04 aprilie 2016

Am dormit atâţia ani, deci nu-i de mirare c-au "tras pe noi"

 
Uneori mă mir că nu-i încă şi mai rău de-atât. Ar răbda, turma, n-am niciun dubiu.

O vreme ne-au zis că o ducem rău din cauza "moştenirii ceauşiste". Apoi, din cauza "lipsei de reforme, de privatizări". Mai apoi, fiindcă "nu suntem destul de productivi" - de parcă ar putea aceiaşi salariaţi produce de 4-5-6 ori mai mult, spre a le creşte de tot atâtea ori salariile, până la "media UE". Acum nu prea ne mai "promit" nimic, doar amintesc despre programe de convergenţă, cu orizonturi de timp din ce în ce mai neclare.

“În capitalismul din România actuală, capitalul ia vreo 60% din PIB. Muncii îi rămâne doar 40%! O asemenea proporţie odioasă este specifică doar periferiilor coloniale celor mai de jos şi nu există în altă parte în Europa!” (Ilie Şerbănescu)

Fluierul:

Românii sclavii Uniunii Europe: Eurostat: Costul cu mâna de lucru este de cinci ori mai mic în România decât în UE în timp ce prețurile sunt la fel sau mai mari ca în Europa de Vest.

Nota Redacției:


Nu poți să aliniezi costul produselor și al utilităților în Uniunea Europeană, DAR să nu aliniezi salariile, decât dacă vrei să ții țări ca România și ca Bulgaria în SCLAVAGISM și să ai "SCLAVI pe plantație pentru multinaționale", aici la periferia Uniunii Europene


Nu există nici un motiv economic ca nivelul salariilor să fie ținut la valori de MIZERIE, decât nivelul uriaș al profiturilor multinaționalelor care-i țin pe români în sclavagism. Atenție multe din profiturile afișate de multinaționale sunt mici pentru că sunt sifonate către firmele mamă sau către alte firme intermediare din paradisuri fiscale.


Toate Salariile din România ar putea fi crescute de mâine cu 60%. Efectul? Profitul Multinaționalelor s-ar alinia la MEDIA Uniunii Europene, în loc să fie la nivelurile cele mai înalte așa cum sunt acum. Doar profiturile băncilor din România au fost de două ori mai mari în 2015, în procente, față de media profiturilor bancare din Uniunea Europeană.


Faptul că românii sunt exploatați ca niște SCLAVI la ei în țară, e în primul rând vina guvernanților care nu vor să fixeze salarii minime DECENTE pentru fiecare ramură de activitate.


Atenție: Nu mai votați cu cei care au fost deja la putere și nici cu cei care provin din rândul ONG-urilor lui Soroș.




Cele mai scăzute costuri cu forța de muncă sunt în Bulgaria și România, cele mai mari în Danemarca și Belgia. 

În 2015, costurile medii ale forței de muncă pe oră pe întreaga economie (cu excepția agriculturii și administrației publice) au fost estimate la 25,0 € ca medie în Uniunea Europeană (UE) și la 29,5 € ca medie în zona euro.
 
Cu toate acestea, această medie conține decalaje semnificative între statele membre ale UE.

Cele mai mici costuri de muncă orare sunt înregistrate în Bulgaria (4,1 €), România (€ 5,0), Lituania (6,8 €), Letonia (€ 7.1) și Ungaria (7,5 €), iar cele mai mari în Danemarca (€ 41,3), Belgia (€ 39,1), Suedia (€ 37.4), Luxemburg (€ 36.2) și Franța (€ 35.1). 

În industrie, costurile forței de muncă pe oră, au fost în medie de € 25.9 în UE și de 32.3 € în zona euro, iar costurile medii în servicii de 24.9 € și 28.6 €, în timp ce în construcții au fost de € 22,4 și 25,8 €. 

În economie, în principal în zona non-business (excluzând administrația publică), costurile forței de muncă pe oră au fost în medie de 25,1 € în UE și 29,4 € în zona euro în 2015. 

Costurile forței de muncă sunt formate din salarii și salarii și costurile non-salariale, cum ar fi contribuțiile sociale ale angajatorilor. 
 
Ponderea cheltuielilor non-salariale din întreaga economie a fost de 24,0% în UE și de 26,0% în zona euro, variind de la 6,6% în Malta până la 33,2% în Franța. 

Aceste estimări pentru anul 2015 provin dintr-un articol publicat de Eurostat, biroul de statistică al Uniunii Europene. 

întreprinderile care au furnizat date sunt cele care au 10 sau mai mulți angajați și se bazează pe datele "Anchetei asupra Costului Forței de Muncă pentru Anul 2012", care sunt extrapolate prin "Indicele Costului Forței de Muncă".

Costurile orare de muncă pentru întreaga economie - mai puțin bugetarii şi agricultorii - Atenție costurile cu Forța de Muncă sunt mai mari decât Salariile Brute, pe care le includ. 

 


sursa: ec.europa.eu/eurostat

Cum a MANIPULAT MIZERABIL massmedia de la noi


În loc să zică că românii și bulgarii sunt plătiți ca VAI DE MAMA LOR, presa progresistă de la noi a prezentat statistica mișelește, informând că cea mai mare creștere a costului cu forța de muncă din UE a avut loc în România, acolo unde costul forței de muncă a crescut cu 8,2% în 2015 față de 2014.

În realitate, costul forței de muncă a crescut cu "fantastica" cifră de 1 leu și 7 bani. Dar dacă aplici procente la NIMICURI creșterea poate fi astronomică și poți păcăli și manipula lumea cu ea anunțând "o creștere de 8,2%

Ca un exemplu dacă ai 0,1 EU salar și "ți se dublează" adică "îți crește cu 100%" obții 0,2 EU salar adică salariul îți crește cu 0,1 EU

Dacă însă ai 100 EU salar și îți crește cu doar 1% obții un salar de 101 EU adică salariu îți crește cu 1 EU.

Adică, deși ai avut o mărire de doar 1% la cei 100 eu, salariul ți-a crescut de 10 ori mai mult (mai exact cu 1000%) decât i-a crescut celui care a avut o creștere de 100% pornind de la un salar de 0,1 EU.

Înțelegeți cum ne manipulează PRESA SISTEMULUI?

Citiți și cum românii vor rămâne sclavi la ei în țara și sub ce pretexte salariul minim nu se va mări în 2017 : FMI ȘI MINISTRUL Anca Dragu, FOST şi el funcționar FMI, cer ca Sclavii Români să rămână Sclavi în propria lor Țară. Ministrul Anca Dragu: Experţii FMI recomandă amânarea introducerii de noi măsuri de relaxare fiscală

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: