dacă sunt manifestaţii neautorizate.

Mesaj FURIBUND la adresa grupurilor civice care se vor întâlni cu premierul Tudose
Nu-i decât un cover-up pentru credibilizarea lui Tudose: "nu, nu-i înţeles cu tefeliştii". Rămâne de văzut cine-l mai crede (de la PSD-ALDE)...
  Ştiri pe surse - Consideram aceasta inalnire ca un compromis inacceptabil facut de aceste grupari civice cu guvernul caruia noi, si alte sute de mii de oameni, ii cerem DEMISIA de aproape un an! Oricum acest demers vine prea tarziu, tinand cont de faptul ca protestatarii i-au chemat in repetate randuri, in Piata Victoriei, pe reprezentantii guvernului!

Nicolae Ceauşescu în celulă la 100 de ani

Ciudat - a trecut 25 decembrie şi n-am văzut ştiri de la Ghencea, cu lume venită la Ăl Bătrân (nimic-nimic: mi-o fi scăpat mie, sau anu' ăsta s-a pus surdină?).
  Anonimus - Până la începutul anilor 2000, gardienii ţineau televizorul cu volumul la maxim, sperând cu fiecare buletin de ştiri sau dezbatere că măcar lui nea’ Nicu îi va pocni un vas de sânge, ceva.
Ceauşescu: …Alooo!…Alooo! Tovarăşi, staţi liniştiţi la locurile voastre şi mă ascultaţi! La 25 de ani de la victoria cercurilor antinaţionale care a dus la distrugerea independenţei şi suveranităţii patriei noastre socialiste puteţ să constaţ cu deplinî certitudini că au oprit cursul dezvoltării socialiste a României, că au întors România înapoi sub dominaţie străină, că au lichidat dezvoltarea patriei noastre.

TOLO.RO: Parchetul General s-a întors din Iran
Nu le convine sorosiştilor adevărul, dar nici Parchetul nu va merge mai departe de constatarea c-a fost lovitură de stat: ar trebui să ancheteze agenţii străini care au luat puterea! Iar Parchetul e condus de oamenii Sistemului, nu "de ayatolahi".
  România Curată - Printre altele, Parchetul General spune clar: provocarea cu sunetul din 21 decembrie a fost premeditată și decisivă.  Pentru că așa s-a stârnit demonstrația care a culminat cu alungarea dictatorului.  Totul a fost calculat de cei care au preluat mai apoi puterea, folosind și sprijin străin. Vorba lui Cristian Pârvulescu, la Digi 24, uluit și el. ”Parchetul reia tezele național-comuniste de după revoluție potrivit cărora totul a fost organizat de militarii români racolați de serviciile secrete ale URSS”

Regele Mihai, noua legendă a regimului politic din România

Alarmant e faptul că nu avem măcar un singur partid parlamentar "cu adevărat" republican, toate aplică directiva pro-monarhistă, unele chiar împotriva opţiunii propriului electorat.
  Justiţiarul - După lovitura de stat din decembrie 1989, puterile occidentale au avut interesul să rupă orice fel de atașament al românilor față de propria lor muncă, față de propriile lor realizări din perioada dictaturii de dezvoltare și față de personalitățile de etnie românească. A.I. Cuza a fost trecut în derizoriu și prezentat drept dușman al Bisericii Ortodoxe, pentru că a secularizat averile mănăstirești. Ionel Brătianu cu a lui doctrină de excepție Prin noi înșine! a fost trecut în derizoriu. Antonescu și Ceaușescu sunt „criminali ai istoriei” și trecuți în afara legii prin Legea 217/2015, de completare a Ordonanței 31/2002. Eminescu este și el promovat la minimum posibil, declarat antisemit și naționalist etc. etc. Planificatorii politicii de control asupra României, care nu lasă nimic să se desfășoare la întâmplare, au găsit momentul favorabil de înălțare extremă a unui fost conducător al României care nu a fost etnic român, respectiv a fost de sânge germano-ruso-anglo-grecesc.

Bruxelles-ul ameninţă - Varşovia contraatacă

Atacurile începuseră din faza iniţială a legiferării. Se face paralela cu ce se încearcă acum a se legifera în România; dar nu vedem atacuri precum cele contra Poloniei: semn că nu se va finaliza, că doar se mimează?
  Art-emis - La câteva ore după declanșarea de către Bruxelles a procedurii menţionate, Președintele Poloniei Andrzej Duda i-a acuzat pe liderii U.E. de „ipocrizie", susținând că aceștia „mint" când afirmă că reforma justiției din această țară amenință statul de drept și standardele democratice: „Din nefericire, cred că există multă ipocrizie în acțiunile Uniunii Europene [...]Mulți reprezentanți ai instituțiilor europene spun neadevăruri despre Polonia. Ei mint când spun că schimbările din Polonia duc la încălcarea principiilor statului de drept, în timp ce noi întărim regulile democrației. [...] Este o decizie pur politică. Ea nu are nimic în comun cu un element de fond. [...] Soluțiile pe care le-am adoptat în Polonia nu diferă de ceea ce există în mai multe țări europene. Dimpotrivă, aș spune că soluțiile noastre sunt mult mai democratice. [...] Din nefericire, cred că există multă ipocrizie în acțiunile Uniunii Europene. Regret să o spun, dar este ceea ce cred". (Andrzej Duda, Președintele Poloniei - A nu se confuna cu „principele" găgăuz-dâmboviţean - n.r.).

Când eşti incapabil să găseşti solutii inteligente, omori oameni
Desigur, "pe ceilalţi"...
  Ion Coja - Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991
„Un cancer este o multiplicare necontrolată a celulelor, iar explozia demografică este o multiplicare necontrolată de oameni … Noi trebuie să mutam eforturile noastre de la tratarea simptomelor la extirparea cancerului. Operaţiunea va cere multe decizii aparent brutale şi lipsite de inimă.. . ”
Paul Ehrlich , profesor la Stanford, în cartea : „Bomba numita Populaţie”
“Pământul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii”.

Once your ID becomes invalidated on the blockchain, you'll never be able to perform another transaction, no matter how small or large, with any business or bank.
  Q Alerts - When tied into biometrics, it's a recipe for disaster. (As the biometrics article pointed out, biometrics are easier to hack than passwords. And biometrics change over time. But that aside, biometrics are a bad idea and always have been.)

As Monstrous, Parasitic Entity Sucks Lifeblood Out Of America, These Numbers Show America Is On The Road To Catastrophe
  All News Pipeline - Of course, the debt exists because, year after year “our” government spends more than it steals from us, and this continuing budget deficit adds up over time. The deficit reached its highest level, $1.413 trillion, in 2009 after Hussein Obama became our ruler. It has decreased some, to $666 billion in 2017.

Can A White Nationalist Learn Anything From A Black Nationalist?
  AltRight.com - We were brainwashed, boys and girls. We watched TV while our mommies worked and our daddies started over again and that T.V. and those schools served to handicap us by just a few strokes. Now, don’t get me wrong. I’m not trying to place the blame entirely on institutions and intellectual elites as we all have our own minds, but we do need to take a very encompassing look at post-war America (and I’m talking Civil War here) and what we can learn from the past as to how we can save our nations and prevent this crap from poisoning our descendants like it poisoned us.

UK: Royal Christmas Debased by Blood-Sucking Female African
  The Daily Stormer - There is nothing more humiliating to the British people and to their ancestors than bringing this simian fiend into the Royal Family. Africans in Africa cannot run their own mining operations and have to bring Chinamen in to do it for them – but this bitch can dig her own gold. Basically, her entire life has been about manipulating people to get cash from them… so she is every woman, ever. But she is apparently very good at it. A 35-year-old white divorcee pulling any type of husband at all is a serious accomplishment. But a Negress that age pulling a Prince… this is one of the greatest female accomplishments in all of history.

Why are so many of the famous biblical characters missing from the historical record?
  The Tap Blog - Perhaps readers can now see why the gospels were written in the manner they were. Rome did not appreciate revolts in its eastern realms, and sought to quell all thoughts of further unrest. So the martial monarch called King Jesus (Izas) of Edessa became known to the wider world as a pauper prince of peace, who happily paid his Roman taxes and turned the other cheek. The industrious Roman propaganda machine that Josephus Flavius had created, had worked like a charm. But perhaps even Emperor Vespasian could not have imagined that upon the back of this temporary Imperial solution to some local unrest, that an entire religion would be born – Christianity.

The evil is out there! Pentagon ufo disclosure is the beginning of a new deception after 70 years of lying of swamp gas and weather balloons
  The Big Wobble - The Pentagon admitted it ran a secret UFO investigation programme for five years until 2012.
Luis Elizondo, who was the head of the Advanced Threat Identification Programme (AATIP), a US program set up to investigate reports of unidentified flying objects, UFO's, has declared the existence of unidentified flying objects using technology more advanced than human capabilities has been proved “beyond a reasonable doubt”.
So...There it is a disclosure of sorts.
According to the Department of Defence (DoD), AATIP which was terminated in 2012, produced documents that described sightings of aircraft travelling at extremely high speeds with no visible signs of propulsion.
The Pentagon has also revealed that they recovered metal alloys from a UFO that they do not recognize.
The materials are said to have properties that are amazing and are currently said to be in storage in buildings in Las Vegas that have been modified.
The Department of Defence did not have any idea as to what the materials are as it was a compound that is unknown to them.

Un comentariu :

Riddick spunea...

Olympic meddle: MEPs could set up Team EU for 2036 Games

MEPs have held secret discussions about entering a European Union team in the 2036 Olympics, which would give the EU a chance to beat Team GB in the medal table.

They believe the 100th anniversary of the infamous 1936 Berlin Olympics - hijacked by the Nazis for propaganda - will provide the perfect opportunity to show the world how much Europe has achieved thanks to the EU.

But a British MEP has described the idea as “a crazy attempt to destroy national identity” driven in part by “jealousy” over Team GB’s success in London and Rio.

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/12/25/olympic-meddle-meps-could-set-team-eu-2036-games/


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Alina Inayeh, 2021 ("Ce cred românii despre Est şi Vest" - sondaj): "[...] toți acei 30%, care mie îmi dau foarte multă bătaie de cap, cred că țările occidentale, deci nu numai UE, ci țările occidentale luate așa, ca pachet, au adus mai mult rău decât bine României. Și există un număr îngrijorător de mare, 67% dintre români, deci două treimi dintre ei, care cred că interesul național trebuie păstrat, trebuie salvat, trebuie luptat pentru el chiar dacă asta înseamnă pierderea calității de membru UE. [...] deci dacă interesul național o cere, să se ducă UE unde o vrea, pentru că interesul național este mult mai important. Ne apărăm cu dinții ceva ce nu înțelegem ce. Nu știm exact ce înțeleg românii prin interesul general.

 

Postări populare: