21 iulie 2014

Cataramă: Băsescu este mână-n mână cu Ponta


Borfaşii se recunosc între ei, se adulmecă imediat...

Cataramă sabota şi el "dreapta" (aşa schioapă, cum era...) cu PL'93. Şi nu spune că de fapt Băsescu&Ponta sunt la ordinele altora, "mai mari".

Naţional:

In calitate de aspirant la prima functie in stat, Viorel Catarama studiaza cu atentie terenul pe care urmeaza sa joace. 


Dreapta este faramitata, iar pericolul ca Victor Ponta sa castige in toamna este foarte mare,  considera Catarama. Printre cei care au sabotat proiectul dreptei unite, omul de afaceri il aminteste si pe Traian Basescu, sugerand chiar ca seful statului ar avea un blat cu social-democratii. „Dreapta a fost tot timpul fragmentata. Cand trebuia sa se consolideze sub forma CDR, alianta DA, a fost facuta pulbere. Astazi exista o speranta sa fuzioneze. Apar doua personalitati care au contribuit la fragmentarea dreptei: Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu. Tariceanu incearca sa rupa din PNL. Domnul Basescu, suparat pe PDL, formeaza PMP. Domnul Basescu pare a fi prin spate cu PSD”, a declarat Viorel Catarama, intr-un interviu acordat unui cotidian central. In context, omul de afaceri a mai aratat ca o victorie a lui Victor Ponta ar reprezenta o adevarata drama pentru romani. „Daca domnul Ponta ajunge presedintele Romaniei, revenim nu la partidul-stat din vremea lui Adrian Nastase, ci la un partid-stat mult mai bine consolidat din punct de vedere mafiot si fara o opozitie reala in Romania”, a concluzionat Catarama.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Andrei Cornea, 2011: "Dacă statele rămân suverane, ele vor continua să facă ceea ce cred şi ceea ce consideră că le este de folos, în pofida intereselor comune. Rezultă că trebuie mers înainte – mai repede sau mai încet – spre un sistem federal sau măcar confederal, cu un guvern central dotat cu puteri mari în domeniul economiei, apărării şi externelor, cu un parlament bicameral după modelul american şi cu guverne ale statelor responsabile numai pentru afacerile interne, justiţie, educaţie, cultură, eventual sănătate şi muncă. Căci atunci când vorbim despre pierderea suveranităţii naţionale, despre cine anume vorbim în fapt ca fiind „perdanţii“? Despre plătitorii obişnuiţi de impozite, cu rate la bănci, cu salarii ameninţate ba de tăieri, ba de inflaţie? Despre pensionarii cu pensiile în pericol? Despre beneficiarii sistemelor de asigurări ce acumulează datorii peste datorii? Despre şomeri? Nu, ci vorbim despre elitele politice europene din cele 27 de state. Ele sunt acelea care şi-ar pierde suveranitatea – mai ales aceea de a cheltui nestăvilit şi de a face promisiuni imposibil de ţinut. Vor trebui să se consoleze mulţi parlamentari naţionali cu un rol mai modest (dar deloc neglijabil). Dintre miniştrii şi funcţionarii guvernamentali, unii, precum cei de la externe sau de la armată, vor trebui să dispară pur şi simplu."

 

Postări populare: