Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare...

© my angry ants

27 martie 2013

"Vocea Rusiei" îi dă un ultimatum voalat lui PontaPărerea mea este că se bate la o uşă deschisă, Băsescu însuşi fiind de acord să participe la o nouă cacealma suspendare-demitere, astfel încât cele două referendumuri (de demitere şi de revizuire/regionalizare) să fie în aceeaşi zi, obiectivul real fiind trecerea celui de-al doilea (validarea, adică). Este posibilă chiar şi o demisie, "potrivită" astfel încât alegerile prezidenţiale anticipate să coincidă cu referendumul constituţional. Ca să vină mai multă lume la referendum.

Vocea Rusiei : 

A doua suspendare a lui Traian Băsescu
  • Guvernul Ponta se confruntă cu serioase probleme în privinţa finanţării deficitului bugetar. „Pe surse” se vehiculează intens informaţia, despre o remaniere guvernamentală impusă de Comisia Europeană care-l şantajează pe Victor Ponta cu blocarea fondurilor europene. Pentru guvern, crearea unei crize politice ar putea fi un risc inacceptabil. „Problema listelor”. Dacă listele electorale nu sunt modificate, atunci suspendarea nu are sens, deoarece îndeplinirea cvorumului pe listele curente va fi aproape imposibilă. 
  • Dacă săptămâna trecută la Bucureşti ar fi avut loc o revoluţie anarho-sindicalistă, nimeni de la Brussels nici nu ar fi reacţionat, deoarece toate eforturile erau concentrate asupra problemei supravieţuirii zonei euro. În condiţiile acutizării crizei, birocraţia europeană va fi forţată să acţioneze în regim pompieristic, creând astfel tentaţia de a aplica „strategia faptului împlinit”. Faptul că Hillary Clinton a plecat din poziţia de secretar de stat al SUA constituie un alt element favorabil repetării suspendării.
  • „Problema listelor” pare a fi în proces de rezolvare. Surse de la Bucureşti susţin că „actualizarea listelor” va fi pregătită şi finalizată în iunie.

5 comentarii :

Gogu spunea...

Voalata pe naiba!
E mai CLARA ca ''panseul'' lui Gorbacion impartasit lui nea Nicu in 1989 !
Apoi, mai stim ca dl. Putin a zis ''yessssss'' cind a fost reales dl. Obama ! La fel a zis dl. Lavrov cind a fost inlocuita dna. Clinton de la Departamentul de Stat.
Acum urmeaza ''urmarea'' !
Oricit am vrea geografia nu o poate schimba cineva, asa cum masluiesc istoria si multe altele !

Riddick spunea...

Până acum avem doar o schiţă. "Construcţia" se va face în parlament şi în PSD, de se va face.

Anonim spunea...

Adica in cer asa si pe pamant facase voia lor. Dar tu, dar el, dar noi... unde suntem?

Riddick spunea...

Pe-aci. :)

Anonim spunea...

Ei sunt STAPINI LUMII http://www.youtube.com/watch?v=kR13y76Itks&feature=player_embedded iar noi oropsiti ai vieti planetare.


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Dragoş Paul Aligică, 2013: "Fiţi atenţi aici ce e greu cu adevărat şi ceea ce înseamnă a face politică: E greu să faci reforme şi să construieşti în pofida voinţei populare şi elitei politice. Ăia sunt meseriaşii adevăraţi, ăia merită admiraţia şi respectul. Ăla e leadership adevărat şi ăia sunt politicieni şi strategi adevăraţi. Cei care construiesc în pofida materialului clientului şi valului, nu cei care se dau duşi de val. Cei care iau masa inertă sau recalcitrantă de aici şi o mută dincolo. Aşa se construiesc societăţi, economii, naţiuni."

Postări populare (nu P.P.E. !):