04 iunie 2014

PONTA E MORT, DOAR KLAUS ÎL POATE ÎNVIA !Naşul TV :

Pina sa apara telenovela cu “marea unificare a dreptei”, o vrajeala de doi bani cusuta cu ata alba de catre cei care nu ne vor binele, eram ferm convins ca Ponta e un cadavru politic. O spunea chiar si Vasile Dancu, sociologul in care PSD are incredere oarba: “Ponta va ajunge la 40% si se va opri acolo!”

Ori cu 40% nu poti cistiga Presedintia Romaniei, oricit de mult te-ar ajuta Basescu, cu iesirile lui zilnice pentru a mobiliza tot electoratul antibasist sa te sprijine. Deci Ponta era mort in ambele situatii: candida la Presedintie si pierdea sau raminea premier si urma sa fie schimbat de viitorul Presedinte prin noua majoritate pe care urma sa o formeze in Parlament.

Dar uite cum isi baga Scaraotchi codita. Apare din senin acest Santa Klaus artificial al “marii drepte”, apare acest scenariu facatura pe axa Berlin-Moscova la care pun botul papagalii din PNL si PDL. Pai nenea Klaus este asa o papusica incit Ponta chiar va fi resuscitat sa cistige alegerile prezidentiale.

Nu mai vorbim de faptul ca axa Berlin-Moscova iese cistigatoare in ambele variante, chiar si daca “surpriza” Klaus iese prezident.

Americanii habar nu au ce tzeapa isi iau sau poate ca accepta blatul in schimbul unor recompense prin Siria si Iran. Sa nu uitam ca Obama este si foarte slab dar si santajabil prin faptul ca “trezorierul” sau personal, Blagoevich de Chicago, este in puscarie de foarte multi ani.

Am avut norocul sa stau de vorba si cu acest Blagoevich, la Chicago, inainte sa fie arestat, dar si cu Gorbaciov, la Bucuresti. Blagoevich era un prost arogant, convins ca poate face orice fiindca are “spate” in Obama si vorbea gura fara el. Cu Gorbaciov am avut sansa sa scape niste porumbei despre negocierile pe care le-a avut cu Helmuth Kohl pe vremea cind amindoi conduceau cele doua imperii: RFG si URSS.

De la Gorbaciov am aflat cum trebuia impartita Romania in 1989: URSS si UE trebuiau sa aiba granita pe muntii Carpati, adica Transilvania intra in sfera de influenta a Germaniei, motorul UE, iar restul Romaniei, inclusiv Chisinaul, sa ramina sub influenta URSS.

Iata ca dupa 25 de ani se revine la acelasi scenariu, finalistii la prezidentiale, Ponta si Klaus, fiind papusile care invie acest cosmar.

Repet, Ponta vs oricare cetatean al patriei va pierde alegerile sau nici macar nu va candida. Klaus vs orice cetatean va pierde din primul tur. Dar impreuna in turul doi vor pune cruce neamului romanesc. Cred ca intelege orice copil de gradinita acest scenariu. Inca nu e timpul sa dau toate detaliile.

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Leonard Orban, 2011: "Guvernele europene, deci şi cel român, vor avea în viito­rul nu foarte îndepărtat competenţe din ce în ce mai mici în materie de regle­mentări în domeniul economic, deci şi o marjă de manevră din ce în ce mai redusă. Bugetele naţionale vor fi avizate de Bruxelles. Parlamentul va trebui să ţină seamă de aceste opinii. Şefii de state îşi vor asuma angajamente punctuale pe domeniul economic. Iar apariţia unui guvern al Uniunii Europene, în adevăratul sens al cuvântului, care să gestioneze politica economică şi fiscală este inevitabilă. În faţa competiţiei dure a Asiei şi Americii, Europa va trebui să-şi aleagă un guvern unic, altminteri riscă să-şi piardă influenţa. O pierdere a influenţei ar însemna o lovitură extrem de dură pentru fiecare cetăţean pentru că pierderea influenţei echivalează cu scăderea drastică a nivelului de trai. Eu nu văd o altă soluţie decât un guvern european."


Postări populare (nu P.P.E. !):