29 ianuarie 2014

Regionalizarea, pistonată extern


Este folosit accidentul cu avionul pilotat de Adrian Iovan pentru a se face propagandă pro-regionalizare. Regionalizarea devine şi subiect de discuţie între guvern şi UE, FMI şi BM (Dragnea: ”Discuţia cu mine a fost despre descentralizare. Le-am explicat care sunt principiile descentralizării. Şi Comisia Europeană şi FMI şi mai ales Banca Mondială consideră că este un proces necesar şi util pentru România şi şi-au exprimat disponibilitatea să ne sprijine să lucrăm împreună. Pentru regionalizare le-am exprimat deschiderea noastră să lucrăm împreună”).

Deutsche Welle ("Va fi reluat subiectul descentralizării?"):

Este simptomatic faptul că prea puţini oameni au înţeles că eşecul operaţiunilor de salvare în cazul accidentului aviatic din Munţii Apuseni constă şi în incapacitatea instituţiilor centralizate de a se mobiliza eficient. Cu cât centrul de comandă este ”mai sus” şi ”mai departe”, cu atât eficienţa intervenţiei scade. S-a arătat că fără intervenţia localnicilor echipele de salvare ar fi întârziat şi mai mult, dar nu se trage de aici nicio lecţie. Idolatrizarea statului centralizat face invizibil faptul că de multe ori oamenii se descurcă mai uşor la faţa locului fără ajutor de la Centru.

13 comentarii :

Anonim spunea...

O sa ne regionalizam !
Nu vad cine s-ar opune !
Apoi ne vom rupe, ceea ce se doreste si la ''intern'' !
Apoi vom deveni slugile perfecte sub biciul celor care stiu sa-l foloseasca !!!
Poporul care era indignat ca ''generalul store'' intentiona sa candideze, poporul in sinul caruia a crescut cel care se mira si infiera faptul ca s-a dublat cantitatea de hydrogen din apa, poporul dispus oricind sa milogeasca, oriunde si oricind, ce asteptari sa mai aiba ?!

Riddick spunea...

Nu e ceva simplu, le va fi mai greu.

Crystal Clear spunea...

Cine doreste "la intern" ?
Care "popor dispus să se milogească "?

Crystal Clear spunea...

Hoţi şi trădători peste tot !

Riddick spunea...

Dacă se face referendum pe două zile, cu alegerile europarlamentare în cea de-a doua, participarea din prima zi va da proporţia putregaiului principal. Va fi şi-n a doua putregai la referendumul de regionalizare, dar cel din prima zi este cel autentic, ca să zic aşa.

Crystal Clear spunea...

Să fie foarte clar : la vot vin numai şi numai captivii,cei plătiţi , colaboraţioniştii , trădătorii. Nu se mai dau bani pe războaie calde ci se cheltuiesc sume imense pentru trădare.
Una dintre căile cele mai eficiente de captivare este sponsorizarea cheltuielilor pentru şcolarizarea copiilor în străinătate. Cunosc o mulţime de cazuri !Ba unii au copii de numai 12 ani şi deja se gândesc cum să-şi trimită copii să studieze la Cambrige.Toată târăşenia este planificată din timp. Testele pentru admiterea la astfel studii sunt organizate de ong-uri globaliste care au dreptul să preia date biometrice... Mă doare capul când descopăr încetul cu încetul în ce dictatură intrăm

Riddick spunea...

Vin la referendum, adică. La vot la legislative, locale şi prezidenţiale (cu scuză la turul doi) nu vin, în schimb, cei care nu consideră că au o alternativă, ori tembelii care cred că "jocurile sunt oricum făcute".

Suntem singura ţară UE fără partide parlamentare anti-establishment semnificative (PNR - 1 parlamentar, PP-DD, cu 50% din câţi a avut la început).


Sunt curios - babele (vecinele mele), votante PSD (USL), vor merge şi la referendum ?

Riddick spunea...

S-a planificat "extragerea" de creiere în afară, şi adormirea celor care rămân aici.

Crystal Clear spunea...

Se testează nu numai capacitatea intelectuală, dar şi docilitatea, capacitatea de a executa ordine fără a comenta.
Este a doua oară în 2 ani de zile când întâlnesc aşa ceva în două locuri diferite : acolo unde se dau teste recunoscute global care verifică nu numai gradul de cunoastere al limbilor străine dar şi capacităţile executorii de mai sus. Sclavi cu patalama universitară

Crystal Clear spunea...

Nu prea mai vrea nimeni sa iasa la vot, nici electoratul "fidel" care a mai îmbătrânit cu 20 de ani...
Timpul trece..

Crystal Clear spunea...

ONG-urile astea globaliste de verificare a emigraţiei au început să apară de prin 2011

Riddick spunea...

Babele "mele" sunt PSDiste fanatice, mereu comentează ce zice Antena 3.

Crystal Clear spunea...

"telectuale culte"... Nu te pui cu ele... ;)


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2011: "Înainte de a fi români, am fost europeni. Și creștini. Ce altceva suntem decât un amestec rasial daco-romano-slavo-cuman? De ce ne temem, așadar, de Statele Unite ale Europei, de parcă am pierde mai mult decât am câștiga? De parcă acquis-ul comunitar nu prevalează deja asupra legislațiilor naționale. Acest proiect nu e nou; el a fost doar diluat pe parcurs. Este proiectul federalist al creștin-democraților care în anii 1940-50 au pus bazele Uniunii Europene. Un proiect abandonat la jumătate de drum: Parlament European, dar nu și guvern federal european. Monedă unică, fără guvernanță financiară unică. Spațiu comun de securitate, fără armată comună. A venit momentul să desăvârşim proiectul gândit de Robert Schuman, Alcide de Gasperi, Konrad Adenauer, Grigore Gafencu și alți politicieni creștin-democrați după cel de-al doilea război mondial."

 

Postări populare: