23 martie 2013

"Joacă bine, pedelíme,
Că-ţi dau pâine cu Băsline !"
9 comentarii :

Anonim spunea...

Sa intelg ca TEPELE la PDL s-au terminat iar acum trebuie sa importam. Sa vedem cine plateste pe datorie la CAMATARI. Eu unul numai vreau sa platesc "bazaconiile" altora.

Riddick spunea...

Da' cine vrea ?!

Gogu spunea...

Stati calmi si priviti aceste figuri !
Acesti oameni ne-au condus !
Iar noi i-am acceptat si inca o mai facem !!!
Nu-i uitati !
Comunisti de proasta calitate, ''burghezia proletariatului'', niste parveniti verosi, convertiti peste noapte in ''dreptaci'' si acceptati ca atare de Evropa !
Niste monstri !
Priviti-i si nu uitai ca ati/am acceptat sa va/ne conduca !

Riddick spunea...

Ştii ce-a zis Boc acum două zile ? :)

Că nicio măsură economică principală luată de guvernele PDL n-a fost modificată de USL. Nici măcar redevenţele de la zăcăminte, pe care se lăudau că le vor creşte, şi pe care PDL s-a făcut ca se gândeşte să le crească din toamna 2011, apoi s-a oprit.

Gogu spunea...

A zis Boc ! Cine e Boc ?! El a luat masuri ?!
El A EXECUTAT MASURI SI ATIT ! Pe viata si sanatatea noastra ! Ordinele au venit de afara !
Cei de acum nu au cum sa se eschiveze de la corectarea ''masurilor'' luate de Boc, acest ''pocinog'' a Naturii !
Macar asa, de fatada !
Daca nu o vor face intra , usor, in functiune scenariul argentinian(anticipat de bulgari) !
Si 70% se va voatiliza precum PCR in 1989; a disparut in numarul de secunde necesare lui Iliescu pentru a spune ca partidul s-a autodizolvat si e scos in afara legii !
Ce a spus Boc e pe masura staturii lui, politice, desigur, si a stapinului lui ! Aceleasi ineptii mesteca multi, inclusin Udrea s.a..
Vom trai si von vedea ! Oricum, sperante deosebite nu sint justificate !

Riddick spunea...

Blaga e un fraier fricos. Stă de tangouri cu năpârcile, în loc să le calce pe cap. Dacă refuza apariţia maimuţoiului scălâmb (putea s-o facă), diferenţa de voturi faţă de Udrea era dublă.

Gogu spunea...

Vreau sa cred ca cei ce stau in spatele lui Blaga stiu ce fac ! S-ar parea ca evenimente importante sint aproape ! Blaga e un instrument important !
Cit despre Boc as mai zice doua vorbe : cum s-a putut, oare, ca un om care nu indeplinea baremurile fizice pentru A FACE STAGIUL MILITAR, a fost totusi recrutat si a executat perioada legala de pregatire militara la TRUPELE DE SECURITATE !
Asta de dreapta, infaptuitor de masuri de dreapta ???
O fi invatat cind era activist UTC, la fel ca Ungureanu, tot de dreapta si el !!!
Numai hahaitul lui Basescu se asorteaza cu aceste figuri !!!!!

Riddick spunea...

Și Dinescu, tot la Secu'. Se pare că preferau recruți din familii muncitorești sau țărănești (ca la Boc).

Gogu spunea...

Din familii cu ''origine sanatoasa'' DAR NU SUB BAREMURI ! Selectia fizica era cea mai severa din tot mediul militar(ca la jandarmi acum, trupele de securitate transformindu-se in actualii jandarmi)! Asa ca e greu de inteles cum Boc, mai mic decit sotia mea care are 164 cm inaltime(bintuia Boc intr-um magazin bucurestean si era sa se loveasca de sotia mea care l-a privit in chelie de la inaltimea ei sus-mentionata) a facut armata la trupele de securitate ?! Si raposatul lui tata era mai mic decit el, fiidca atunci cind i-a dat cu oul in frunte se uita la el de jos....
Fiecare are loc sub Soare, dar cum de a facut armata la cei foarte inaltii! Macar de-l trimiteau la tancuri ! Acolo mergea !


Citate din gândirea profundă a europeiştilor RO

P.S.D. Belgia, 2011: MANIFEST POLITIC PENTRU O EUROPĂ FEDERALĂ - O iniţiativă a Forumului Permanent al Societăţii Civile Europene
Forumul face apel la o idee de Uniune care este diferită de cea practicată de guvernele Statelor Membre. În special cu privire la Europa Mediteraneana şi de Est, Uniunea trebuie să mai vadă încă o dată (să revizuie) politicile de vecinătate. Trebuie sa creem noi legături cu “societatea civilă” care se „trezeşte” din ce în ce mai mult în ţările menţionate şi care speră în democratizarea instituţiilor. Deja prin 2006 Forumul sugera ca UE să co-fondeze, împreună cu ţările din jurul Mării Mediterane, Mării Negre şi Mării Caspice, o Alianţă a Celor Trei Mări, inspirată dealtfel şi din precedenta ECSC (Comunitatea Cărbunelui şi a Oţelului) şi de Procesul Helsinky. Luându-se în considerare insuficienţele Tratatului de la Lisabona, ar fi indicat să se revizuie fundamentele Uniunii, angajându-ne în dezbateri vaste în cadrul societăţii europene, în toate Statele Membre, pentru un Proces Constitutional European, care să răspundă aşteptărilor cetăţenilor europeni cu privire la democraţie, nevoilor epocii în care trăim, pentru a putea face faţă crizei multiforme actuale şi rolului Uniunii Europene în lume. În acest cadru, Forumul a decis să lanseze o dezbatere asupra metodei şi o agendă, care vor sta la baza acestui proces constituţional.Forumul Permanent al Societatii Civile Europene este convins de necesitatea de a inventa, prin dezbatere democratică şi respectând persoanele şi culturile, O Nouă Formă de Federalism la nivel de continent, adaptată la diversitatea europeană şi consolidându-i unitatea.

Postări populare (nu P.P.E. !):