30 decembrie 2017

"Iran sau Coreea sau Donbas?" De unde va începe treaba?


(My guess is that if it starts anywhere there it will spread everywhere.)

În preajma declanşării Planului Barbarossa, Hitler a fost nevoit să aleagă între ideologie (Legiunea) şi certitudine (Antonescu). Unii zic că "schisma" care a provocat "alegerea" a fost indusă de către terţi. Prin Antonescu. 

Azi, România este iar avută în vedere drept "a frontline". Restul, se poate deduce sau intui...

Did Somebody Just Let the Cat Out of the Bag?
I’m sure many of you read it but in case you didn’t (and I highly recommend that you do) here it is for your consideration:
Washington prepares successor for its spiritual representative in Turkey
It is startling to say the least. The author, a Mr Martin Banks blatantly states many troubling things, first and foremost that the Phanar is a tool of the US State Department. That’s what I mean by “letting the cat out of the bag”. It goes downhill from there. According to Banks, the State Department has given up on His Holiness Bartholomew for a variety of reasons, mainly because (in their eyes) he has mishandled several issues and in so doing, has strengthened the Moscow patriarchate’s hand.
If Banks’ thesis is correct –that the Ecumenical Patriarchate is mere an adjunct of the American government–then we have a lot of soul-searching to do. (Monomakhos)

George Soros “Salvatorul Europei” – articol al revistei A-Specto din Bulgaria
Articolul este o analiza a influentei retelei lui George Soros in Europa.
“Toate acestea au devenit posibile după ce generalul Florian Coldea, fost director al Serviciului Român de Informații (SRI) și Laura Kovesi, șefa Agenției Naționale Anticorupție (DNA), au reușit să preia cele mai importante două autorități represive din țară. Ambii au reușit să-și elimine toți adversarii în ultimii ani, folosind SRI și DNA, prin dosare contrafacute, manipulări și denunțuri mincinoase, prin controlul sistemului judiciar. Rezultatele “activității” statului paralel sunt: economia ruinată, sute de condamnați fără probe, zeci de mii de cazuri în curs, capturarea economiei românești de interese corporatiste străine, spălarea a sute de milioane de euro.” (România 3.0)
***
În România e nevoie de procese pentru trădare, nu de mascarada "anticorupţiei".

Opoziția politică versus temele importante pentru societate (ANALIZĂ SONDAJ) 
Merită făcută o comparație cu manifestațiile din 2012. Ambele sunt manifestații de uzură, ambele se fac pe fondul unei nemulțumiri extrem de ridicate a populației față de starea de lucruri.  Dar în 2012 am avut câteva mii de oameni în București (uneori doar câteva sute) care au trezit un ecou neașteptat în restul orașelor și în sondaje. Practic, 2012 a spart bula. În schimb în iarna asta manifestațiile se poartă în bulă după cum se vede în lipsa de diversitate a cerințelor și din lipsa de ecou în societate. Practic, criticii demonstrațiilor din 2012-2013 au ceea ce au sperat: o manifestație largă, populară, fixată ca o lamă fină de cuțit pe tema corupției. Și la ce le (mai) folosește? (Ştiri pe surse)
***
Articolul e scris de un oengist deghizat în "analist". Mă întrebasem şi eu, "unde-or fi ăia din ianuarie-februarie 2012?", atât de vocali contra lui Băsescu. Nu chiar atât de mulţi (în Bucureşti) precum tefeliştii, dar mult mai reprezentativi. Refuzul PSD-ALDE de a organiza mitinguri pro-guvernamentale este foarte suspect.

De ce au atacat în haită ambasadorii indignați

Noi, cei care am apucat și vremuri comuniste, am mai văzut filme de-astea. Pe timpul comuniștilor, când un mare șef voia să sancționeze un subaltern, șef mai mic, întâi îl beștelea, dar nu îi aplica sancțiunea direct, ca să nu poate fi bănuit de tendințe despotice. Și atunci îi spunea "uite, tovarășe, ce părere au oamenii muncii despre activitatea dumitale!", și îi băga sub nas o reclamație semnată de "mai mulți cetățeni indignați".
Ambasadorii indignați nu pot pretinde că reprezintă vreo putere similară Statelor Unite ale Americii. În primul rând că au venit cu comunicatul la aproape o luna după declarațiile părții americane. În al doilea rând, ei sunt șapte iar Hans Klemm unul singur, deci la fel de important cât ei toți la un loc. Așa că europenii trebuie să atace în haită ca să obțină un efect asemănător cu al americanului. (Sputnik)
***
La un an de la alegerea lui Trump nu mai ţine cioaca "Klemm şi staff-ul de la Bucureşti sunt 'rămaşi' din vechea clică Obama-Clinton, de-aia încă mai latră". Nu, nu mai cred. Trump is the same shit.

„Din nefericire, Dragnea si clica sa nu sunt usor de impiedicat”. Editorial devastator in cel mai influent ziar din SUA. Apel catre guvernele occidentale
Washington Post, cea mai influenta publicatie din Statele Unite, publica un editorial foarte dur despre Romania. Articolul este semnat de catre „Consiliul editorial”, reprezentand astfel opinia oficiala a ziarului. (Aktual24)
***
So who the fuck is Washington Post? Oh yes, a bunch of leftists, faggots, neocons, niggers and kikes.

Radu Mazăre cere azil politic în Madagascar. Fostul primar al Constanţei a plecat din România, unde se afla sub control judiciar  

După verificările efectuate, cel în cauză a  informat ofiţerul de caz că se afla pe teritoriul statului Madagascar, unde face demersuri pentru a obţine azil politic. Această persoană ar fi chiar Radu Mazăre, cel care deţine proprietăţi în Madagascar. (Adevărul)
***
Hmmmm. Mazăre, umbla vorba c-a bătut palma cu Sistemul. Să nu fi fost aşa? Iar acum, în Madagascar este EPIDEMIE DE CIUMĂ, cu "sute" (mii!) de morţi.

Ion Varlam. NOUL TERORISM INTELECTUAL
După 1989, de fiecare dată că în România este vorba de a face procesul comunismului, românii sunt supuși șantajului cu antisemitismul. Deși este insinuat și nu declarat, scopul acestor campanii de propagandă – culpabilizarea colectivă a românilor – nu este mai puțin evident. Cum evident este și caracterul indiscutabil rasist al acestui demers.
Acuzația difuză și confuză de antisemitism este folosită de putere, întotdeauna solidară cu acuzatorii împotriva românilor, pentru a-i reduce la tăcere prin intimidare pe cei cărora nu le mai poate interzice prin teroare, deopotrivă, să ridice o privire critică asupra totalitarismului marxist, comparându-i crimele cu ale celui hitlerist, și să revendice închiderea complectă și eliminarea definitivă a parantezei totalitare, fără de care România nu va fi nici independentă, nici democrată. Dar stabilirea adevărului și restabilirea continuității statale întrerupte de ocupația sovietică implică lichidarea pozițiilor hegemonice deținute de către oligarhia creată de Stalin prin atribuirea mandatului de administrator colonial unui grup alogen – „minoritatea imperială”, cum o numesc unii sovietologi, – care nu acceptă nici să renunțe la privilegiile constituite prin crimă, jaf și fraudă, nici să-i fie date în vileag nelegiuirile.
În mod scandalos, cei care au instaurat la noi acest regim de natură criminală și de obârșie străină, trăgând un folos personal din crimă, pe care au erijat-o în mod de a guverna, pretind acum că, în România, ei, organizatorii terorii și beneficiarii persecuțiilor politice, ar fi fost prigoniți, ba, culmea, că și totalitarismul instaurat de ei ar fi avut conotații antisemite!
 Recursul sistematic la șantajul cu antisemitismul, ca mijloc de a preveni și împiedica tragerea ei la răspundere, îi aduce oligarhiei coloniale sovietice solidarizarea evreimii internaționale și sprijinul formidabilului aparat propagandistic al mass-media controlate de evrei. (Arhiva Românilor)
***
Paradoxal, cam acelaşi "grup" (la nivelul UE, SUA...) se opune statului Israel şi lui Netanyahu, organizând sau cerând diverse boicoturi. Termenul "stalinism" este folosit de către "grupul lărgit" (cu troţkişti, social-democraţi, progresişti...) pentru a condamna doar acea parte din comunism/socialism care s-a opus ba chiar aproape a zădărnicit "varianta iniţială"; odată cu preluarea puterii de către Stalin şi eliminarea / marginalizarea facţiunii evreieşti (troţkiştii).

Criza era mare, dar indusă artificial.
Apoi, dacă Securitatea ar fi respectat legislația și l-ar fi apărat pe Ceaușescu, nu aveau loc acele evenimente tragice și, probabil, marii planificatori externi ar fi trebuit să renunțe pe moment la proiect, sau să adopte un alt plan de preluare a controlului asupra României, ceea ce nu era chiar ușor. În acest caz, trebuia acționat pe calea armelor sau a bombardamentelor, ca în Iugoslavia, dar asta era cu atât mai greu cu cât Uniunea Sovietică declarase întregii lumi, prin vocea președintelui Gorbaciov, că nu va mai interveni armat în țările din zona ei de influență. Un atac militar din partea Occidentului, de asemenea nu era convenabil, statele occidentale pozând în luptători pentru pace, democrație și umanism. Oricum, în acest caz, în care România ar fi fost atacată convențional, poporul român ar fi înțeles că miza este acapararea economiei țării, ar fi înțeles care este „prietenia” reală a străinilor, ce trebuie făcut și multe alte lucruri, pe care, după 22 decembrie 1989 și până în prezent, o mare parte dintre români nu le-au înțeles, iar unii nu le înțeleg nici astăzi. Poporul român nu a fost pregătit să-și apere patria. Comuniștii i-au învățat pe români să-și apere numai regimul politic, care este trecător și i-au lăsat neinformați și nepregătiți pentru marile încercări care s-au abătut asupra lor după decembrie 1989. Poporul român a înțeles că apărarea patriei înseamnă apărarea regimului politic ceaușist, iar când regimul politic nu le-a mai plăcut l-au lăsat de izbeliște cu țară cu tot. (Ion Coja)
***
Cam asta a fost. Poate ne trezim, măcar în ceasul al treisprezecelea... Vorba e că nici "înapoi" nu ne mai putem întoarce, nici direcţia actuală nu mai e de urmat.

False Flags -- American as Apple Pie
There have been numerous reports that the US is planning to attack North Korea in March after the end of the Winter Olympics in South Korea. Other reports suggest the attack could come earlier. In either case, a casus belli might take the form of a false flag. John Hamilton has examined the role of false flags in US history and reports on three from the 19th century. (henrymakow.com)

US does the dirty on Turkey and Syria. Arms Kurds, and launches ‘The New Syrian Army’.
So, the United States not only maintains its illegal military presence in Syria and creates new forces to fight against the Syrian government, it appears to be preparing for a new war to follow the Islamic State’s defeat. The continuation of arming and training Kurdish militias will hardly improve Washington’s relations with Ankara, while saying one thing and doing another undermines the credibility of the United States as a partner. (The Tap Blog)

Russiagate Is Devolving Into an Effort to Stigmatize Dissent
In other words, a Russian “cut out” (or fifth columnist) can be defined as those “activists, academics, journalists, [or] web operators” who dissent from the shared ideology of the 14 signatories of the amicus brief. (The Nation)

Whites Must Start Playing The Minority Game In 2018
Blacks begin rioting and demanding that the police treat Black criminals with kid gloves. Politicians bend to the lobbying and give them “space to destroy”.  
Meanwhile, police brutality aimed against Whites doesn’t raise a peep.   
2017 was a preview of what is to come. Certain ethnic groups become unpoliceable, and others get the boot on their necks even harder than before.  As a movement, we must start addressing the police state problem in 2018. (AltRight.com)

Nick Clegg, Theresa May, Jeremy Corbyn and why none of them want a level political playing field
New analysis shows that 27 million voters are being under-represented by their MPs, because they live in constituencies where the MP has a higher than average number of constituents, making it harder for each voter to get their voice heard. Constituency boundaries are more out of date than at any time since the Second World War, but Labour is opposing changes that would equalise constituencies in a slimmed-down Parliament of 600 MPs, 50 fewer than at present.  
The majority of the larger constituencies are in Conservative voting areas, which has led to claims that the system is biased against the Tories. But the full picture is this: were we to reform boundaries and introduce PR, the main losers in terms of seats would be 1. Labour 2. Conservative 3. The SNP: the main gainers would be UKIP for sure – and possibly the LibDems, assuming they can come up with something beyond clowns and EU subjugation as leaders and policies. (The Slog)

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: