18 iulie 2017

Uite unu' care chiar FACE


(Sunt sceptic, având în vedere... multe


PETITIE IN ATENTIA PROCURORULUI GENERAL AL ROMANIEI

Prin prezenta petitie, numitul Primo Laurentiu, cetatean roman si presedinte al Miscarii Meritocrate, va solicit, impreuna si in numele a “n” cetateni romani conform listei anexate prezentei, sa va autosesizati cu privire la declaratiile domnului Roger Stone, consilier al presedintelui SUA, Donald Trump, in legatura cu activitatile extremiste si anti romanesti ale numitului George Soros si ale ONG-urilor romanesti sustinute, sponsorizate sau finantate de catre acest individ in Romania.
Avind in vedere afirmatiile consilierului Roger Stone, consider nu doar oportuna ci si imperativ necesara deschiderea unei anchete in urma careia, in cazul in care se vor confirma afirmatiile susnumitului consilier al presedintelui SUA, sa fie trase la raspundere organizatiile extremiste dovedite a fi fost finantate de catre George Soros si de asemenea sa fie tras la raspundere acest individ impreuna cu persoanele ce l-au sprijinit in actiunile orientate impotriva Romaniei.
Va mai solicit sa va autosesizati cu privire la declaratiile publice facute de catre Sebastian Ghita cu privire la subordonarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi si a fostului sef SRI, Florian Coldea, sefului agentiei CIA pe Romania. Subordonarea unor institutii de forta ale statului roman unui serviciu de informatii strain, chiar si prieten (de conjunctura), reprezinta conform legii, o grava fapta de tradare nationala !
Anexez prezentei, inregistrarile cu afirmatiile numitilor Roger Stone si Sebastian Ghita precum si lista celor “n” cetateni romani sustinatori ai prezentei petitii.


In speranta ca prin actiunile dumneavoastra veti infirma banuielile ce planeaza ca si dumneavoastra ati fi controlat prin santaj de catre interpusii lui George Soros, va multumesc anticipat.
Laurentiu Primo

http://meritocratia.ro/petitie-in-atentia-procurorului-general-al-romaniei/

4 comentarii :

Riddick spunea...

PETITIE IN ATENTIA PROCURORULUI GENERAL AL ROMANIEI

https://www.youtube.com/watch?v=86gfzy_w3bU

https://www.youtube.com/user/meritocratiaromania/videos

Gabriel spunea...

Ce face? Nu are nicio valoare juridica petitia aia online, iar o simpla poveste la televizor nu-mi vine a crede ca ar putea declansa o actiune penala. Un cetatean pe nume Stone si-a spus niste pareri, atat.
Mai degraba, am impresia ca meritocratia asta isi face un pic de marketing, tot se plang de lipsa de adepti.
Apropo: chiar il cheama Primo? Imi face impresia unui pseudonim.

Riddick spunea...

Am anumite rezerve vis-a-vis de Primo (sic! aşa-şi zice, habar n-am dar dacă e trecut aşa în petiţie, o fi real).

Meritul ar fi că a punctat chestiunea şi aşteaptă răspuns oficial. Aş vrea şi interpelări parlamentare după vacanţa parlamentara, pe acelaşi subiect.

Riddick spunea...

"În online"? Probabil chiar o fi expediat-o (print sau online pe mail "validat"), altfel... e circar.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Leonard Orban, 2011: "Guvernele europene, deci şi cel român, vor avea în viito­rul nu foarte îndepărtat competenţe din ce în ce mai mici în materie de regle­mentări în domeniul economic, deci şi o marjă de manevră din ce în ce mai redusă. Bugetele naţionale vor fi avizate de Bruxelles. Parlamentul va trebui să ţină seamă de aceste opinii. Şefii de state îşi vor asuma angajamente punctuale pe domeniul economic. Iar apariţia unui guvern al Uniunii Europene, în adevăratul sens al cuvântului, care să gestioneze politica economică şi fiscală este inevitabilă. În faţa competiţiei dure a Asiei şi Americii, Europa va trebui să-şi aleagă un guvern unic, altminteri riscă să-şi piardă influenţa. O pierdere a influenţei ar însemna o lovitură extrem de dură pentru fiecare cetăţean pentru că pierderea influenţei echivalează cu scăderea drastică a nivelului de trai. Eu nu văd o altă soluţie decât un guvern european."


Postări populare (nu P.P.E. !):