Te pomeneşti că Dragnea o fi comentator politic, nu lider al coaliţiei de guvernare şi lider al PSD. Cea mai recentă zicală de-a sa este despre vaccinare: „Eu am foarte mari rezerve pentru a obliga, pentru a fi o măsură obligatorie. Vă spun sincer, am foarte mari rezerve aici”. Da, teleormane, nu trebuia să repeţi. Matale ai rezerve, da' ministrul sănătăţii merge-nainte cu legea care obligă (!) părinţii să vaccineze copiii, şi GrindeAnus o susţine. Nu mai înşir lista "dezacordurilor" care între timp au trecut de legiferare...

© my angry ants

23 martie 2013

"Joacă bine, pedelíme,
Că-ţi dau pâine cu Băsline !"
9 comentarii :

Anonim spunea...

Sa intelg ca TEPELE la PDL s-au terminat iar acum trebuie sa importam. Sa vedem cine plateste pe datorie la CAMATARI. Eu unul numai vreau sa platesc "bazaconiile" altora.

Riddick spunea...

Da' cine vrea ?!

Gogu spunea...

Stati calmi si priviti aceste figuri !
Acesti oameni ne-au condus !
Iar noi i-am acceptat si inca o mai facem !!!
Nu-i uitati !
Comunisti de proasta calitate, ''burghezia proletariatului'', niste parveniti verosi, convertiti peste noapte in ''dreptaci'' si acceptati ca atare de Evropa !
Niste monstri !
Priviti-i si nu uitai ca ati/am acceptat sa va/ne conduca !

Riddick spunea...

Ştii ce-a zis Boc acum două zile ? :)

Că nicio măsură economică principală luată de guvernele PDL n-a fost modificată de USL. Nici măcar redevenţele de la zăcăminte, pe care se lăudau că le vor creşte, şi pe care PDL s-a făcut ca se gândeşte să le crească din toamna 2011, apoi s-a oprit.

Gogu spunea...

A zis Boc ! Cine e Boc ?! El a luat masuri ?!
El A EXECUTAT MASURI SI ATIT ! Pe viata si sanatatea noastra ! Ordinele au venit de afara !
Cei de acum nu au cum sa se eschiveze de la corectarea ''masurilor'' luate de Boc, acest ''pocinog'' a Naturii !
Macar asa, de fatada !
Daca nu o vor face intra , usor, in functiune scenariul argentinian(anticipat de bulgari) !
Si 70% se va voatiliza precum PCR in 1989; a disparut in numarul de secunde necesare lui Iliescu pentru a spune ca partidul s-a autodizolvat si e scos in afara legii !
Ce a spus Boc e pe masura staturii lui, politice, desigur, si a stapinului lui ! Aceleasi ineptii mesteca multi, inclusin Udrea s.a..
Vom trai si von vedea ! Oricum, sperante deosebite nu sint justificate !

Riddick spunea...

Blaga e un fraier fricos. Stă de tangouri cu năpârcile, în loc să le calce pe cap. Dacă refuza apariţia maimuţoiului scălâmb (putea s-o facă), diferenţa de voturi faţă de Udrea era dublă.

Gogu spunea...

Vreau sa cred ca cei ce stau in spatele lui Blaga stiu ce fac ! S-ar parea ca evenimente importante sint aproape ! Blaga e un instrument important !
Cit despre Boc as mai zice doua vorbe : cum s-a putut, oare, ca un om care nu indeplinea baremurile fizice pentru A FACE STAGIUL MILITAR, a fost totusi recrutat si a executat perioada legala de pregatire militara la TRUPELE DE SECURITATE !
Asta de dreapta, infaptuitor de masuri de dreapta ???
O fi invatat cind era activist UTC, la fel ca Ungureanu, tot de dreapta si el !!!
Numai hahaitul lui Basescu se asorteaza cu aceste figuri !!!!!

Riddick spunea...

Și Dinescu, tot la Secu'. Se pare că preferau recruți din familii muncitorești sau țărănești (ca la Boc).

Gogu spunea...

Din familii cu ''origine sanatoasa'' DAR NU SUB BAREMURI ! Selectia fizica era cea mai severa din tot mediul militar(ca la jandarmi acum, trupele de securitate transformindu-se in actualii jandarmi)! Asa ca e greu de inteles cum Boc, mai mic decit sotia mea care are 164 cm inaltime(bintuia Boc intr-um magazin bucurestean si era sa se loveasca de sotia mea care l-a privit in chelie de la inaltimea ei sus-mentionata) a facut armata la trupele de securitate ?! Si raposatul lui tata era mai mic decit el, fiidca atunci cind i-a dat cu oul in frunte se uita la el de jos....
Fiecare are loc sub Soare, dar cum de a facut armata la cei foarte inaltii! Macar de-l trimiteau la tancuri ! Acolo mergea !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

Dragoş Paul Aligică, 2013: "Fiţi atenţi aici ce e greu cu adevărat şi ceea ce înseamnă a face politică: E greu să faci reforme şi să construieşti în pofida voinţei populare şi elitei politice. Ăia sunt meseriaşii adevăraţi, ăia merită admiraţia şi respectul. Ăla e leadership adevărat şi ăia sunt politicieni şi strategi adevăraţi. Cei care construiesc în pofida materialului clientului şi valului, nu cei care se dau duşi de val. Cei care iau masa inertă sau recalcitrantă de aici şi o mută dincolo. Aşa se construiesc societăţi, economii, naţiuni."

Postări populare (nu P.P.E. !):