24 ianuarie 2014

Kievul se bâlbâie în loc să lichideze puciul globalist


Nu înţeleg de ce Ianukovici n-a organizat un referendum în chestiunea aderării la UE: punea în minoritate clica globalistă şi obţinea un atu zdrobitor. Ori e prost, ori joacă la două capete. Oricum, P.R.-ul e varză, din moment ce se vorbeşte despre convocarea parlamentului "pentru o eventuală demitere a guvernului", şi se pretinde că forţele de ordine n-ar avea în dotare shotgun-uri (nu înseamnă că dacă le au, ar fi şi tras cu consecinţe letale; s-a folosit aşa ceva, pentru a se crea o ambiguitate).

Vocea Rusiei:

Victimele protestelor de la Kiev au fost împuşcate cu o armă de vânătoare


Doi oameni şi-au pierdut viaţa în timpul protestelor violente de la Kiev, potrivit datelor preliminare, în urma rănilor provocate de gloanţele trase dintr-o armă de vânătoare cu ţeavă lisă.

Anunţul a fost făcut de şeful Executivului de la Kiev, Nikolai Azarov, care a adăugat că astfel de arme nu se afla în dotarea forţelor de ordine din Ucraina.

Premierul ucrainean a propus crearea unei comisii care să ancheteze cele două crime. Totodată, Nikolai Azarov nu a exclus posibilitatea demiterii Guvernului prin votul Parlamentului.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: