Ce ipocrizie, să remarci că PSD-ALDE nu mai au majoritate parlamentară fără sprijinul grupului minorităţilor naţionale*, şi în acelaşi timp să aştepţi ca tot un... minoritar (Iohannis) să înjghebeze o majoritate fără PSD-ALDE, din "oaste de strânsură".

* la moţiune n-au votat şi "disidenţii" din PnL, dar la votul de învestitură s-ar "arăta"

© my angry rants

02 iunie 2017

Trumpe, schimbă-i p-ăştia ASAP


(As Soon As Possible)

Acum este (ora postării) 11:40 A.M. Trump a anunţat în direct ieşirea SUA din Acordul de la Paris privind încălzirea globală în urmă cu 13 ore. Ambasada lui Obama de la Bucureşti, menţinută în aceeaşi formă de Administraţia Trump, "n-a aflat nimic". Penultima postare precede anunţul lui Trump cu 7 ore şi este urmată după 19 ore de o postare "de chichi". La 12 ore după anunţul lui Trump, evenimentul... nu exista. "Nu ştiau" nici că va urma o declaraţie în direct (n-au anunţat-o), şi "nu au aflat până acum" despre ce subiect important a fost vorba. Să vedem cât mai ţine cioaca, cât mai stă Klemm p-aci. Posibil totuşi să apară la pagina Facebook U.S. Embassy Bucharest o relatare despre subiect. Dar mai importantă este reţeta rapidă cu ciuperci la tigaie...


Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Horia-Roman Patapievici, 2009: "Ei bine, teza mea este că Parlamentul European, care funcţionează mai degrabă ca un club de influenţare şi de lobbying decât ca un parlament obişnuit, e chemat să joace, pentru viitor, rolul corpului politic absent. Rolul său îmi pare a fi acela de a forma o comunitate politică provizorie, în vederea realizării treptate a comunităţii politice permanente, care, în proiect, ar fi demosul european. Parlamentul European este, prin urmare, un fel de corp politic european avant la lettre: în el, aşa zicând, se experimentează in vitro poporul politic european".

Postări populare (nu P.P.E. !):