22 aprilie 2016

Şi totuşi, ăştia încă îl mai creditează pe MM ca fiind "naţionalist"...


NapocaNews ("Rușine Cotidianul și blogerilor naționaliști! Cum au căzut în cursa unei candidaturi cu final anunțat"):
[...] Un sfat pentru toți patrioții de serviciu: cand mai vedeți un candidat, fie și el unul cu istoria și prestanța incontestabilă a lui Marian Munteanu, lansat de Rareș Bogdan la Realitatea TV și pus pe listele electorale unui partid care a spoliat și distrus această țară din 1990 încoace, calmați-vă, faceți un duș rece și încercați să vă puneți mintea la contribuție, nu să vă manifestați ca niște maimuțoi în călduri. Nu de alta, dar faceți de râs și aruncați în ridicol și puțina demnitate pe care o mai are mișcarea naționalistă din România. 
"Mediul, e mesajul". Nu ?

5 comentarii :

Anonim spunea...

Eu tot nu stiu cine are dreptate in povestea cu MM. Am citit zilele astea zeci de articole in care barbosul e infierat cu minie neomarxista, dar nu am gasit nici o singura DOVADA ca e securist, legionar, corupt, mafiot etc., ci doar aluzii, insinuari, etichetari, o multime de figuri de stil extreme si tot soiul de formulari apocaliptice cu ochii iesiti din orbite.

Se pare ca psihopatii anti-crestini si anti-romani nu au nici macar un rahat de dovada de nivelul asta:
http://i.imgur.com/fHegU8m.jpg

Acuzatia ca a fost membru PCR si sef la studenti e de tot risul dupa 25 de ani cu Iliescu, Constantinescu si Basescu - presedinti, Petre Roman - primministru, Andrei Plesu - multiministru etc.

Mi se pare ca exista ceva legi pe baza carora aspirantilor la functii publice li se poate bara accesul pe listele de vot in caz ca au ceva bube. De ce nu s-au adresat neomarxistii ghedesisti s.c.l. sorosiste unui avocat caruia sa-i puna pe masa dovezile ca MM nu e kosher si-apoi sa-l lase sa-si faca meseria si sa-l deraieze pe legionarul comunisto-securist, xenofob, bigot si corupt?!

Fara dovezi palpabile impotriva lui, atita timp cit dpdv legal omul are dreptul de a alege si de a fi ales, tot circul asta e atit si nimic mai mult: circ de impresionat politicienii de doi bani.

=== TORLAND ===

P.S. O stire "SUPER" de acum o ora:

TURKEY'S Islamist government has stepped up its war on Christianity by seizing all the churches in one city and declaring them state property.
By Nick Gutteridge
PUBLISHED: 00:01, Fri, Apr 22, 2016 | UPDATED: 00:28, Fri, Apr 22, 2016

http://www.express.co.uk/news/world/663089/Islamist-Turkey-Erdogan-seize-Christian-churches-Diyarbakir-persecution-state-property

Iar Romania ii da turcului loc de mega moschee in Bucuresti!!!

Riddick spunea...

MM nu avea ce căuta, naționalist fiind, la PnL. Nu se poate.

Știrea a ajuns si in Romania: http://www.napocanews.ro/2016/04/6-biserici-crestine-nationalizate-de-premierul-turc-erdogan-care-vrea-mega-moschee-la-bucuresti.html

Anonim spunea...

Evident ca ala nu e partid, cu atit mai putin NATIONAL si LIBERAL, care accepta sa fie condus de o pupaza si de un fost militian fesenist, ci o adunatura de paraziti viciosi. Dar chestia e veche. Neantul guraliv Crin Antonescu a fost mai rasarit decit madame Burghiu? Doar pentru legea 217/2015 ("legea Crin Antonescu"), fara sa ne mai intereseze si alte crime, ticalosul asta merita tratat la fel ca Ceausescu la Tirgoviste. Impreuna cu toti cei care au votat-o, inclusiv presedintele care a semnat-o.

Radu Campeanu, Tariceanu, Patriciu etc. au fost mai rasariti?

Ori penibilul Quintus, un prost gramada, care le e, mi se pare, presedinte de... onoare (asta e bascalia suprema din partea celor care au lucrat la distrugerea PNL din interior si din exterior).

Ai vazut asta?
https://youtu.be/zFFbpq5Kq1w

Asa ca, ai dreptate sa zici ca un nationalist vertical nu ar bate niciodata palma cu adunatura asta de-si zice PNL. Dar faptul ca MM a batut, totusi, palma cu ei nu il face, IMPLICIT, nici legionar, nici securist, nici celelate chestii care s-au spus despre el fara nici o dovada, nici unealta serviciilor in scopuri diversioniste. Desi nici nu le exclude. Dar ar putea sa insemne foarte bine doar miopie politica, mediocritate intelectuala, naivitate etc.

E evident ca MM nu e un nationalist de anvergura (daca chiar e nationalist) si nici nu a demonstrat calitati de politician in ultimii 25 de ani.

Dar el e doar unul singur si toate astea nu ar avea mare importanta. Problema e ca in Romania nu a existat nici un singur partid nationalist serios in ultimii 25 de ani, ba nici macar un politician despre care sa poti sa spui asa ceva.

Exista citiva oameni luminati, mai ales prin universitati, insa nu se implica in politica. Neincrederea reciproca traditionala, lipsa de coeziune si de unitate dintre romani, atomizarea (razboiul fiecaruia impotriva tuturor) ii fac sa-si vada de propriile vieti, de familiile lor si cam atit. Macar de-ar scrie, dar nici asta nu prea o fac.

Asa ca nu e de mirare ca tara e condusa in continuare din umbra - de servicii si din exterior - de aliatul strategic si de sovietul bruxellez.

=== TORLAND ===

Riddick spunea...

Antonescu a mimat cel mai bine, până la spargerea USL. Am sesizat şi acceptarea de către USL - încă din opoziţie, mai 2012 - a ratificării Tratatului Fiscal European (adică, A AUSTERITĂŢII), cât şi a revenirii la cvorumul de 50% la validarea referendumurilor (de altfel, NORMAL), votat de parlament şi promulgat IMEDIAT de preşedintele interimar Antonescu, eşuînd astfel în mod PLANIFICAT debarcarea lui Băsescu (mimarea conflictului, spre a nu se ridica o opoziţie REALĂ). Faptul că aproape întreg partidul - minus ALDE/Tăriceanu - a acceptat un puci gen "23 august 1944, întoarcerea armelor" mă face să cred că a fost o comandă externă, la care a consimţit şi PSD: USL era mult prea mare, românii "nu aveau voie" să îşi facă ei majoritatea parlamentară direct, prin alegeri, scenariul presupune negocieri postelectorale - cum "să dai puterea" direct în mâna bizonului ?

Bine ai sintetizat:

Problema e ca in Romania nu a existat nici un singur partid nationalist serios in ultimii 25 de ani, ba nici macar un politician despre care sa poti sa spui asa ceva.

Exista citiva oameni luminati, mai ales prin universitati, insa nu se implica in politica. Neincrederea reciproca traditionala, lipsa de coeziune si de unitate dintre romani, atomizarea (razboiul fiecaruia impotriva tuturor) ii fac sa-si vada de propriile vieti, de familiile lor si cam atit. Macar de-ar scrie, dar nici asta nu prea o fac.

Asa ca nu e de mirare ca tara e condusa in continuare din umbra - de servicii si din exterior - de aliatul strategic si de sovietul bruxellez.


Să vedem ce va face Forţa Naţională (site în construcţie, fortanationala.ro), din familia ENF - "Le Pen".

Riddick spunea...

Văzusem clipul cu Quintus, acum mi l-am reamintit.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: