16 noiembrie 2014

Spălaţi-vă cu alogenul vostru pe cap, care-o fi - ori mongoloidul, ori krautul


Nu-mi mai cereţi mie să particip la mascarade, care l-am votat pe Geolog (deşi nu l-am simpatizat niciodată !), care am votat contrar consemnului ongist la turul doi în 2000 (şi niciodată cu FSN/FDSN/PDSR/PSD !), şi l-am votat pe Simulantul Hăhăit în 2004 TOCMAI pentru fraza "au venit să-şi ia tainul" (şi apoi tainul a continuat nestingherit).

GATA ! Până când această "rotativă" între facţiunile aceleaşi haite care distruge România ? Nu-i vedeţi cum se recompun mereu după campanii, de s-a găsit unanimitate şi la falsificarea referendumului constituţional din 2003, şi la aderarea la UE, şi la ratificarea Tratatului de la Lisabona (fără referendumuri, la acestea două), şi la re-realegerile lui Isărescu, şi la legiferarea vânzării pământului către străini, şi la ratificarea acordurilor cu FMI ? Şi la multe alte trădări, cea mai periculoasă şi care este în pregătire fiind regionalizarea ("revizuirea Constituţiei").

Cum să am vreo încredere în partidul care preia "masa succesorală" şi cadrele PCR şi face exact contrariul a ceea ce afirmă, dezindustrializând şi devalizând statul român, şi care promovează agende ateiste, globaliste, mascând manevra cu lozinci pseudonaţionaliste ?

Cum să am vreo încredere într-un partid "de dreapta" care este afiliat la PPE, cu atât mai mult cu cât acesta are iniţialele PnL, care înseamnă colaboraţionism cu "Casa Regală", apoi cu PCR, FSN şi PSD, şi jaful de decenii al oligarhiei "naţionale" care şi-a căutat justificarea sub masca "creării statului modern român" ?

Nicio discuţie serioasă pe programe şi pe principii, pe priorităţi, pe obiective naţionale, după campania de la alegerile europarlamentare unde în loc de dezbateri am avut circ Băsescu-Ponta. Ceea ce arată - da, domnilor ! da ! - că facţiunile haitei au aceleaşi opţiuni strategice.

HUOOOO !!!

2 comentarii :

Riddick spunea...

Îmi construisem un alibi pentru un eventual vot anti-Ponta la turul doi, aşteptând de la "opoziţie" o declaraţie că s-ar dori restaurarea pragului NORMAL de validare a referendumurilor, de 50%.

Nu cum este acum, la 30%, în urma votului USL şi aprobării Echipei Băsescu de la Curtea Constituţională.

Era minimul pe care-l aşteptam, dar am fost nerealist (şi o ştiam !).

Riddick spunea...

...iar dacă se va păstra pragul de validare de 30% la referendumuri, voi participa şi voi vota DA la un eventual referendum de demitere a preşedintelui. Oricare ar fi el.

Pâi, ce, nu-i bine ?! Una dintre "părţi" l-a vrut 30%, iar cealaltă nu l-a contestat !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: