13 aprilie 2017

"Trump joacă la cacealma ca să învingă adversarul ca la judo, folosindu-i forţa împotriva lui". Sorry but I don't buy this.


Alex Jones încă-i mai acordă the benefit of the doubt:


Alungând colaboratori precum Flynn şi Bannon şi ţinând în jur unii precum "ginerele Goldman-Sachs" Jared Kushner, Trump nu are cum să "livreze" ce aşteaptă conservatorii din partea lui. Îl şi văd pe ambasadorul lui Obama (Hans Klemm, menţinut la post de Trump) salutând parada gay de la Bucureşti, peste vreo două luni.

3 comentarii :

Riddick spunea...

Alex Jones: Is Trump Selling Us Out? Must See

Alex Jones breaks down what's really happening with Donald Trump and whether or not he's betraying his principles.

https://www.youtube.com/watch?v=R_9oTiYh5ZI

https://www.youtube.com/user/TheAlexJonesChannel/videos

Gabriel spunea...

La fel ca şi politicienii noştri, Trump este prizonierul "statului de drept". Cred că am mai scris că, dacă face ce a spus în campanie, în special în privința detensionării cu Rusia, va fi demis. Democrația este moartă peste tot, politicienii au greşit când, din varii motive, au cedat "instituțiilor" mult prea mult din prerogativele lor, acordate de electorat. Acum nu se mai poate da înapoi, dovadă capitularea rapidă a lui Trump.

Riddick spunea...

Nu mai cred în capitulare, ci în simulare (din partea lui Trump, înainte de câştigarea mandatului). Simpla existenţă a "ginerelui Goldman-Sachs" (Jared Kushner, acum mâna lui dreaptă "oficială") ar fi trebuit să alarmeze. Vorba unui personaj din "Cronica de familie" a lui Petru Dumitriu, "Monsieur, il y a des malheurs qu'il n'y faudrait pas avoir". Când respinge scuzele unui alt personaj, care invocă o greşeală tehnică (de tipar) la apariţia unui text în revista sa mondenă, care ridiculiza nevasta primului personaj. Gen "Hebe? Calici?" din schiţa caragealiană "High Life" (se certau pe franţuzeşte, la salonul monden).


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: