02 iunie 2017

Trumpe, schimbă-i p-ăştia ASAP


(As Soon As Possible)

Acum este (ora postării) 11:40 A.M. Trump a anunţat în direct ieşirea SUA din Acordul de la Paris privind încălzirea globală în urmă cu 13 ore. Ambasada lui Obama de la Bucureşti, menţinută în aceeaşi formă de Administraţia Trump, "n-a aflat nimic". Penultima postare precede anunţul lui Trump cu 7 ore şi este urmată după 19 ore de o postare "de chichi". La 12 ore după anunţul lui Trump, evenimentul... nu exista. "Nu ştiau" nici că va urma o declaraţie în direct (n-au anunţat-o), şi "nu au aflat până acum" despre ce subiect important a fost vorba. Să vedem cât mai ţine cioaca, cât mai stă Klemm p-aci. Posibil totuşi să apară la pagina Facebook U.S. Embassy Bucharest o relatare despre subiect. Dar mai importantă este reţeta rapidă cu ciuperci la tigaie...


Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Traian Băsescu, 2011: "Am făcut o trecere în revistă legată de problemele Uniunii Europene şi eu am susţinut nevoia unei mult mai puternice integrări şi nu mă jenez să reiau teza nevoii de a crea Statele Unite ale Europei. Mai mult, am subliniat faptul că nu avem timp de tergiversări şi calendarul unor decizii importante trebuie să fie foarte strâns".

Traian Băsescu, 2011: "Clasa politică este incorectă în Europa de la căderea comunismului, de 20 de ani. Oamenii politici europeni nu au ştiut când să se oprească şi şi-au îndatorat statele pentru a creşte pensiile, salariile, programele sociale. Soluţia în momentul de faţă în Europa este o integrare - Statele Unite ale Europei. Nu poţi să faci politică fiscală când politicile fiecărui stat sunt diferite".

Traian Băsescu, 2011: "Din păcate, întârzierea nu va folosi nimănui. Nu putem lăsa această misiune următoarei generaţii de politicieni. Trebuie să avem curaj s-o facem acum şi să începem să vorbim despre Statele Unite ale Europei. Dar nu numai să vorbim. Trebuie să le proiectăm şi să avem forţa politică, fiecare la noi acasă, să convingem cetăţenii că aceasta este soluţia".

Postări populare (nu P.P.E. !):