06 iulie 2013

Esenţa eurobăsismului : trădarea


Oficina (post?-)eurobăsistă Blogary deconspiră esenţa eurobăsismului:

"Dacă aș fi Băsescu, aș opta pentru ultima variantă, nu înainte de a negocia, separat, cu Ponta/PSD, Antonescu/PNL și cancelariile occidentale. Le-aș da legitimitate (prin acceptarea suspendării și bătăliei la referendum), acceptare internațională, iar lui Antonescu i-aș da președinția acum, că peste un an nu se mai știe dacă va avea ocazia. Le-aș cere un armistițiu de 3 ani pentru mine și oamenii mei și le-aș da liber la execuția tuturor acelora care m-ar putea deranja pe partea dreaptă și pe care useliștii îi așteaptă de ani de zile cu ștreangul pregătit. Toate acestea, mediate internațional. Noul președinte și USL se obligă să rămînă aliați ai Germaniei (care are nevoie disperată de aliați pentru a duce UE în direcția dorită de ea), iar Germania le dă în schimb legitimitate europeană."

#EuroBăse    #trădători ‎    #PontaBass    #krauts

6 comentarii :

Crystal Clear spunea...

Dupa parerea mea, toti eurobasistii de pe net si FB pregatesc acest pas. Uite-te numai la ce postari sunt in ultimul timp....sublimocratie..marius mistretu,

Riddick spunea...

Da, şi în plus se pregăteşte şi "opoziţia care trebuie":


Dedublarea - un trepăduş de-al lor "dă din casă"

http://riddickro.blogspot.ro/2013/06/dedublarea-un-trepadus-de-al-lor-da-din.html

Crystal Clear spunea...

Câtă siguranţă le-a dat trădătorul de Basescu :
"Nepăsare generală față de regrupările de pe frontul dreptei: „Cine nu se varsă în PNL va face parlament la el acasă, cu bunicii și mătușile“.

"O astfel de „perlă“ mi-a fost oferită de un fost ministru liberal: „…mîine dimineață mi-aș retrage miniștrii, să le crape buza după noi, să-l pună pe Dan Diaconescu să privatizeze Oltchim-ul…“.

Riddick spunea...

Băsescu a fost pionul otrăvit al dreptei, i s-a făcut loc după ce alţi pioni au demolat gradual PnL ca partid de dreapta, prin infiltrările tolerate de Stoica şi Stolojan (1999 - APR-Meleşcanu, 2001 - UFD-Vosganian, 2003 - PnL-Câmpeanu).

Riddick spunea...

În 2003 treaba era coaptă la PnL, au prins locuri pe lista DA toţi care se pronunţaseră public pentru o conciliere cu PSD.

Crystal Clear spunea...

Scopul lor este partidul unic, monolit, aparteneta la SUE, contra SUA.
Si, de fapt scopul final al Germaniei si Rusie-distrugerea Americii( cu ajutorul complicilor tradatori de acolo) ...
Iar nemernicii de aici ne sacrifica pe noi acestui scop


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: