02 iunie 2017

Trumpe, schimbă-i p-ăştia ASAP


(As Soon As Possible)

Acum este (ora postării) 11:40 A.M. Trump a anunţat în direct ieşirea SUA din Acordul de la Paris privind încălzirea globală în urmă cu 13 ore. Ambasada lui Obama de la Bucureşti, menţinută în aceeaşi formă de Administraţia Trump, "n-a aflat nimic". Penultima postare precede anunţul lui Trump cu 7 ore şi este urmată după 19 ore de o postare "de chichi". La 12 ore după anunţul lui Trump, evenimentul... nu exista. "Nu ştiau" nici că va urma o declaraţie în direct (n-au anunţat-o), şi "nu au aflat până acum" despre ce subiect important a fost vorba. Să vedem cât mai ţine cioaca, cât mai stă Klemm p-aci. Posibil totuşi să apară la pagina Facebook U.S. Embassy Bucharest o relatare despre subiect. Dar mai importantă este reţeta rapidă cu ciuperci la tigaie...


Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Mihai Giurgea ("Capitalism pe pâine")
2012: "Oamenii au început să-şi dea seama că societatea trebuie condusă nu de popor, ci de un sector privat puternic. Minciunile penibile ale bătrânilor politruci nu mai țin – decât poate la popoare inferioare, cerșetoare, socialiste. Ca grecii sau, poate, românii. Dar aceste popoare vor fi șterse din istorie. Cadavrul lor deja a început să miroasă."
2014: "Îmi convine şi că România a devenit colonie germană: că sub conducere românească, m-au furat cu toții 20 de ani!"
2014: "România NU MAI E sub controlul politicienilor români. România nu mai e nici măcar sub controlul poporului român (lucru care pe mine, personal, mă bucură foarte tare!). România e condusă în clipa asta dintr-un oraş numit Washington. Nu din oraşul Bucureşti."

Postări populare (nu P.P.E. !):