24 ianuarie 2014

Kievul se bâlbâie în loc să lichideze puciul globalist


Nu înţeleg de ce Ianukovici n-a organizat un referendum în chestiunea aderării la UE: punea în minoritate clica globalistă şi obţinea un atu zdrobitor. Ori e prost, ori joacă la două capete. Oricum, P.R.-ul e varză, din moment ce se vorbeşte despre convocarea parlamentului "pentru o eventuală demitere a guvernului", şi se pretinde că forţele de ordine n-ar avea în dotare shotgun-uri (nu înseamnă că dacă le au, ar fi şi tras cu consecinţe letale; s-a folosit aşa ceva, pentru a se crea o ambiguitate).

Vocea Rusiei:

Victimele protestelor de la Kiev au fost împuşcate cu o armă de vânătoare


Doi oameni şi-au pierdut viaţa în timpul protestelor violente de la Kiev, potrivit datelor preliminare, în urma rănilor provocate de gloanţele trase dintr-o armă de vânătoare cu ţeavă lisă.

Anunţul a fost făcut de şeful Executivului de la Kiev, Nikolai Azarov, care a adăugat că astfel de arme nu se afla în dotarea forţelor de ordine din Ucraina.

Premierul ucrainean a propus crearea unei comisii care să ancheteze cele două crime. Totodată, Nikolai Azarov nu a exclus posibilitatea demiterii Guvernului prin votul Parlamentului.

Niciun comentariu :


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Călin Popescu-Tăriceanu, 2008: "Vom da astăzi, în Parlamentul României, un vot istoric - votul pentru ratificarea Tratatului de reformă al Uniunii Europene. Pentru România este mai mult decât un moment festiv. Ratificarea Tratatului de reformă marchează o etapă. Spun acest lucru din două motive. Pe de o parte, este o primă etapă pe care noi am parcurs-o în cadrul Uniunii Europene, după aderarea de la 1 ianuarie 2007. Am avut şansa să contribuim la negocierea şi la construirea acestui Tratat, beneficiind de aceleaşi drepturi şi având aceleaşi obligaţii ca oricare altă ţară europeană. Este cel dintâi tratat european semnat de România, în calitate de stat membru al Uniunii Europene. Simbolic, este primul document al Europei extinse, negociat şi semnat în format UE 27. Pentru toate aceste motive, odată cu ratificarea de către Parlament, putem spune că este cel dintâi tratat european pe care România îşi pune efectiv amprenta, conform intereselor sale, nemaifiind în postura de a prelua ceea ce au negociat şi au decis alţii. Doamnelor şi domnilor senatori şi deputaţi, în urmă cu trei ani, prin votul dumneavoastră, România a ratificat Tratatul constituţional ["Constituţia UE", caducă], odată cu ratificarea Tratatului de aderare la Uniunea Europeană. Aşa cum ştiţi, Tratatul constituţional nu a putut intra în vigoare. Din fericire, aşa cum noi am susţinut în timpul negocierilor, inovaţiile din acest document au fost preluate în Tratatul de la Lisabona. Aceste inovaţii sunt un pas înainte faţă de tratatele europene în vigoare acum."

 

Postări populare: