27 martie 2013

Mai ştii ?!


În locul lui Băsescu, "I'll watch my 6".
Fenechiu, #1 : "Acel avion ne costă 7 milioane de dolari, nu euro cum am spus iniţial, costurile de aeronavigabilitate, iar Administraţia Prezidenţială asigura cheltuielile de operare. Din păcate, costurile de aeronavigabilitate trebuiau plătite de Guvern în 2012, dar acest lucru nu s-a întâmplat, iar pierderea s-a contabilizat la TAROM. Eu vreau ca Preşedinţia să beneficieze de un avion mai bun şi mai sigur, şi aceste aeronave vechi să le vindem."
Fenechiu, #2 : "Odată la două săptămâni apare domnul Băsescu şi spune acest lucru, nu? Păi nu mor caii când vor câinii, ce să facem? Domnul Băsescu are probleme cu mine de mulţi ani. O să vedem care pică primul."

3 comentarii :

Gogu spunea...

Si urmarea e ca base nu mai zboara cu companii romanesti !
Este exact ce s-a urmatit, ar zice unii.....
Adica, ''de ce ti-e frica nu scapi'' (n.n.citat din intelepciunea populara)

Riddick spunea...

Eu cred că e o formulare nefericită, dar care trebuie marcată.

Gogu spunea...

Intrebind eu un bun prieten, pilot de cursa lunga timp de o viata, cum se poate prabusi un avion, fara rachete, bombe etc. acesta mi-a zis:
Prin ''metode electronice'' i se spune avionului(nu pilotilor) ca inaltimea de zbor este alta decit cea reala. Atit !
De aici totul e posibil ! Inclusiv la aterizare cind se stabilesc pantele de coborire, vitaze etc.
Nu mai vorbim ce se intimpla cind avionul zboara in zone montane !
Asa a patit in 1986 avionul care-l ducea acasa pe Samora Machel, raposatul presedinte al Mozambicului.
La citeva zile s-a gasit aparatura mobila a sud-africanilor de unde i se furnizasera datele eronate avionului respectiv.
Aveti povestea aici:http://translate.google.com/translate?hl=ro&sl=en&u=http://en.wikipedia.org/wiki/1986_Mozambican_Tupolev_Tu-134_crash&prev=/search%3Fq%3Dsamora%2Bmachel%2Bplane%2Bcrash%26hl%3Dro%26rlz%3D1T4GUEA_enRO513RO513&sa=X&ei=hS1TUb-ICcvKtAa16oHYCg&ved=0CDIQ7gEwAA.
De aceea nu as baga mina in foc pentru aeronave straine, iar aici nu mai e de gluma, chiar daca incapatinarea a depasit orice limita.
Basescu sa zboare cu avioane romanesti ca nu e de capul lui pe acest pamint ! Cred ca d-lui Obama nici prin cap nu i-ar trece o asemenea ''idee'' !!!


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Adrian Papahagi, 2012: "Nu mă voi ascunde după deget: suplimentul FCD este într-adevăr un manifest, fiindcă socotim că Uniunea Europeană este un proiect neterminat și că doar desăvârșindu-l, creând adică Statele Unite ale Europei, putem să evităm perspectiva deloc încântătoare de a deveni un vulgar apendice al Asiei, un muzeu al civilizațiilor sau o simplă piață de desfacere pentru economiile emergente. Înainte de toate, doream să subliniez, prin contrast cu îngustimea identităților naționale, care sunt niște constructe relativ recente, larghețea identității europene și universalitatea celei creștine. Creștinismul transcende națiile, cu tot tribalismul și triumfalismul lor războinic".

 

Postări populare: