Ce ipocrizie, să remarci că PSD-ALDE nu mai au majoritate parlamentară fără sprijinul grupului minorităţilor naţionale*, şi în acelaşi timp să aştepţi ca tot un... minoritar (Iohannis) să înjghebeze o majoritate fără PSD-ALDE, din "oaste de strânsură".

* la moţiune n-au votat şi "disidenţii" din PnL, dar la votul de învestitură s-ar "arăta"

© my angry rants

29 ianuarie 2017

Europa n-a vrut să apară România, ci "Moldo-Vlahia"
Mircea Dogaru (de la minutul 28), senzaţional:

Horea era (mason) rozicrucian, din aceeaşi lojă cu împăratul Iosif al II-lea, cu care se aliase împotriva confederaţiei lojilor masonice (şi împotriva nobililor, care se opuneau reformelor dorite de împărat). Conducătorii răscoalei erau Horea, "contele de Salis" şi cu Crişan comandant militar, Cloşca era doar şeful gărzii lui Horea. "Ţăranul analfabet" Cloşca enunţă nişte expresii care vor apărea abia după patru ani în Declaraţia Drepturilor Omului şi ale Cetăţeanului, însă cuvintele lui au fost consemnate (scrise) de un ofiţer german cu care discutase (limba germană era limbă oficială). Contele de Salis avea misiunea să ridice tot aurul imperial din Transilvania (nevărsat la tezaur din ordinul lui Iosif al II-lea timp de doi ani), aur cu care s-a finanţat Revoluţia Franceză de la 1789.


De la minutul 42, despre planuri insurecţionale "ale forţelor oculte", pentru răsturnarea guvernelor Ponta şi Grindeanu:


Prima dată au apărut forţe organizate la momentul alegerilor prezidenţiale din 2014, când se falsifică rezultatul şi Ponta este forţat (şi sfătuit de consilieri) să se declare învins, în caz contrar urmând ca Bucureştiul "să ia foc".

2 comentarii :

Riddick spunea...

TREZESTE-TE GHEORGHE, TREZESTE-TE IOANE 2017.01.26

https://www.youtube.com/watch?v=IbYdSyw7imA

https://www.youtube.com/channel/UCWtYfI4WDxjjOmepETLkO2Q/videos

Riddick spunea...

Emperor Francis I by a patent dated Vienna, 12 March 1748, created Peter de Salis, together with his descendants, Count of the Holy Roman Empire

https://en.wikipedia.org/wiki/Count_de_Salis-Soglio


Lorsqu'aux xvi et xvii siècles la confrontation entre la Maison d'Autriche et la France des Valois (Troubles des Grisons (de)) fit des cols suisses alpins et de la disponibilité en mercenaires un enjeu géopolitique majeur, les deux couronnes s'efforcèrent de gagner la faveur des familles aristocratiques des Grisons. Les Salis optèrent pour le camp franco-vénitien et entraînèrent avec eux la majorité de leurs concitoyens. Au xviiie siècle les Salis formaient la plus respectée de la république des Grisons et sa puissance économique et politique ne prit fin qu'avec la Révolution française.

En 1582, 1588, 1632 et 1766, les membres des lignées jumelles de Grüsch, de Marschlins, Maienfeld, Seewis et de Soglio, issues de la branche gubertine, obtinrent successivement les titres de barons d'empire, en 1694 puis 1748 celui de Comtes du Saint-Empire et en 1777 celui de comtes français, en 1815 celui de jonkheer puis (en 1822) de baron des Pays-Bas et de Prusse avec l'autorisation de faire figurer le nom de leur lignage. Les Salis-Samedan issus de la lignée johannique obtinrent en 1913 le titre de baron (Freiherr) de l'empire d'Autriche-Hongrie.

https://fr.wikipedia.org/wiki/Maison_de_Salis


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Horia-Roman Patapievici, 2009: "Ei bine, teza mea este că Parlamentul European, care funcţionează mai degrabă ca un club de influenţare şi de lobbying decât ca un parlament obişnuit, e chemat să joace, pentru viitor, rolul corpului politic absent. Rolul său îmi pare a fi acela de a forma o comunitate politică provizorie, în vederea realizării treptate a comunităţii politice permanente, care, în proiect, ar fi demosul european. Parlamentul European este, prin urmare, un fel de corp politic european avant la lettre: în el, aşa zicând, se experimentează in vitro poporul politic european".

Postări populare (nu P.P.E. !):