24 decembrie 2017

Deocamdată e doar ipoteză: urmează regizarea pierderii majorităţii parlamentare, drept "consecinţa congresului PSD"


După două alegeri în care au câştigat forţe anti-austeritate* (USL, respectiv PSD-ALDE), se pare că va urma încă o scamatorie prin care să se anuleze nu doar votul popular ci şi mandatul lui implicit. Lăsând locul unora "cu alte idei" dar nevalidaţi electoral. Regia este dată de Adrian Năstase: "convocaţi congresul partidului", semnalul fiind de fapt adresat anumitor cadre dintr-un PSD care pare că s-ar trezi din drogul globalist ("bă, faceţi ceva că pierdem controlul în partid"). Congres după care o parte dintre parlamentarii PSD "nu se vor mai regăsi în spiritul actualei majorităţi guvernamentale şi vor căuta ceva nou"**. O parte care n-avea ce mai căuta în 2016 pe listele electorale după faza din 2015 dacă erai partid şi nu oficină globalistă (victorponţiibănicioiigeorgianpopiicazanciuciiteodorovicii...). Precedentele scamatorii au fost: spargerea USL, "defecţiunea Ponta" urmată de "Tehnocraţia 2015" şi acum în derulare "Tudose e Grindeanu Doi... da' n-avem ce-i (mai) face".
* doar-declarate (autointitulate), nu şi committed
** aţi auzit-o întâi aici


"Trustul" s-a cam defec(t)at demult, Dana Grecu acum doar aruncă încă o pastilă
Ei, ce dracu' să-i faci... Antenele lucrează cu CNN, deci - cu Soros; am luat notă despre "proorocire", aşteptăm
  „Adica ce vreti sa spuneti, ca a deranjat pe cineva? Va veni in Romania si va prelua PSD-ul,” a spus Dana Grecu. Insa desemnarea Corinei Cretu ca presedinte al PSD va da de furca propagandei PSD, care va trebui sa explice cum o admiratoare a lui Soros, cel acuzat ca finanteaza protestele din Romania, a ajuns sa conduca partidul.

Well sure buddy, vine "un război"; în care veţi fi singuri, că doar nu credeţi că veţi găsi mulţi proşti care să-şi rişte binele lor pentru binele vostru; in fact, you'll be stunned how many (of us) are hating you "actively"
Acelaşi general, la baza Kogălniceanu, azi; o fi luat la rând "Flancul Estic"
  Generalul Robert Neller, Comandantul Corpului de puşcasi marini ai SUA, a avertizat toate trupele americane din Norvegia că „vine un război”. „Sper să mă înşel, dar vine un război ”, le-a spus generalul Robert Neller militarilor americani cantonaţi la o bază din Norvegia, în apropiere de orasul Trondheim (vest), în timpul unei vizite efectuate joi acolo.

Ce face Tudose, ori este cedare imagologică (înaintea celei efective, a majorităţii), ori este una dintre ultimele sale acţiuni ca premier PSD-ALDE
Nu pot fi exoneraţi cei care l-au trimis acolo şi (încă?) îl susţin: PSD-ALDE(-UDMR)
  Dar cum am spus și repetat de foarte multe ori, premierul Star Trek este și un premier dronă. Trimis la Guvern în misiune. Ceea ce înseamnă că păpușarul său cel mai probabil se află în altă parte decât în sediul din Kiseleff al Partidului Social Democrat. Și poate că, în această calitate, îi invită el pe liderii #Rezist la Palatul Victoria. Dacă așa stau lucrurile, atunci și solicitarea și acceptarea acestei întâlniri neobșnuite, atipice și aparent ilogice reprezintă o operație deliberată și inițiată de comun acord.

Tudose fraternizează sau Ca de la #sereist la #rezist
Tudose, complice cu ONG-urile din Reţeaua Soros. Le răspunde pozitiv chiar pe pagina lor Facebook, semn clar de "fraternizare cu inamicul".
  Am încetat să cred în posibila strategie prin care spui una ca să faci alta doar ca să păcălești forțe mai mari. Nu ține, n-ați dovedit eficiență în aproape 30 de ani, ori e falimentară ori sînteți vînduți, prefer să faceți ce spuneți că vreți să faceți, cu orice risc. Tudose nu e nici Sorge și cu atît mai puțin Cromwell, să vină altul, cum trebuie, rapid !
Nu va face decît să inflameze agitația, să o ajute să nu se fîsîie, să ofere pe tavă televiziunilor bugetare un pretext perfect și gras. Știe perfect asta, o face deliberat.
PSD mai are foarte puțin timp în care poate să scape de cozile de topor evidente și să-și aleagă o conducere românească, urmată apoi de un guvern nou, primul adevărat, sper, după cacialmalele Ponta-Grindeano-Tudosereilor.

Transilvania, "a no-go zone" pentru DNA?!
Corupţii de acolo nu-s doar corupţi "simpli", ci şi trădători, care "trebuie" să fie lăsaţi să acţioneze
  Astfel ca Emil Boc ramane singura „oaza de moralitate” desi a condus atata amar de vreme un guvern plin de penali, nenumarati ministri din subordinea sa fiind „tocati” in tot felul de dosare de catre procurorii anticoruptie. Procurori care, dupa cum demonstrau documentele prezentate de „National” in dezvaluirile privind Operatiunea „Volga Neagra” ajunsesera sa inchida dosarele deschise chiar de catre alte structuri teritoriale tot ale DNA, in spete in care numele lui Vasile Dancu si Ioan Rus apareau de acum nu ca „baieti rai”, ci drept eminente cenusii cu o influenta covarsitoare in Justitie. In fine, Arpad Paszkany nu doar ca s-a intors din Ungaria si il doare la basca, nimeni neindraznind sa-i mai puna vreo singura intrebare, dar a inceput sa arunce din nou cu zecile de milioane de euro pentru ca sa ajunga din nou campiona CFR Cluj. Ca sa nu mai vorbim ca „gasca Zurli” din jurul lui Rares Bogdan si Calin Mitica face ce combinatie vrea ea, ca nimeni nu se supara! Si uite cum nu unul, ci toate grupurile de la Cluj infloresc in „Capitala Transilvaniei”, in timp ce, in restul tarii, oamenii de afaceri romani continua sa blesteme ziua in care au investit fie si un leu intr-o tara unde statul paralel face si desface dupa propriile interese…  

Surogatul surogatelor: inventarea unor "Norme Organice" care ignoră două constituţii (pe cea din 1923 şi pe cea actuală)
Ultimul rege al României, din punct de vedere constituţional, a fost Carol al doilea; Mihai n-a fost încoronat, conform Constituţiei, şi nici nu are descendenţi direcţi de sex masculin cu pretenţii succesorale întemeiate; orice încercare de a nega aceste evidenţe este inutilă: avem de-a face cu o dinastie-surogat
  Titlurile Membrilor Casei Regale a Romaniei, precum si Ordinea de Succesiune sunt determinate de Normele Organice ale Casei Regale a Romaniei.

Ce zice ăsta e cam aşa: "Nomenklatura a mers (din decembrie '89) pe mâna Occidentului, şi şi-a luat ţeapă, acum 'ar trebui' să plece de la butoane"
Dar nu, nu "noi" ar trebui să preluăm controlul; deşi n-o spune clar, autorul (fost ofiţer SRI) dă de-nţeles că ar trebui să ne mulţumim cu o evoluţie "în cadru european" (= colonial); remarcaţi sofismul: "eram aserviţi... înainte de 'aderări', nu acum"
   Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu și Kelemen Hunor sunt oamenii politici pe care armata celor treisprezece maimuțe i-a delegat, alături de susținătorii lor, să se achite de sarcina de a transforma din nou România într-un stat aservit, așa cum s-a întîmplat până la aderarea la NATO și la Uniunea Europeană.

"Dacă ruşii au inventat/promovat expresia 'colonie' (pentru a descrie interacţiunea României cu Occidentul), atunci le faci jocul dacă o iei în serios"
Expresie care tocmai de-aia "prinde", fiindcă ASTA FACE Occidentul aici (dezindustrializare, destructurare, subminare); cam ce făcea CÂNDVA "Rusia" (URSS) 
  Radu Magdin: „Colonia România” este narativul de bază al propagandei ruse în țara noastră

Cum se disimulează trădătorul ăsta, să pară patriot...
Atât poate PSD, să recurgă la trucuri de-astea ca ale lui Emilian Pavel, semnatar al Manifestului Spinelli (care cere desfiinţarea statelor naţionale şi crearea "Federaţiei Europene")
  Uniunea Europeană nu ne este șef, stăpân, sau profesor. Noi, la fel ca Germania sau ca orice alt Stat Membru, suntem Uniunea Europeană! Dacă politicienii români din Opoziție nu vor reuși să înțeleagă acest lucru, dacă se vor uita mereu de jos în sus la partenerii noștri, vor ține România la statutul de țară periferică, secundară, lipsită de soluții pentru ea însăși. În opinia mea, această gudurare permanentă în așteptarea unor pomeni declarative din Vest, nu este altceva decât rezultatul propriei lor incompetențe, a lipsei de idei și, în esență, a superficialității și a nepriceperii lor atunci când vine vorba despre România.

Jigodiile se cultivă reciproc: Radu Tudor şi Mircea Diaconu
Diaconu, alt "semnatar Spinelli" dar care şi-a retras semnătura; să pară mai credibil ca "neopăşunist" (chiar naţionalist, n-a îndrăznit să se dea...)
  Maestrul Mircea Diaconu, europarlamentar independent din partea României, s-a născut în comuna Vlădești din județul Argeș. Familia sa are o tradiție de peste 100 de ani în părțile locului, iar povestea acestui secol este fascinantă.

Dac-am ajuns să-l apreciem pe prens Nicholas înseamnă că suntem mai defecţi decât au ieşit analizele
O avea "cotă", dar ea e umflată ca şi-n cazul Iohannis; Pieleanu e de-al Sistemului, nu ştiu de ce nu se debarasează de el "ăilalţii"
  Surse din anturajul PNL, de pildă, spun că la sfârșitul lui noiembrie prințul Nicolae era aproape de președinte la capitolul încredere. Cu mult peste liderii PSD. În schimb, în sondaje apare, din când în când, Margareta.
O altă sursă, din zona PSD, spune că Pieleanu a vrut, la ultima măsurătoare, să dea și cifrele lui Nicolae, pentru a-l mai umbri puțin pe Iohannis. Numai că sondajul a ajuns la Dragnea. Care a luat foc.
Cine din România nu-l vrea pe acest băiat?

Un general activ (ne-român) se implică în politică, făcând propagandă monarhistă
De parcă organizarea "funeraliilor regale" nu tot asta a fost, dar exista măcar falsul alibi "este ordin, o fac din raţiuni de stat"
  Directorulul Casei Regale, Ion Tucă, și generalul Gelaledin Nezir au anunțat că vor să lanseze un album cu cele mai impresionante 96 de fotografii de la funeraliile Regelui Mihai, persoanele care au făcut o poză în perioada 5-16 decembrie fiind invitate să se înscrie în acest proiect.

Fox News’s Jesse Watters: Mueller Is ‘Basically’ the Democrats’ 2020 Presidential Nominee
  “It seems like Mueller’s basically the Democrat candidate for president,” Watters said. “He’s the only person that can stop Donald Trump’s reelection. And the Democrats are putting all their eggs in the Mueller basket and if he clears everybody else after this, they have nothing.”

Justin Trudeau On Returning ISIS Fighters: They'll Be An 'Extraordinarily Powerful Voice' For Canada

  "We know that actually someone who has engaged and turned away from that hateful ideology can be an extraordinarily powerful voice for preventing radicalization in future generations and younger people within the community,” he told the news network.

Trump administration to snap ties with Palestinians, no peace plan, no more monetary aid
  The White House has decided to quietly withdraw from all its ties with the Ramallah-based Palestinian Authority and Mahmoud Abbas.
DEBKAfile’s exclusive sources report that the Trump administration has resolved to scrap all ties with the Palestinian leadership in retaliation for its campaign against US President Donald Trump and his Jerusalem policy. Several warnings to Mahmoud Abbas (Abu Mazen) of what was in store if he did not desist from castigating the US president fell on deaf ears.

What “Consensus” Is Pope Francis Talking About?
  The money quote is here: “The consensus reached by Catholics and Orthodox on certain fundamental theological principles regulating the relationship between primacy and synodality in the life of the Church in the first millennium can serve to evaluate, even critically, some theological categories and practices which evolved during the second millennium in conformity with those principles. Such consensus may enable us a common way of understanding the exercise of the ministry of the Bishop or Rome, in the context of synodality and at the service of the communion of the Church in the present context.”

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: